Merhaba Ben 10 bin tl civarı bi TV arayışı içersindeyim. Marka tercihim Samsung olcak.Ama bazı Samsung modellerinde uydu kanalları geçişleri uzun sürüyomuş. Anne ve babam kullancak televizyonu.Böyle bi sorun olmaması lazım. Bi öneriniz var mı bu fiyat bandında bi model veya modeller? |
LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1098. sayfa)

-
-
Merhaba hocam,
Samsung M7 LS43BM700UPXUF
Bu modeli alırsınız birde uydu alıcı alırsanız uzun süreli kullanırsınız bilginiz olsun. -
Merhaba ihtiyacı olan alabilir arkadaşlar sıfır ürün sonuçta tavsiye ederim. -
-
Mutlu hocam SAMSUNG 65S95C ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
Rica ederim ne demek her zaman elimden gelen desteği sağlarım. -
Merhaba, 50" 100 hz önerebileceğiniz google tv var mıdır
-
Merhaba,
LG 50QNED816RE
Webos yazılım var,
Bu modele bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Haziran 2024; 13:25:29 > -
ama bu üründe WebOS yazıyor, ben google tv olarak sormuştum
-
Hocam SAMSUNG ve LG de google tv yok,
Diğer markalara bakabilirsiniz -
teşekkürler
-
Ben de Burak Bey'den LG G4 65 aldım. GX soundbar hediyesiyle. Kurulumdan sonra paylaşım yaparım*
Burak Bey'e, her zamanki ilgi alakası için teşekkürler. Daha önce, bayilerinde de kendisiyle görüşmüş ve alışveriş yapmıştım. Şu ana kadar gördüğüm en ilgili satıcı.
Mesela geçen sene Galaxy S23 Ultra aldığımda da, şu ana kadar gördüğüm en iyi paketlemeyle göndermişlerdi. Amazon dahil başka hiçbir yerde, ona yaklaşan bir paketleme görmedim.
Bir çıkar ve bağım olmadan yazıyorum. Zaten hizmet sektöründe, en iyi firmalar hep Ankara'dan çıkar. Geçmişteki Mavi Bilgisayar ve Gigatek gibi. Koç Pazarlama ise, 50 yıldır faaliyet gösteren, bilinen bir firma.
* TV'yi, geçen sene Burak Bey'den aldığım Samsung HW-Q990C ile kullanacağım. GX soundbar'ı elden çıkaracağım. Güzel bir indirim olmuş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Haziran 2024; 13:55:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
-
Cezmi hocam LG OLED 65G4 ve SAMSUNG HW-Q990D ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
Rica ederim ne demek elimden geldiğince her türlü destek sağlarım. -
Burak Bey'den aldığım 77 inch OLED S95D sıkıntısız şekilde kurulumu tamamlandı. Başta, anti-glare özelliğinden olsa gerek, görüntü biraz mat gelse de, ayarları ile oynayarak alışık olduğum canlı ve renkli görüntüyü yakaladım. Gerçekten üst seviye görüntü kalitesi var ve kullandığım ortam inanılmaz ışık almasına rağmen gece-gündüz fark etmeksizin hiç yansıma yok. Evin salonu sinemaya döndü :) Yardımları için Burak Bey'e tekrar teşekkür ederim.
-
2026 değildir yaa 😅 tekrar teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X