Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.376
Cevap
650
Favori
918.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

Ben 10 bin tl civarı bi TV arayışı içersindeyim.

Marka tercihim Samsung olcak.Ama bazı Samsung modellerinde uydu kanalları geçişleri uzun sürüyomuş.

Anne ve babam kullancak televizyonu.Böyle bi sorun olmaması lazım.

Bi öneriniz var mı bu fiyat bandında bi model veya modeller?

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Samsung M7 LS43BM700UPXUF
    Bu modeli alırsınız birde uydu alıcı alırsanız uzun süreli kullanırsınız bilginiz olsun.
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Merhaba ihtiyacı olan alabilir arkadaşlar sıfır ürün sonuçta tavsiye ederim.
  • 3-4 gün kullanımdan sonra yazmak istedim.

s95c taktire şayan bir görüntü performansı var ve premium hissini gerçekten veriyor.

Parlaklığı oldukça yüksek ve renk vurgusu muhteşem.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

Kurulumda hiç bir olumsuz bir durumla karşılaşmadık, eksiksiz kurulumu yapıldı.

Her konuda destek olduğu için Burak beye tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Mutlu hocam SAMSUNG 65S95C ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Rica ederim ne demek her zaman elimden gelen desteği sağlarım.
  • Merhaba, 50" 100 hz önerebileceğiniz google tv var mıdır

• nkaylan N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    LG 50QNED816RE
    Webos yazılım var,
    Bu modele bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Haziran 2024; 13:25:29 >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

ama bu üründe WebOS yazıyor, ben google tv olarak sormuştum

Hocam SAMSUNG ve LG de google tv yok,
    Diğer markalara bakabilirsiniz

teşekkürler

• Ben de Burak Bey'den LG G4 65 aldım. GX soundbar hediyesiyle. Kurulumdan sonra paylaşım yaparım*

Burak Bey'e, her zamanki ilgi alakası için teşekkürler. Daha önce, bayilerinde de kendisiyle görüşmüş ve alışveriş yapmıştım. Şu ana kadar gördüğüm en ilgili satıcı.

Mesela geçen sene Galaxy S23 Ultra aldığımda da, şu ana kadar gördüğüm en iyi paketlemeyle göndermişlerdi. Amazon dahil başka hiçbir yerde, ona yaklaşan bir paketleme görmedim.

Bir çıkar ve bağım olmadan yazıyorum. Zaten hizmet sektöründe, en iyi firmalar hep Ankara'dan çıkar. Geçmişteki Mavi Bilgisayar ve Gigatek gibi. Koç Pazarlama ise, 50 yıldır faaliyet gösteren, bilinen bir firma.

* TV'yi, geçen sene Burak Bey'den aldığım Samsung HW-Q990C ile kullanacağım. GX soundbar'ı elden çıkaracağım. Güzel bir indirim olmuş oldu.

@Burak_Keskin06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Haziran 2024; 13:55:42 >

• Burak Bey' den LG 65G4 ile SAMSUNG HW-Q990D satın aldım. Aynı gün içerisinde tv, bir gün sonrasında soundbar kurulumu yapıldı.

Satış öncesi ve satış sonrası yardımların için teşekkür ederim Burak hocam.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCDEFA871 -- 11 Haziran 2024; 14:29:58 >
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • Tuğer hocam LG OLED 65G45 ve GX SOUNDBAR ürünleriniz kargo çıkışı yapıldı hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Haziran 2024; 14:42:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cezmi hocam LG OLED 65G4 ve SAMSUNG HW-Q990D ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Rica ederim ne demek elimden geldiğince her türlü destek sağlarım.
  • Burak Bey'den aldığım 77 inch OLED S95D sıkıntısız şekilde kurulumu tamamlandı. Başta, anti-glare özelliğinden olsa gerek, görüntü biraz mat gelse de, ayarları ile oynayarak alışık olduğum canlı ve renkli görüntüyü yakaladım. Gerçekten üst seviye görüntü kalitesi var ve kullandığım ortam inanılmaz ışık almasına rağmen gece-gündüz fark etmeksizin hiç yansıma yok. Evin salonu sinemaya döndü :) Yardımları için Burak Bey'e tekrar teşekkür ederim.

2026 değildir yaa 😅 tekrar teşekkürler...

• xcage46 kullanıcısına yanıt

2024 hocam
  • 
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.