Şimdi Ara

LewD son hali ! 62 lvl priestte HP'ye dikkat !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir stryi bırakmayı düşünüyodum, bugüne kısmetmiş. str iken kasması bence zor. hp düşük defans düşük, malice ve judgementa verince de 1920açılmıo ve iyicene zorlaşıyo.

eskiden intci idi priest'im. +7shell set ve +7/15dd helmetim kasamda hazırdı. ama ben düz bi priest olmıyım değişik bişeyler deniyim bu defa dedim ve işte sonuçlarını sizinle paylaşıyorum...

+7shell set warken charımda 1095 defans vardı. şimdi ise defans 885. ben paper set ile baya düşer defans diye düşünüyodm, ama sadece 200düştü.

+7shell setli iken undying aldığımda hp 4700civarı oluyodu. şimdi ise hp'nin kaça vurduğunu isterseniz resmi açıp kendiniz görün

ewet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 20 Mayıs 2007; 12:44:49 >

• sadece paramun fln takılıyorsun galiba?
  • ben anlayamadım şimdi sen int cimisin yoksa str cimi
    str ci ise toth yerine destroyer ms neden takmıyorsun.
    int ci isen neden +7 şel set takmıyorsun kafamı karıştırdın kardeş?

bide takıların falna neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itemseller -- 20 Mayıs 2007; 10:27:09 >
  • ßunu ßende ßılıyorum Yetecek Kdr Str Verıyon Gerı Kalanıda Hp ye Yuklenıon Tank Gıbı Bişi 0luyo Öle Bızde Çoq Yapardık Ama Gusel Taktık Cz De Çoq Işe Yarıyo Ob Yada Hb de
  • kardeş doğal bişey hp ci olmak millet sana vuruyo 1k mutlu oluyor ahanda nasıl bir vurdum diye ama bir bakıyor canın gıdım gitmiş bide str yi biye 100 verdin dol yüzündense tamam +6 +7 filan heralde hem hpcilerde pek defans olmazdı şimdi çok iyi olmuş hem 7k np hem 885 def. süper valla
  • LvL KasarKen ii TerCih. Hp Ye aSıLmışSın Biraz ii Bi Hp oLmş.Zaten DoL ii Defans Verio ZeKiCe Bi HareKEt oLmş
  • 76 int , 100 str , 201 hp Tabikide hp fazla olacak.Statlara bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper Olmuş.Ama LVL kasda mananı arttır..
  • arkadaşlar şuan +9 destroyer sahibiyim zaten, ama bp sıktı artık baktım hp gayet iyi oldu atıldım bende bu işe lvl olayına gelince aynı zamanda magede kasıyorum gayet zor olucak ama yakında 63 yapma fikrindeyim ...
  • güzel taktik bencede..

edit = fikir değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 20 Mayıs 2007; 11:44:48 >
  • attack cok düşük geldi bana ama sn cz de yatmassın
  • char gusel olmus ama herhalde 350 ac sc lı galıba yanılmıyorsam
  • @come_clarşty93

zaten char atak için değil hp için böyle yapıldı, czde yatarmıyız yatmazmıyız tam bilmiyorum ama defansı yükseltmek için uniq takılar bulmaya çalışıyoruz.
  • @notsweetgirl

hayır,resimde 300ac ,undy, weapon enchant , armor enchant , 30 str ve kitap basılıdır
    normal bpden + olarak dolün defansını hesaba kat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Str0nGtR41

Süper Olmuş.Ama LVL kasda mananı arttır..

evet mana biraz az, +9 destroyer'ı satarsam buna güzel bi iki uniq takı alablirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itemseller

ben anlayamadım şimdi sen int cimisin yoksa str cimi

Str ci (StrciLer Yanında Ne kadar Str Ci oLsa Bi shieLD bide Graham_tootH_slayer oLması qeReKir )
  • 80 de 30k filan hp olur heralde :D

i love priests
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageda

quote:

Orjinalden alıntı: itemseller

ben anlayamadım şimdi sen int cimisin yoksa str cimi

Str ci (StrciLer Yanında Ne kadar Str Ci oLsa Bi shieLD bide Graham_tootH_slayer oLması qeReKir )

benim demage vurma gibi bi derdim olmadığı için slayer yada grahama ihtiyacım yok.. tooth'u da int istemediği ve hp verdiği için kullanıyorum.. int'ken +6smite hammer kullanıodm ztn..
  • hp yapmaksa cok kolay 62 lvl prıestım 6944 hp var ıtemlerıde dandık
    az saglam olsa 9 bını zorlar
  • az bile hp buda benim pazar charım ama stat dan deil takı dan böle hp

http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/uOi56819.jpg
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.