Şimdi Ara

Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar arkadaşlar.

Levi's 511 Jean
    Hiç giyilmemiştir, slim fit modeldir, 30/32 beden ve dar kalıptır, ben 180cm /85 kiloyum, 82-83 kg civarı rahat olur. 70 TL
     Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short

Levis 543 Jean
    Az kullanılmıştır, rengi ve kesimi çok güzeldir, beden 29/32, gene 180 boy ve 82 kg civarı rahat olur. 50 TL
     Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short Levi's ve Lee Jean / Nike Basketbol Short

Lee Ranger Jean
    Gri renktedir, kesimi mükemmeldir, arka cebinde hafif deformansyon var, orjinalinde varmıydı bilmiyorum ama eskitme gibi duruyor. 30/32 bedende, 180 boy / 82-83 kilo için ideal. 40 TL

Nike Dri-Fit Short
    Bol tarzdır, bana baya büyük oldu, 185 kilo ve 90 kg civarı uygun olabilir. 40 TL

Kargo 6 tl tutmaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartass -- 22 Nisan 2015; 13:28:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bayağıbi kilo aldınız galiba hiç biri olmuyor mu? Bendede aynı sorun var kilo aldım ve hiç bişey olmuyor daha doğrusu sıkıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz karışık aslında, olur diye alıp geri iade edemedim, veya biraz daha kilo verrim dediğim ama çok kilo verdim ve bundan sonra alt beden fazla küçülmez diye düşünüyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ilk resimdeki kotu arkadastan aldim fakat banada dar geldi. Sagolsun geri iade icin sikinti cikarmadi yarin geri gonderecegim urunu. Almak isteyen hic dusunmesin bile en iyi kesimi levisin. Beden olsa hic dusunmezdim bile. Arkadas anlayisli kaliteli bir satici. Iyi satislar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.