Bildirim
LEVEL DERGISI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya bende nakit yoq şu anda o yüzden oyun parasıyla alıcam var mı satan beramusta uygun fiyat olursa sevinirm -
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
Selam Arkadaşlar!!
Benden Size Bir tavsiye 3 hazirana kadar bol bol level dergisi alın suan valkrye nin ucuz olmasının sebebi o zaten valkrye zamanı bitince suan 800 m olan valkrye o zaman 10 gb eder 2 gb kar edersiniz ben bir sürü aldığım için iyi kar edecem benden size taktik!
valkrye ney? -
quote:
Orjinalden alıntı: 1_black_talba_1
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
Selam Arkadaşlar!!
Benden Size Bir tavsiye 3 hazirana kadar bol bol level dergisi alın suan valkrye nin ucuz olmasının sebebi o zaten valkrye zamanı bitince suan 800 m olan valkrye o zaman 10 gb eder 2 gb kar edersiniz ben bir sürü aldığım için iyi kar edecem benden size taktik!
valkrye ney?
BEN ALICAM AMA BİZİM BURDA KALMAMIŞ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 12 Mayıs 2007; 15:26:19 > -
ben aldım ama yapamıyorum!
bu en alta uzun kod'u yazarken - işareti koyulacaq mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
ben aldım ama yapamıyorum!
bu en alta uzun kod'u yazarken - işareti koyulacaq mı?
Sadece En Alttaki 2 Boşluğu Doldur.. Dergide Yazıldığı gibi yap
kod yazılan yere - leri koyarak aynı dergideki gibi altındakinide xxxx - xxxx die doldur
-
Aldım
peqi şimdi ne almalıyım vriklye helmet mi alsam:?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 12 Mayıs 2007; 16:14:08 > -
Ben Buff Sc aldım satcam, 2000+1500 . Yarın bi dergi daha alıp onla da valkyrie alcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X