Şimdi Ara

Level 80 Tauren Shaman geldi oynamasını bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. World of Warcraft da Scroll Of Ressurection sayesinde elime level 80 Tauren Shaman geçti. Daha önce hiç shaman oynamadım ve oynamasını açıkcası hiç bilmiyorum. Bana üstü kapalı bir biçimde özetle yardımcı olabilirmisiniz ? Mesela pvp için en iyi Shaman hangi skillden geçer ? Mesela yolda yürürken adamla karşılaştım yada BG yapıoyorum. Ne tür bi Shaman düşmanımı indirir ? Onun dışında yaratıklara saldırırken nasıl saldırmam lazım ? Hangi büyüleri hazırlamalıyım. Genelde nereden nasıl saldırmalıyım . Teşekkür ederim. iyi forumlar paşalar.

• Elemental için Flame Shock + Lava Burst. LB CD deyken aoe için Chain Lightning single target için Lightning Bolt. Earthquake ile pek uğraşma, belkide oyunda en işe yaramaz spell odur. Lightning Shield hep açık olacak ve silahına Flametongue enchantını basacaksın. Bu moblara karşı uygulayacağın yöntemdir. PvP yapacakken enhancemente geçmeye çalış, baktın sen geçemeden adam ensende bitmiş, ya kaç ya da ölü takliti yap. Çünkü elemental ile pvp falan yapılmıyor, pvp de tamamen ölü bir spec.
  • öncelikle totemlerinin ne işe yaradığını öğren netten türkçe açıklamalı bulabilirsin totemler senin can yoldaşın elemental shaman oynıycaksan yanına yanaştırmamayı sağlaman gerek rotasyon olarak arkadaş gerekenleri söylemiş
  • arkadaşlar 1.5 - 2 sene önce oynamıştım bırakmıştım oyunu Scroll Of Ressurection nedir acaba? tekrar başlıcamda hali hazırda 85 karakterim var ama bu mantıgı çözemedim 2-3 arattırdım google da ama tam olarak anlıyamadım

not: accountum hala frozen açtırıcam bu ara oyunu indiriyorum ( acc cata )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangyoua -- 4 Kasım 2012; 11:37:30 >
  • arkdaşım pm attım ama burdanda söliyim biri seni oyuna davet ediyor ve sen 80 level bir char ve 7 gün bedava oynanış kazanıyorsun eğer sen hesabını active edersen seni davet eden arkdaşta kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goaben -- 4 Kasım 2012; 11:47:17 >
  • Aynen. O scroll mükemmel bi olay. Bana da o sayede geldi işte havadan level 80 Shaman'ım oldu. Peki şunu sorucam shaman çok mu kötü PvP için. Hata mı ettim Shaman alarak ? Zaten Humna Rogue vardı ama bi de bunu alayım dedim.
  • Enhancement pek fena değil pvp düşünüyorsan ama elemental çok kötü. Zaten elemental shamanlar arenaların üst sıralarında her zaman parmakla sayılacak kadar azdı. Tabi healer oynamayı düşünüyorsan restolar pvp de gayet iyi durumda. Şu an shamanların hiçbir speci ne pvp de ne pve de OP değil, ortalama bir güce sahip ama warrior, hunter, warlock, priest gibi classlar gereğinden fazla OP olduğu için ister istemez diğer classlar kendilerini pvp de ölü sanıyorlar. Üzerine shamanların yavaşlatma, cc gibi önemli spelleri bu classlara karşı etkili olamayınca shamanlar yerin dibine giriyor. Aynı durum rogueler içinde geçerli, onlarda bu patchde çok kötü durumda olduklarını söylüyorlar pvp de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeri gelmişken;
    Scroll of Resc. isteyen varsa bana pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.