Şimdi Ara

LEVEL 50 GÖREVİ###(ELMORAD/KARUS) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
4
Favori
10.020.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 1 saatte 6. anahtara kadar hepsini buldum bir tek 7 kaldı
  • lan emredici bunlar doğrumu kekliyonmu walla yeminlen bozuşuruzşimdi yapcam görevi
  • biz o koordinatları verilen yerlere gidip ne yapcaz anlatırmısınz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov

biz o koordinatları verilen yerlere gidip ne yapcaz anlatırmısınz

Anahtarcının oraya gidince sana soru soracak doğru cevabı verip diğerine geçeceksin sorunun cevapları ilk sayfada var
  • yaaaaaaaaa agalar bu 50 gorevini bilen varsa yazsın
  • biri bana bosların cıktıkları yerleri ve saatlerini soleseyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kekury ring i cıkartcam

• saolsın paylaşım için saol
  • ben 2 ayda yaptım ama yaptım sımdı 52,8 im spike acılsın lwl kasmıcam adream yuru..
  • bravo güzel çalışma
  • saolasın emege saygı
  • Arkadaşlar bu lvl 50 görevi değil. 50 ile 65 lvl arasında yapılabilen 7 anahtar toplayıp 14,600.000.- m exp non premiumlar için exp götürmece görevi.

Söyleyeceğim şudur ki ::

exp kasmak isteyen siz enayi adayı 61 den az lvl arkadaşlar bu görevi yapmazsanız exp lerin yarısını kaybetmekten bertaraf etmiş olursunuz charınızı, ve enayilik etmemiş olursunuz nokta ve dahi biliniz ki sakına sakın bu görev dahil diğer hiçbir exp görevini yapmayınız 61 lvl olmadan nokta

Çünkü -61 lvl olan bir char tek başına bir ash keserse 7848 exp- yaklaşık- alır.Aynı char +61 de aynı ash i kesine alacağı exp 3924 tür.Yani yarı yarıya düşer expler.Şimdi siz 50 lvl dan 51 e eğer 14,600 m expim 7.5 m nunu çöpe atmak enayilik değil derseniz buyrun 50 de yapıp 51 olun, 62 lvl da 7,5 m exp sadece %5 demektir.

Kısacası hiçbir exp görevini lvl 61 olmadan yapmayınız her görevi yarım yapmış sayılırsınız.

saygılarrrrr

• saol kardeş ii yazmışında 2 yeri atlamışın 6. anahtar kaluga village de cıkıo 7. anahtar da kongouların arkasındaki haungalrın orrdaki kulede cıkıo ben yaptım aradaım senin dediğin yerleri yoktu dediğim yerde buldum 6. ile 7. yi

• ya tmmda bu kordinatlar yeni KO nun kordınatlarımı ?????????????????????????????????? bu lwl 50 görevi yeni ko nunmu ??ısanllah bulursunuz

• cevap yoq ? ya arkadaslar bu verdiğiniz anahtarcı kordınatları yeni knıght online ninmi ??? sadece bunu soyleyın

• olm maniaq mısınız siz fire drake bı boq diil hell abyssın alt katlrrında yasayan ko nun en ıyı canavarı atillaya bın koyar fire drake bı canavar en az 4000 damege cakıyo onla karsılasmak ıcın dragon amulet priest pendant olmalı lazım we o canavarı +70 levelli biri yenebilir fire drake bı canavardır

• saol emredici cok isime yaradı walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 18 Ağustos 2006; 21:30:05 >
  • önemli diilde Siz su level 50 görevini bı acıklasanız tabi yeni knight onlinenin level 50 görevini bılıyorsunuz oyun deisti yenı anahtarcıları bulun plz
  • beyler karus priestlar görevi nerden alcak yardı pls
  • buda yeni knıght onınenın anahtarcı kordınatl1. anahtar ( el morad )=Dire wolflerın weya dark eyeslerın orda ulmustum bırde smıldonların orda gormustum.
    2.hala 2 ciyi arıyorum
    3 en son derularda welamenlarıon mekanında gormustum
  • olamazzz yanlıslıkla entere bastım olsun 4. cüden dewam ederiz
    >>>>>>>>>4. üncü anahtarcıyı centaurların orda bulmustum<<<<<<<
    >>>>>>>>>5. anahtarcıyı harpy koyunun gırısınde bulmusstum<<<<<<<<<<
    >>>>>>>>>6. anahtarı solıd bınlerın orda bulmustum apelerın orada<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    >>>>>>>>>7. anahtarcıyı macaharadius ların mekanının en sonunda bulmustum <<<<<<<<<<<<<<
    ben Elmorad oldum ıcın karuslarınkını bılmıyorum ozur dılerım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.