Şimdi Ara

Level 100 Mage Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır oynamıyordum. Bir gazla abimin hesabından mage kastım. Şu an ilvl626 ama fire/arcane/frost nereye yönlensem bilemedim. Çoğu yerde arcane deniyor ama pek rahat edemedim. Mana yı belirli bir yüzdede tutma işi canımı sıktı. Fire da raid ve pvp yapmam çok mu sıkıntı olur? Rotasyon tavsiyeleriniz nerelerdir?

• Hunter aç ve sylvanasda başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Hunter aç ve sylvanasda başla

Arkadaşım okuduğunu anlayamıyor musun? Mage için öneri istemişim. Zorla ters konuşturuyorsun.
  • Tanaan'da apexis farmla gear almaya bak. PvP ile ilgili fikrim yok PvE'de fire çok iyi durumda değil şu an zaten yeterli crit/mastery olmadan işe yarayan bir spec değil oynadığından da bi şey anlamazsın. Frost oynamanı öneririm, petin water jet spellini kullanmayı öğrendikten sonra başka bir olayı yok procları spamlıyorsun o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Tanaan'da apexis farmla gear almaya bak. PvP ile ilgili fikrim yok PvE'de fire çok iyi durumda değil şu an zaten yeterli crit/mastery olmadan işe yarayan bir spec değil oynadığından da bi şey anlamazsın. Frost oynamanı öneririm, petin water jet spellini kullanmayı öğrendikten sonra başka bir olayı yok procları spamlıyorsun o kadar.

100 e kadar frost geldim. diğerlerine alışamadım. anlaşılan böyle devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Tanaan'da apexis farmla gear almaya bak. PvP ile ilgili fikrim yok PvE'de fire çok iyi durumda değil şu an zaten yeterli crit/mastery olmadan işe yarayan bir spec değil oynadığından da bi şey anlamazsın. Frost oynamanı öneririm, petin water jet spellini kullanmayı öğrendikten sonra başka bir olayı yok procları spamlıyorsun o kadar.

100 e kadar frost geldim. diğerlerine alışamadım. anlaşılan böyle devam edeceğim.

http://eu.battle.net/wow/en/character/chamber-of-aspects/Gaxos/advanced

696 frost mage'im. Transmog çük gibi şu an, shoulder düşmüyo kaç aydır, affola :D . Oyunda tek oynadığım karakter, ve ilk karakterim. Arcane ve frostun secondary stat'leri farklı olduğundan farklı bosslarda spec değiştirmek gibi bir seçeneğimiz yok maalesef. O yüzden ben frost başlamışsın frost git diyorum.

Raidlerde arcane görürsün genelde, single target damageları iyi diye arcane oynayıp kendilerini Kuznam zanneden bebeler var. Ne yaptığını bilmiyor.

BRF gibi bi raidde bile frost kaldım, doğru düzgün oynayabilen bir arcane aynı seviyede oynayan frostun iki katı damage yapıyordu. Şimdi çok daha yakın, hatta cleave ve heavy aoe bosslarda frost alıyor düzgün oynanırsa. t18 4pc ve archimonde trinket'ı çok önemli. Maalesef bende ikisi de yok, 2 kere archiyi öldürmeme rağmen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxystarr

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

http://eu.battle.net/wow/en/character/chamber-of-aspects/Gaxos/advanced

696 frost mage'im. Transmog çük gibi şu an, shoulder düşmüyo kaç aydır, affola :D . Oyunda tek oynadığım karakter, ve ilk karakterim. Arcane ve frostun secondary stat'leri farklı olduğundan farklı bosslarda spec değiştirmek gibi bir seçeneğimiz yok maalesef. O yüzden ben frost başlamışsın frost git diyorum.

Raidlerde arcane görürsün genelde, single target damageları iyi diye arcane oynayıp kendilerini Kuznam zanneden bebeler var. Ne yaptığını bilmiyor.

BRF gibi bi raidde bile frost kaldım, doğru düzgün oynayabilen bir arcane aynı seviyede oynayan frostun iki katı damage yapıyordu. Şimdi çok daha yakın, hatta cleave ve heavy aoe bosslarda frost alıyor düzgün oynanırsa. t18 4pc ve archimonde trinket'ı çok önemli. Maalesef bende ikisi de yok, 2 kere archiyi öldürmeme rağmen :D

Ben daha yeni 650 lere gelebildim. Onu da haftalik raidlerle yapabildim. Guilddekiler 680 e kadar dps yi fazla takma diyor. Ama ven genelde 25 in 11 12 sinde kaliyorum. Statlar sikintili ne dustuyse onu taktim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aoe fightlar frost single arcane gidiceksiniz.Ama arkadaşın dediği gibi arcane ile frost arasındaki makası düşürdüler.Single'de iyi vurabiliyor frost.Fire ise loglarda çok iyi gözükmüyor, yeni pakede kadar ayar çekeceklerini düşünmüyorum.

Rotation guideleri için Rikh'i takip edebilirsin, az ingilizce ile ice veins gibi sitelerede bakabilirsin.Bana kalırsa bu paketin en sönük classı Monk ile beraber.Bende mage oyunuyorum ve yeni paket için farklı bir class seçicem.Melee mi range mi onu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Aoe fightlar frost single arcane gidiceksiniz.Ama arkadaşın dediği gibi arcane ile frost arasındaki makası düşürdüler.Single'de iyi vurabiliyor frost.Fire ise loglarda çok iyi gözükmüyor, yeni pakede kadar ayar çekeceklerini düşünmüyorum.

Rotation guideleri için Rikh'i takip edebilirsin, az ingilizce ile ice veins gibi sitelerede bakabilirsin.Bana kalırsa bu paketin en sönük classı Monk ile beraber.Bende mage oyunuyorum ve yeni paket için farklı bir class seçicem.Melee mi range mi onu düşünüyorum.

Asli da en tepede olayim derdim yok ortalarda olsam yetecek. Acikcasi sifirdan karakter kasmaya sabrim yok. Lich king e kadar cok oynadim ve o gorev silsilesi beni cok korkutuyor.

• Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    Hala uçurum var arada. Mannoroth trinketinden dolayı Arcane'in potansiyeli çok yüksek AoE fightlarda, single targette yine crystal-trinket ilişkisinden dolayı yine potansiyeli yüksek. Legendary ring ile de sinerjisi daha yüksek Arcane'in, frost burst yapamıyor. Tek üstün yanı cleave özelliği yani Council ve Tyrant'ta Arcane'e kıyasla daha iyi HFC'de.

Sadece dps olarak düşünmezsek Frost'un 12-13 saniye tek targete odaklanması gerekiyor 4pc bonustan dolayı bu da neredeyse bossların yarısında sıkıntı yaratıyor çünkü target priority sürekli değişiyor HFC'de.

Üstteki bir arkadaş da sallamış Frost ile Arcane'in şimdiki tierde alabileceği en iyi itemlar hemen hemen aynı sadece 3 slot farklı yani spec değiştirme olanağı var bosslarda tercihe bağlı olarak.

http://www.wowhead.com/list=6420977/frost-bis-6.2
    http://www.wowhead.com/list=6420264/arcane-bis-6.2

• quote:

Hala uçurum var arada. Mannoroth trinketinden dolayı Arcane'in potansiyeli çok yüksek AoE fightlarda, single targette yine crystal-trinket ilişkisinden dolayı yine potansiyeli yüksek. Legendary ring ile de sinerjisi daha yüksek Arcane'in, frost burst yapamıyor. Tek üstün yanı cleave özelliği yani Council ve Tyrant'ta Arcane'e kıyasla daha iyi HFC'de.

Sadece dps olarak düşünmezsek Frost'un 12-13 saniye tek targete odaklanması gerekiyor 4pc bonustan dolayı bu da neredeyse bossların yarısında sıkıntı yaratıyor çünkü target priority sürekli değişiyor HFC'de.

Üstteki bir arkadaş da sallamış Frost ile Arcane'in şimdiki tierde alabileceği en iyi itemlar hemen hemen aynı sadece 3 slot farklı yani spec değiştirme olanağı var bosslarda tercihe bağlı olarak.

http://www.wowhead.com/list=6420977/frost-bis-6.2
    http://www.wowhead.com/list=6420264/arcane-bis-6.2

Rotasyonu bir türlü kavrayamadım ama mecbur Arcane e geçtim. Bir şekilde çözmek gerekecek.

• Bende yeniden başladım oyuna ve mage açtım 680 ilwl oldu arcane single target daha iyi şuan benim gördüğüm.

Rotasyonda pek bir zorluk yok arcane blast 4 yük birikince proclayan arcane missle mana% 40 lara gelince yükleri sıfırla başa dön. Kendi gözlemlerimle rotasyonu bu şekilde yaptım tek sorun mana olacak oynarken ona dikkat edersen sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliCinkara

Bende yeniden başladım oyuna ve mage açtım 680 ilwl oldu arcane single target daha iyi şuan benim gördüğüm.

Rotasyonda pek bir zorluk yok arcane blast 4 yük birikince proclayan arcane missle mana% 40 lara gelince yükleri sıfırla başa dön. Kendi gözlemlerimle rotasyonu bu şekilde yaptım tek sorun mana olacak oynarken ona dikkat edersen sorun yok.

Mana yı %90 da tutma muhabbeti nedir?
  • Mana ne kadar fazla ise o kadar fazla damage vuruyorsun mastery kasılıyorlar bu yüzden 4 set bonusu olursa hasta kasiyorlar. Yani başlangıçta mastery multi crit gitmen gerekli stat olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliCinkara -- 25 Ağustos 2015; 14:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliCinkara

Mana ne kadar fazla ise o kadar fazla damage vuruyorsun mastery kalıyorlar bu yüzden 4 set bonusu olursa hasta kasiyorlar. Yani başlangıçta mastery multi crit gitmen gerekli stat olarak.

Arkadaş ben işyerinde bu kadar kafa yormuyorum. Oyun mu oynuyoruz acı mı çekiyoruz belli değil
  • 2 yıl aradan sonra oyuna dönmeyi düşünüyordum okuduklarımdan sonra oyundan zevk mi alacaz ızdırap mı çekecez çözemedim henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

2 yıl aradan sonra oyuna dönmeyi düşünüyordum okuduklarımdan sonra oyundan zevk mi alacaz ızdırap mı çekecez çözemedim henüz :)

Izdırap çekeceksiniz, dönmeyin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

2 yıl aradan sonra oyuna dönmeyi düşünüyordum okuduklarımdan sonra oyundan zevk mi alacaz ızdırap mı çekecez çözemedim henüz :)

Ben rotasyon yüzünden resmen acı çekiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.