Lvl 1 twinkle eline aldıgın weapon skilli kasmak icin 2 moba vursan level 2 olursun peki hangi bglere girilebiliyor lvl 1'le?
weapon skili boşverde hani biraz açılıyım eastern kingdomsa geçiyim birazda orda adam kesiyim desen gezerek yine exp alıp lvl atlıycan:D
Fle ile aynı serverda karakterlerim var. Hatta duel bile yaptım paladinimle (holycrab). Gercekten yüksek lvl karakterleri rahatca alabiliyor. Yüksek dodge ve crit %si en büyük avantajı bu twinklerin.Fakat paladinime karsı hiç kazanamadığını da belirtmek isterim ^^. Yüksek armor ve heal karşısında cok zorlanıolar..
level 1 level 80 ile party yaptığında level1 mobdan kaç exp geliyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Kunter
level 1 level 80 ile party yaptığında level1 mobdan kaç exp geliyor?
xp geliyormuki? :))) gelmiyor hiç
artık insanlar ne yapıcanı şaşırmaya başlamış :D 80 oldukdan sonra 19 lvl twink gördümde 1 lvl görmemiştim :D
3.1 itibariyle enchant ve artefact itemlere dayalı twink olayı Blizzard tarafından bitirilmiştir.
- gerek eski dünya enchantları (sürülebilen özel başlık ench'leri vs vs), - gerek TBC dönemine ait bir takım enchantlar (bir takım leatherworking yamaları) - ve bilumum northrend enchantları (artefact itemlere, bilhassa omuzluğa sürülüp alt charlara postalananlar),
Blizzard firması tarafından tüm enchantlar TEKRAR LEVEL'lendirilmek SURETİYLE SADECE AİT OLDUKLARI LEVELDE AKTİF OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLENMİŞTİR.
Yine bir dönem level sınırı kaldırıldığı için toplayıcı meslekler sayesinde elde edilen :
- yüksek crit oranları sağlayan "skinning", - iyileştirme imkânı sağlayan "herbalism", - HP artıran "mining",
meslekleri, twink charlardaki ilerletilmiş skill puanları korunmakla birlikte sadece ait oldukları levele uygun etkiye sahip kılınmıştır.
Firma tarafından eski yeni ayrımı gözetilmemiş, tüm karakterler aynı işleme tabii tutulmuştur.
Son söz: Bu satırların yazarı kendisi de birkaç twink char'a sahip olmasına rağmen, - oyuncular arasındaki eşitliği gözetmek uğruna; - alacağı her türlü tepki pahasına, - tarafsız davranarak ve tüm oyuncularını zaman içinde oluşmuş bir takım oyun açıklarından koruyarak;
düzeyli, ilkeli hizmet veren BLIZZARD firmasını taktir etmektedir.
tesekkürler hecele, o kadar aktardığım paraya rağmen ben de bu durumu kötülemiorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme