Şimdi Ara

LETTER DEKİ SORUNUMA BAKIN :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa arkadaşlar biri bana ağırlığımdan çok fazla 1 letter yollamış ben de onu silmem laazım bu letteri alamadığım için silmek istiyorum bun nasıl olacak yardım lütfen letterdeki bir postayı kendime almadan nasıl silebilirim hemen yarıdm lütfen ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 16 Eylül 2007; 0:59:09 >

• Üzgünüm ama silemezsin die biliyorum!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaqqeR

Üzgünüm ama silemezsin die biliyorum!..

ama bööle de şaka olmaz ki bende 750 kapasite var bana 3500 kapasitelik mana yollamış ...

+7 str de giysem gene alamıyorum offfff bööle şakanın ben ..

Ama saçma neden derseniz bi adama kıl oldunuz adama paso bolca yük yollayın letteri kitleyin o zaman çok saçma bence silinmeli bu tür şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 16 Eylül 2007; 1:16:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

quote:

ama bööle de şaka olmaz ki bende 750 kapasite var bana 3500 kapasitelik mana yollamış ...

Harbi essek sakası yapmıs o her kimse.. 3500 aqırlık ne demek yaff..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 16 Eylül 2007; 1:17:42 >

• Üstünü takıları falan full str döşe al sonra ne yapacaksan yap.
  • quote:

quote:

quote:

Harbi essek sakası yapmıs o her kimse.. 3500 aqırlık ne demek yaff..

hemen ne yolladığını söölim : 1500 tane 480 lik mp pot arkadaş warrior harbi eşşek şakası :S

• quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Üstünü takıları falan full str döşe al sonra ne yapacaksan yap.

dedim ya server beramus full +7 str de giysem +9 takım hiç yok aldım diyelim yine de 2000 i geçemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta bekle geri gitsin madem
  • 1 hafta bekle adama gitsin.Tanıdığın birisye tek tek al
  • quote:

Yaa arkadaşlar biri bana ağırlığımdan çok fazla 1 letter yollamış ben de onu silmem laazım bu letteri alamadığım için silmek istiyorum bun nasıl olacak yardım lütfen letterdeki bir postayı kendime almadan nasıl silebilirim hemen yarıdm lütfen ..

Eğer str giydiğinde yine yetmiyorsa ve 1 hafta beklemek istemiyorsan skill sıfırla ve full str ver ancak o şekilde çözebilirsin başka türlü olmaz.
  • str ye dön ama 3500 ise onuda alcanı sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

quote:

Yaa arkadaşlar biri bana ağırlığımdan çok fazla 1 letter yollamış ben de onu silmem laazım bu letteri alamadığım için silmek istiyorum bun nasıl olacak yardım lütfen letterdeki bir postayı kendime almadan nasıl silebilirim hemen yarıdm lütfen ..

Eğer str giydiğinde yine yetmiyorsa ve 1 hafta beklemek istemiyorsan skill sıfırla ve full str ver ancak o şekilde çözebilirsin başka türlü olmaz.

lvl 71 ve skill sıfırlama hemen hemen 60kusur milyon ..

• geçmiş olsun
    aslında okcuların war ya her biri 25.0 yer kaplio alicaksin su koxperlara şerefsizlere yapıcaksın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

quote:

lvl 71 ve skill sıfırlama hemen hemen 60kusur milyon ..

Yapacak pek birşey yok mecbur 1 hafta bekleyeceksin geri gitmesi için geçmiş olsun.

• full str ver belki alırsın
  • quote:

2 Seçeneğin Var
    1.Bekliyicen Gelen Letter Geri Gidicek
    2.Skil Sıfırlıyıcan Dayanıcan Str Ye
  • Ümidi kes sen,Beta'da bana zeki bir arkadaş 160 tane cure pot yollamıs Letter full olmuştu1 hafta geçti 2 hafta geçti silinmedi 0 day yazıyor orda ama silinmiyor full str oldum +6 str kıyafetlerle bile alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 16 Eylül 2007; 7:15:47 >
  • o_O 600 tane fln mana mı atmı$ !.. EŞŞEK Şakası
  • ben hep abyssden düşen keyleri sallama bi chara yoluuyorum bi kaç gün sonra bana tekrar geliyo öyle geri ona gidebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.