Şimdi Ara

Letgo Vakası Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Letgo Vakası Ne Yapmalıyım
    Merhaba arkadaşlar. Direk konuya girmek istiyorum letgo üzerin den mi6 cihazı aldım. Arkadaş ile buluşup anlaştık arkadaşlar 5 kişi geldi mekana biraz acelece davrandıkları için satış sözleşmesi yapamadım sadece tc ve ibanı yazabildim anca. Her neyse arkadaş faturayı unuttuğunu size daha sonra kargolarım dedi ben de sözüne güvendim. Ve ürünü alıp eve geçtim sabah olmasın dan kaynaklı cihaz da ekranın kalkmış olduğunu fark edemedim eve gidince cihazın altın dan ışık süzmesi olduğunu fark ettim ve kişiye söyledim. Ve bana hiç sohbeti geçmeyen bi cevap verdi (cihazın ekranı değişti ) dedi ve ben de garantisi olduğunu söylediniz buna güvenerek aldım dedim ve arkadaş beni engelledi. Şikayetçi olucağımı söylediğim de ise sıkıysa et diyerek tehtih etti ve saçma ses taklitleri yaparak engelledi sizce soğuk su mu içmeliyim yoksa bi şansım varmı ?

Not: Kişinin Instagram ,TC, no , İban, letgo hesapları ben de mevcut.

-Not: Cihaz Faturası ben de değil. Letgo Vakası Ne Yapmalıyım Letgo Vakası Ne Yapmalıyım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz E-Ticaret sitesi üzerinden dolandırılma diye araştırırsanız örnek dilekçeler bulabilirsiniz.
    Onları doldurup savcılığa verin ondan önce de bir karakola uğrayın fakat karakolda çok ilgileneceklerini sanmıyorum.
    Ne de olsa elinizde adamın çoğu bilgisi mevcut. Mesajlaşmalarınızı da ekran görüntüsü alıp kanıt olarak eklere ekleyebilirsiniz.
    Kamera görüntülerini de bulabilirseniz iyi olur.
    Şimdiden geçmiş olsun
    Davanın da 1 yıla yakın bir sürede açılacağını düşünürsek biraz bekleyebilirsiniz.
    (Not: kimseye cebe havale yapmayın )
  • Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz E-Ticaret sitesi üzerinden dolandırılma diye araştırırsanız örnek dilekçeler bulabilirsiniz.
    Onları doldurup savcılığa verin ondan önce de bir karakola uğrayın fakat karakolda çok ilgileneceklerini sanmıyorum.
    Ne de olsa elinizde adamın çoğu bilgisi mevcut. Mesajlaşmalarınızı da ekran görüntüsü alıp kanıt olarak eklere ekleyebilirsiniz.
    Kamera görüntülerini de bulabilirseniz iyi olur.
    Şimdiden geçmiş olsun
    Davanın da 1 yıla yakın bir sürede açılacağını düşünürsek biraz bekleyebilirsiniz.
    (Not: kimseye cebe havale yapmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 4 Eylül 2019; 0:59:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi savcılığa suç duyurusunda bulunun, tehditlerle ilgili kanitiniz varsa tehdit ettiğini de söyleyin. Mahkemeler bu işler için var, korkmayın ve hakkınızı arayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gelişme oldu mu , ne yaptınız ? Buraya gelişmeleri eklerseniz takip edebiliriz.
    Elbet forumda bu konuda yardımcı olacak , emniyet ya da hukuki olarak yardımı olacak üyeler vardır. Yoksa forumun dayanışmasının ne anlamı olur ki.
  • Drift D kullanıcısına yanıt
    Polise gittim polis hiç oralı olmadı üstene bir de 2. El alarak salaklık yapmışsınız dedi. Boşuna uğraşma hiç bişey yapamazsın dedi ben de elimden birşey gelmeyince birakmak zorun da kaldım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ramazan Yıldız MFHUO kullanıcısına yanıt
    Polise değil savcılığa dilekçe verin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.