Şimdi Ara

leptop ile masaüstü farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son bilgisayarımı leptop olarak 3 sene önce aldım. o zamanlar aynı kapasitedeki bir leptop masaüstünden çok daha pahalı idi. ancak dün 2 bilgisayarcıya gittim. Aynı paraya leptopdan daha iyi bir leptop alacağımı düşünüyordum. 2 farklı satıcıda beni toplamaya yönlendirdi ve leptoplarla aynı özelliklerde toplama bilgisayara hemen hemen leptopla aynıu fiyatı verdi. Şimdi benim sorum şu
    Leptoplarla masaüstü bilgisayarlar arasındaki aynı kapasitede farklı fiyat ortadan kalktı mı?
    Aynı kapasitedeki bir leptopla bir masaüstünün çalışmasında, masaüstü bilgisayarın leptoba üstünlüğü var mıdır?

• "Leptoplarla masaüstü bilgisayarlar arasındaki aynı kapasitede farklı fiyat ortadan kalktı mı?"

Hayır. Performans bakımından birbirine yakın olan laptop ve masaüstü bilgisayar, fiyat olarak kıyasladığında "laptop her zaman daha pahalıdır."

"Aynı kapasitedeki bir laptopla bir masaüstünün çalışmasında, masaüstü bilgisayarın leptoba üstünlüğü var mıdır? "

Masaüstü bilgisayar her zaman üstündür. Çünkü laptopa karşı, geç ısınma (hatta ısınmama), özellikle oyun oynayacaksanız batarya derdi olmaması ve hareket özgürlüğü, oyunlarda takıldığınız anlarda sinirinizi klavyeden çıkarabilme avantajları vardır.

Not: Bileşenleri uzman bir kişi tarafından tespit edilmiş olmak şartıyla her zaman toplama bilgisayarı tercih edin derim. Çünkü marka bir bilgisayar aldığınız zaman toplama bilgisayara göre hem daha pahalıya alırsınız hem de bileşenler içinde muhakkak dandik bir donanım bulunur ve bu parça genellikle anakart veya ekran kartı olur. Yani bilgisayarın markasına extradan para vermiş olursunuz.

• bende öyle düşünmüştüm buradan bu sonucu çıkarıyorum ki, bilgisayar satıcıları, toplama bilgisayardan daha fazla kar edmeyi düşündükleri için insanları toplamaya yönlendirip, leptoptan alacakları karı payını, toplamada yüksek miktarda emek koyarak artırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

bende öyle düşünmüştüm buradan bu sonucu çıkarıyorum ki, bilgisayar satıcıları, toplama bilgisayardan daha fazla kar edmeyi düşündükleri için insanları toplamaya yönlendirip, leptoptan alacakları karı payını, toplamada yüksek miktarda emek koyarak artırıyorlar.

Aslında bilgisayarcıların kâr etmek konusunda fazla bir kazançları olmuyor. Hatta bazen marka bilgisayar ile toplama bilgisayar arasında kâr farkı bile olmayabiliyor. Marka bilgisayar alırken 100-200 lira fazladan markaya para veriyorsunuz. Son zamanlarda bu fark düşmüş olabilir. Ama marka bilgisayar her zaman daha pahalıya gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.