iyi günler arkadaşlar casper h36 marka leptop var. leptopta cpu %80 hatta%100 yakın oluyor ve fan çok çalıştığı için de ses çok çıkıyor leptop normal kullanırken sıkıntı yok cpu 20 geçmiyor ancak film izlemeye başlayınca anında %80 çıkıyor ve izlerkende kilitleniyo leptop
virus taraması yaptım esed ve kaspersky virus yok içi tertemiz açtım yine sildim yine düzelmedi yeni fotmat attım win10 resimdede gözüküyor cpu sorunu lütfen yardım edin film izleyemez oldum
Geçen günlerde chrome "güncelle beni" uyarısı verdi, güncellemedim. O zamanda beri de 45-50 derecelerde dolanan cpu 60-65 lere kadar çıkmaya başladı chrome açıkken (aynı güç modunda, koşullar aynıyken). Az önce güncelledim son sürüme, 46-47 derece şu an cpu. Chrome'un şeyliğine bağladım ben olayı
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson SG
Geçen günlerde chrome "güncelle beni" uyarısı verdi, güncellemedim. O zamanda beri de 45-50 derecelerde dolanan cpu 60-65 lere kadar çıkmaya başladı chrome açıkken (aynı güç modunda, koşullar aynıyken). Az önce güncelledim son sürüme, 46-47 derece şu an cpu. Chrome'un şeyliğine bağladım ben olayı