Şimdi Ara

leptop alicam fikir istiyorum edit:kasa onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-500-core-i5-6200u-23ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-4gb-w10-notebook.html#ozellikler
    Bunu dusunuyorum gta5 vs oyunlarda nasil kalkteli olur mu
    Salondaki dev ekrana baglayip yuksek detaylarda oynamak istiyorum bir fikir vefebilir misiniz

Duzeltme:

Dev ekran full hd ve en yuksek grafik detaylarinda akici sekilde gta5 oynamak icin nasil bir kasa toplamaliyim hic bilmiyorum oneride bulunabilir misiniz ve ortalama ne kadar tutar bu kasa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 8 Aralık 2015; 14:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaslar
    www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-500-core-i5-6200u-23ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-4gb-w10-notebook.html#ozellikler
    Salondaki dev ekrana baglayip yuksek detaylarda oynamak istiyorum bir fikir vefebilir misiniz

o fiyata dev ekrana HDMI dan bağlamak için çok sağlam bir kasa toplayır su soğutmadan tut 2 ekran kartı sli a kadar yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaslar

eğer taşıma ihtiyacın yoksa ofise vs. o kadar parayı saçmak aptallık olur. taşımaya ihtiyacın varsa birşey diyemem. yani evdeki televizyona bağlayacaksan küçük birşey vs. istiyorsan mini küp kasalara vs. bakabilirsin.

• Anladim arkadaslar tesekkurler
    Peki bir soru soracam
    Dev ekran full hd ve en yuksek grafik detaylarinda gta5 oynamak icin nasil bir kasa toplamaliyim hic bilmiyorum oneride bulunabilir misiniz ve ortalama ne kadar tutar bu kasa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.