Şimdi Ara

Leonardo DiCaprio neden hiç vücut çalışmadı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

bir brad pittin veya tom cruisenin 40 lık hali değil aşırı yaşlandı ve sıradan duruyor..beynin oncesine endeksli olduğu için abartıyon şu anki tipinde okadar abartılcak birşey yok türkiyede bundan yakışıklı 10.000 ce insan var...dh de bile doludur...şu saaten sonra tecrübesiyle on plana çıkçak...

Ya kardeşim olsa ne olur he ? sen bu adamdan daha yakışıklı ol ne olcak şimdi bu adamın yaptığının onda birini yapabilecekmisin ? adamda çok dert ediyodu zaten dhde bile benden yakışıklılar vardır tüh ben ne yapcam şimdi diye olum adam dert etse yapardı zaten demekki böyle bi derdi yok kafası rahat siz adamdan daha çok der ettiniz bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

spor salonlarında ter atıp calvin klein in tanımladığı olanlara acıyorum..bir erkek böylemi görünüyor..

bakarken yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuk>kas
    uğraşmak istememiş gerekte yok
  • Gerek yok, tipi çok iyi olduğu için kas yapmak pek de bişey katmayacaktır.

Zaten kimi zayıf beğenir, kimi kaslı, kimi normal. İlla yakışıklılık için kas olması gerekmiyor

• niye vucut calısan herkes yakısıklı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bir brad pittin veya tom cruisenin 40 lık hali değil aşırı yaşlandı ve sıradan duruyor..beynin oncesine endeksli olduğu için abartıyon şu anki tipinde okadar abartılcak birşey yok türkiyede bundan yakışıklı 10.000 ce insan var...dh de bile doludur...şu saaten sonra tecrübesiyle on plana çıkçak...

Ya kardeşim olsa ne olur he ? sen bu adamdan daha yakışıklı ol ne olcak şimdi bu adamın yaptığının onda birini yapabilecekmisin ? adamda çok dert ediyodu zaten dhde bile benden yakışıklılar vardır tüh ben ne yapcam şimdi diye olum adam dert etse yapardı zaten demekki böyle bi derdi yok kafası rahat siz adamdan daha çok der ettiniz bu konuyu

DH gibi tüm ruh hastası asosyallerin toplandığı yerde bu adamdan yakışıklı yoktur zaten.

• Herkes yakışıklılık ve kaslı vücut ikilisi üzerine konuşmuş.

Bana sorarsanız yakışıklı olmak veya kaslı vücut sahibi olmak ile bir ilgisi yok.

Adamda çok ciddi bir oyunculuk yeteneği var. Oyunculuğu ile her türlü eksikliğini zaten kapatıyor.

Dünya üzerinde o kadar yakışıklı, o kadar kaslı adam var. Ancak hiç biri bu adam kadar başarılı olamıyor, neden?

Çünkü oyunculuk yetenekleri çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

spor salonlarında ter atıp calvin klein in tanımladığı olanlara acıyorum..bir erkek böylemi görünüyor..

calvin klein'in tanımladığı olanlar ifadesini anlamadım. ne demek istediniz?
  • Valla verse alirim adam o derece yakisikli.
  • Buralar da ılımaya başladı üstteki yoruma baksanıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Valla verse alirim adam o derece yakisikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.