Şimdi Ara

Leona! What have you done baby ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Destek harici leona oynayanlara gelsin op build 1 e 1 de voli, zed ,vayne hiç biri karşı koyamıyordu

Leona! What have you done baby ?

• naptın sen ya denemeseler bari
  • Hep çekikler mi yapacak biraz da biz yapalım Zaten eski bir oyun şu sıralar oynamıyorum bıraktım.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1386608#profile
  • eywah artık leona yeni moda olacak.build fena
  • s3?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.9.2013
  • S3 evet sağ altta tarih olması lazım ama yine gideri vardır sanırım bir kereliğine yapmıştım leonayla öyle bir şey o da arkdaşla anlaşmazlığa düştük jungle yerine 2 sup alınca bende jungle a geçtim çarpsız , full buildde tek comboda volibear yarı hp ye iniyordu, vayne i anlatmama gerek yok aktif + w + e+ q+ r
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    are you ken?
    15 yıl önce açıldı
    Its not in anything you say
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen açık ara öndeydik arkadaşım buzdoğan zhonya falan bildiğin ap leona yaptı rengarı alıyordu birebirde sonuç : ap leona op
  • Lizarddan başka ne true damage i var ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botrk'un pasifi, gün ateşi 40 damage saniye başına, liandry nin stun yiyene çalışan bonus pasifi, iceborn un pasifi hepsi tam olarak true damage olmasada ortaya karışık bir şey hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasilevsky0092

Botrk'un pasifi, gün ateşi 40 damage saniye başına, liandry nin stun yiyene çalışan bonus pasifi, iceborn un pasifi hepsi tam olarak true damage olmasada ortaya karışık bir şey hocam.

Kertenkele hariç true yok
    Ayrıca bu build eritir ama sen yinede runlere magic pen at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Loading... -- 10 Temmuz 2014; 19:24:47 >
  • Saolun vardı rünlerde magic pen. , ayrıca oynamıyorum oyunu zaten öylesine paylaştım belki işe yarar .
  •  Leona! What have you done baby ?

Tarihten ve garenin splash artından anlaşılacağı üzere mağara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup52 -- 10 Temmuz 2014; 19:35:00 >
  • Ad leo ile midde yasuonun eline verdim xD Adamlar permastundan cikana kadar kesiyorsun cok rahat deneyin cok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 10 Temmuz 2014; 19:34:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasilevsky0092

Hep çekikler mi yapacak biraz da biz yapalım Zaten eski bir oyun şu sıralar oynamıyorum bıraktım.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1386608#profile

Yalnız geç kaldın be hocam sanırsam dün good guy garry'nin yayınındaydı challenger'lı bi arkadaş solo top gitmişti. Yani bunu sen keşfetmedin üzgünüm...

• resmi yeni sekmede açıp sağ altta tarihine bak ayrıca keşfedip keşfetmemek çok umdumda değil hocam maksat makara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 10 Temmuz 2014; 19:41:26 >
  • süpersin süpersin o bitkinliğide gördün hany opsin op
  • w/l op yazmamış kimse
  • Kefir op
  • quote:

Orijinalden alıntı: vAsilevsky

resmi yeni sekmede açıp sağ altta tarihine bak ayrıca keşfedip keşfetmemek çok umdumda değil hocam maksat makara
    Fark ettim zaten takılıyorum hocam hemen savunmaya geçme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.