Lensmarket 150 TL üzeri 20 TL İndirim (Mobil Özel) https://www.lensmarket.com/20tlindirim?indirimkodu Lensmarket aylık değişimli saydam lensler: https://www.lensmarket.com/lens/marka/saydam-lens/aylik-lens Lensci aylık değişimli saydam lensler: https://www.lensci.com/aylik-lens |
Lensmarket ve Lensci 150 TL üzeri 20 TL İndirim (Mobil Özel)
-
-
Seçili lenslerden 2 paket alındığında lens solüsyonu hediye ediyor, yılık lens seti olarak alındığında da ekstra yüzde 10 civarı bir indirim oluyor.
-
Kodu bulamadım, fakat mobilden değilde normal masaüstünden siteye girince, pop-up mı deniyor neyse işte bildirim çıktı, tıklayınca çıkan sayfada bilgileri ve onay istiyor; "Johnson & Johnson"a bilgilerimizi verekmişiz?! gerek yok!
Ayrıca; lensci .com'da fiyatlar zaten bu sitede ki fiyatlardan 20TL daha uygun, bilginize..
Edit: Az önce baktım; lensci .com'da fiyatlarda güncelleme yapmış ama gene lensmarket'ten yaklaşık 5lira daha ucuz :)
Son söz olsun bu da: insanoğlu çakal!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_erkam89 -- 11 Ekim 2021; 19:59:57 >
-
Lensci.com da fiyatlar daha uygun ve orda da 150/20 var direk sepette düşüyor şimdiye kadar ne zaman lens lazım olsa lensci de en ucuz ürün buldum isteyen baksın zaten görecektir. Reçete kısmını da mail atıp değerlerim doğru reçete bilgisini daha sonra atacağım diyip şu nolu siparişim isim soyisim bilgisi yeterli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hizmet kaliteleri mükemmel. Çok severim bu siteyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eskiden fiyatlari cok iyiydi. simdi optikcilerden farki yok. ben de lenci.com a dondum.
-
hizlica lensci den geliyorum. fiyatlari o da sisirmis. eskiden ozellikle toric lenste 30-40 tl indirimli olurdu. simdi 4 tl fark kalmis.
-
lensci.com dan yaklaşık 10 senedir piyasa araştırması yapmadan lens alırdım.
Ağustos gibi sitelerinde sattıkları air optix toric lenslerin kalmadığını hydro modelini göndereceklerini ama 15-20 tl fark göndermem gerektiğini belirttiler. Çok sinirlendim 15 tL için mi arıyorsunuz senerdir müşterinizim dedim. Kredi kartı bilgilerini vermek istemezseniz havale yapın diyor telefondaki hala. Hem piyasadan yüksek fiyata lens sat hemde satıp gönderemediğin lensin muadili için fark iste. Rakam ödediğim rakama bakarsak komik ama çok rahatsız oldum. Siparişi komple iptal edip lensmarketten aldım hem kutu başı 15 daha az ödedim hemde 1 tane solüsyon hediye ettiler.
Burunlarınadan kıl aldırmayan firmalara uyuz oluyorum. 3 kuruş için tüm saygınlıkları gözümde bitti. Daha da tanıdıklara tavsiye edeni dürtsünler...
-
Lensmarket kaliteyi son zamanlarda oldukça düşürdü yurtdışından sipariş verdiğim lensler gecikince Acuvue Oasys Toric lens siparişi verdim geçen sene lensci.com dan aldığım lenslerde son kullanma tarihi 10.2025 iken buradan yeni gelenler 08.2022 geri iadeye gönderdim.
Sonrasında yurtdışı lens siparişimi gönderdiler solüsyon hediyesi faturada yazdığı halde göndermemişler bunca işimin arasında bunlarla uğraşıyorum birde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx1018 -- 12 Ekim 2021; 9:55:15 >
Evet bu sene lens fiyatları yükselmiş, bende
dan verdim. Fiyatları diğerlerine göre daha indirimli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airhakan -- 23 Ocak 2022; 21:49:8 >
Bende lensci.com kullanırım yıllardır ama 150/20 olduğunu ilk defa duyuyorum emin misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X