Şimdi Ara

Lens Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Olmazsa olmaz temel fotoğraf bilgisi yanında bir de makineyi tanımak için klavuza göz atarsanız en azından teorik kısmını ele almış olursunuz. Lens alımını da pratikte neye ihtiyaç duyduğunuzu anlayacak düzeye geldiğinizde yeniden gündeme getirin derim; anladığım kadarıyla henüz ne nedir tam bilmiyorsunuz.

@akselunlu;

Prime lensler sadece portre için değildir, ben hem kalite hem de diyafram açıklıkları sebebiyle önermiştim Siz şu anda tele-zoom arıyorsunuz sanırım; dediğim gibi ne çekeceğinize göre adım atmanız en akılcı olanı.

Sanırım haklısınız..daha yolun cok başındayim...tavsiyenizi dinleyeceğim..

• Portre öncelikli macro çekilmleri için Nikor 105 mm micro lens tavsiye edildi. Bu lens hakkında bilgisi olan varmı? Konu lens öncelik macro çekimler için anladığım kadarıyla. Bu len portre için ne kadar uygundur? Daha iyi bir tercih varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemkurtul

Portre öncelikli macro çekilmleri için Nikor 105 mm micro lens tavsiye edildi. Bu lens hakkında bilgisi olan varmı? Konu lens öncelik macro çekimler için anladığım kadarıyla. Bu len portre için ne kadar uygundur? Daha iyi bir tercih varmıdır?

Ustatlar duymuyormu sesimizi acaba?
  • quote:

quote:

Portre öncelikli macro çekilmleri için Nikor 105 mm micro lens tavsiye edildi. Bu lens hakkında bilgisi olan varmı? Konu lens öncelik macro çekimler için anladığım kadarıyla. Bu len portre için ne kadar uygundur? Daha iyi bir tercih varmıdır?

105 micro macroda çok çok iyi ve keskin bir lenstir.Elbette portrede'de başarılı ancak biraz dar kalabilir.İmkan varsa 85 f1.8 bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

quote:

105 micro macroda çok çok iyi ve keskin bir lenstir.Elbette portrede'de başarılı ancak biraz dar kalabilir.İmkan varsa 85 f1.8 bakın derim

105 mm yi Vatan da denedim gercekten dar kaliyor. Zaten benim portre den kastim vesikalik tarzinda omuz hizasindan degil bu yuzden 105 bana uymuyor.

• Ozaman 85 f1.4 pahalı gelirse 85 f1.8 harka bir seçim olur
  • Fotograf konusunda cok eski olmadigim icin sabit acili lensin benim acimdan bazi durumlarda dezavantaj olacagini dusunuyorum. Bu yuzden 24/85 veya 24/70 tarzinda lensin bana daha cok uygun olacagi kanatindeyim. Bu iki lens insan cekimlerinde uygunmudur?
  • Biraz once 24/70 in hic tavsiye edilmedigi okudum.
  • NIKON NIKKOR 24-85MM F2.8-4 AF IF D LENS bu lens de VR olmaması buyuk dez avantajmıdır? Vr sız lensler ile çekimlerde Vr yokluğunu her çekimde hissettiriyormu?
  • Sigma 70-300
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1995***

Sigma 70-300

fiyati konusunda bilginiz var? sifiri ne kadar eder 2. eli kaca bulunur?
  • Sifiri 700. Ikinci el almani tavsiye etmem ama 500 e rahat bulursun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.