Şimdi Ara

lens kullananlar bir dakika (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
9.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: denizg

http://www.lensmarket.com/Detail.asp?pID=149
    alırsam bundan alırım

bende miyop var 0.75 - 1.00 ve yaklaşık bir ay önce lens kullanmaya başladım. Lenslerimin markası da bundan CIBA VISION O2 AIR OPTIX ama astigmatsız. Valla aldığım ilk gün biraz takarken zorlandım onun dışında çok rahat kullanıyorum. Hatta bugün gözümde unutup duşa bile girdim allahtan bişey olmadı... Lenslerimi almadan da arkadaşım bana internetten almamı söylemişti ben yine de fiyat araştırması yapayım diyerek bakırköyde bu lensleri sordum bana 55-80 arası değişen fiyatlar verdiler anladım ki benim internetten başka seçeneğim yok bende lensmarket.com dan aldım. bu site gerçekten çok hızlı iki kere sipariş verdim ürünler ertesi gün elimdeydi kargosu da bedava tavsiye ederim. Bence lens gözlükten kat kat rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 12 Mayıs 2008; 0:18:27 >

• Uçmuş bazı arkadaşlar fiyat konusunda ben sürekli kullanıyorum, Freshlook var çok iyi değil (iyi dediğim belli olması) Aşırı derecede inandırıcı değil yani 3 aylık tır fiyatı 30 Ytl'dir. Eart var Oda 3 aylık 50 Ytl'dir.
    Fazla belli olmaz ama şunlara dikkat edersen, İlk önce göz bebeğine tam oturması lazım, büyük gelirse bakışların itici olur, kücük gelirse altta diğer renk kötü görünür ve çok belli eder, Benim lensler tam oturduğu için pek belli olmuyor. 30 Ytll lik lenslerim işte:
     lens kullananlar bir dakika

Gerçek gözümde profilimde mevcuttur :D. Hangisi güzel sizce

http://www.ozanoptik.com.tr/urundetayi.asp?firmaid=&product=5&gclid=CPOq_NjGn5MCFQw0QwodkDkHxA

Zararına gelince lens kullandıktan sonramı oldu bilmiyorum ama astigmat oluştu bende. Pc dende kaynaklanıyo olablir. Karanlık odada sürekli pc başında olmak gözlerimi kan çanağı yapıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 12 Mayıs 2008; 2:10:03 >

• doktora gittim.takabilirsin dedi ondan sonra başladı anneme söylemeye:şahsen tavsiye etmem de çok zararlıda ehlikeli göz merceğini çizebilir itihap kapabilir hatta kör olabilir dedi (Allah cezasını versin) annemde bunun üzerine bana izin vermedi tabi (bide annemin kendisi de doktor ve bunu salak gibi yiyor (öyle olduğundan olmasın)
  • bn dende bi soru gözkükte varya hani radyoaktif ışınları kesme lens te böle bi imkan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeBurak -- 18 Ağustos 2008; 15:09:04 >
  • Ben lens alacaktım fakat annemin bir arkadaşının lensten gözünün irisi incelmiş sanırım. Gözünü çizdiremiyormuş. Doktora sordum böyle bir durum var dedi. Sen önce bir doktoruna danış bana kalırsa. Benim gözler 2.50, gözlük kullanıyorum.
  • Arkadaşlar en başta şunu söylemek istiyorum ; birbirinize marka tavsiyelerinde bulunmanız pek doğru değil. Doktorunuza danışmadan kesinlikle lens işine kalkışmayın derim. Her sorunuza cevap verecektir , içiniz rahat kullanırsınız ne kullanacaksanız.

Ben 9 yıldır gözlük kullanıyorum , 2.75 - 3.50 miyop var gözlerimde . ayrıca 0,5 ve 1,0 astigmat. ama toric kullanmıyorum. Kullanmaya başlayalı 3 gün oldu , lenslerim 1 hafta çıkarılmasına gerek kalmayan lenslerden ama her gece olmasa da 2 günde bir mutlaka çıkarıp solüsyonunda bırakıyorum. Tamam oksijen geçirgenliği yüksek lens kullanın ama bu haftalarca gözünüzde durmasının sağlıklı olacağını göstermez. bir kere üstünde birikmeler olur ve puslu görürsünüz , sürekli gözünüzü kırpma ihtiyacını duyunca ne dediğimi anlayacaksınız.
  • bu gün lens aldım.daha doğrusu denemem için bir lens verdiler.

markası Bausch&lomb soflens toric

deneme için tam göz numarama uygun bir şey vermediler.

gözlerim astigmatlı.

takarken zorlandım ama taktım.esas korkum çıkarırken oldu.gözümü oyacağım sandım.

bir kere gözümde olduğunu hissetmiyorum bire bu süper.görmem de süper sayılır

ancak yakını iyi göremiyorum uzağı çok iyi görüyorum ancak yakın bulanık.bu ne ile ilgili?lens yüzünden mi göz numarasının yanlış ayarlanmasından mı?

bir de çıkarırken tavsiyeleriniz var mı öle mıncık yapmadan?korkuyorum çünkü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bu gün lens aldım.daha doğrusu denemem için bir lens verdiler.

markası Bausch&lomb soflens toric

deneme için tam göz numarama uygun bir şey vermediler.

gözlerim astigmatlı.

takarken zorlandım ama taktım.esas korkum çıkarırken oldu.gözümü oyacağım sandım.

bir kere gözümde olduğunu hissetmiyorum bire bu süper.görmem de süper sayılır

ancak yakını iyi göremiyorum uzağı çok iyi görüyorum ancak yakın bulanık.bu ne ile ilgili?lens yüzünden mi göz numarasının yanlış ayarlanmasından mı?

?

arkadaşlar özellikle şunlara acil yanıt almam lazım:

lütfen

• ya hiç mi bu konu hakkında yorum yapacak yok?sırf bunun için girdim foruma tekrar...
  • ilginiz için saolun konu dışı ahalisi.
  • bir kaç saat internette lens konusunu araştırdım ve gözlük işi daha iyi geldi bana..
    uzun süreli lens kullanımı yüzünden gelişebilen hastalıklardan biri:

lens kullananlar bir dakika

tedavisi yokmuş,eninde sonunda kör olmayı kabullenmen lazım mış...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.