Şimdi Ara

Lens'e Geçmeyi Düşünüyorum Ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

quote:

Peki bu lensi takıp çıkarmada sorun yaşar mıyım?Parmağımı gözüme mi sokmam lazım?

Elin gözüne hiç temas etmicekki takıp çıkartırken. Elinle göz arasında sürekli lens olucak zaten.

Ha ilk hafta çok zorlanırsın takıp çıkartırken resmen eziyete dönüşür. Ama o 1 haftayı atlatınca takıp çıkartmak 10 saniyeni alır

Peki gözümde olduğunu hissedicek miyim hep?

Hayır lensin gözünde oldugunu hiçbir zaman hissetmiceksin. Hatta bi süre sonra alışıpta o hayatının bir parçası oldugu zaman gözünde unutup gözlük takıcaksın
    Lens gözlükten çok daha rahattır. Ve korkma asla gözünden düşmez. İstersen halı sahaya git hayatta düşüremezsin

Lens candır yahu. İlk takışında zaten dünyayı gözlüksüz HD görmenin tadını başka bişeyde bulamazsın

Gaza getirdin hocam beni alıyorum en kısa zamanda

• İlk aldığımda bende tereddüte düşmüştüm sizin gibi.Ablam aldı önce lensi,ona baka baka öğrendim bende takıp çıkarmayı lens kullanmadığım halde o sıralar Bi gün gaza geldim gittim aldım,2 sene oluyor daha hiç sorun yaşamadım. İlk 1-2 hafta çok sıkıntı çektim o ayrı.Takamadım,10 kere yere düşürdüm ama şuan sabah tak,akşam çıkar toplam 20 saniye almıyor.Tavsiye ederim,korkmayın

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu lensi takıp çıkarmada sorun yaşar mıyım?Parmağımı gözüme mi sokmam lazım?

Elin gözüne hiç temas etmicekki takıp çıkartırken. Elinle göz arasında sürekli lens olucak zaten.

Ha ilk hafta çok zorlanırsın takıp çıkartırken resmen eziyete dönüşür. Ama o 1 haftayı atlatınca takıp çıkartmak 10 saniyeni alır

Peki gözümde olduğunu hissedicek miyim hep?

Hayır lensin gözünde oldugunu hiçbir zaman hissetmiceksin. Hatta bi süre sonra alışıpta o hayatının bir parçası oldugu zaman gözünde unutup gözlük takıcaksın
    Lens gözlükten çok daha rahattır. Ve korkma asla gözünden düşmez. İstersen halı sahaya git hayatta düşüremezsin

Lens candır yahu. İlk takışında zaten dünyayı gözlüksüz HD görmenin tadını başka bişeyde bulamazsın

Gaza getirdin hocam beni alıyorum en kısa zamanda

Lensi ilk taktıgında ve takıp çıkartmaya alışınca bana dua ediceksin eminimki
    Ha bide cahil insanların bi lafı vardır. "Yeeaaa oggllaamm lens iyi bişi olsa bütün doktorlar gözlük takmazdı" diye. İnanma onlara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.