Şimdi Ara

Lenovomarket.com kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sorulmuştur belki ancak aramayla pek bir şey bulamadım, lenovomarket.com'un güvenilirliğini sormak istiyorum.
    İstediğim bir Lenovo ürünü var, ancak sadece lenovomarket.com sitesinden temin edebiliyorum. Kendileriyle yazışıyorum, sorulara çabuk dönüyorlar; ürünün gümrükte olduğunu ve 1 hafta içinde geleceğini söylediler. Sitelerine referans olarak ise şöyle bir yanıt verdiler:

"Lenovo Türkiye tarafından ithal edilen resmi garantili ürünler
    sitemizde satılmaktadır. Diğer şirketimiz Plantek Lenovo iş ortağıdır.
    Mehmet.erdogan@plantek.com.tr adresinden gerekirse bilgi alabilirsiniz."

Bu siteden alışveriş yapan ve güvenilir Lenovo iş ortağı olduğunu söyleyebilecek birileri var mı aranızda? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siz hangı bılgısayarı alıcaktınız onu bı soyluyebılır mısınız ?

Orijinalden alıntı: Telvis

siz hangı bılgısayarı alıcaktınız onu bı soyluyebılır mısınız ?

Kesin olmamakla birlikte şu an en yakın seçenek Thinkpad edge E330 NZS2KTX konfigürasyonu.
  • bu sıteyı yenı duydum onun ıcın hakkında yorum yapamam da thınkpad serısını yetkılı distribütörden alıyorsunuz armadayı arayın soyleyın ellerınde varsa satarlar zaten ne oldugu bellısız sıtelerle ugrasmayın yada sehrınızde bı bılgısayarcıya gıdın onlara sordurum vatan teknosa gıbı matketler degıl tabıkıde kucuk pc ısletmelerı.

bu sıteyı yenı duydum onun ıcın hakkında yorum yapamam da thınkpad serısını yetkılı distribütörden alıyorsunuz armadayı arayın soyleyın ellerınde varsa satarlar zaten ne oldugu bellısız sıtelerle ugrasmayın yada sehrınızde bı bılgısayarcıya gıdın onlara sordurum vatan teknosa gıbı matketler degıl tabıkıde kucuk pc ısletmelerı.

son kullanıcı olarak sen nasıl distributorden alacaksın bilip bilmeden konuşma milletide boşu boşuna karalama..ha bu arada dediğiniz firmayı bende yeni duydum eğer ellerinde varsa ve elden satış yapıyorlarsa iyice araştırıp alabilirsiniz...armadadan falan satın alma yapamazsınız...

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

bu sıteyı yenı duydum onun ıcın hakkında yorum yapamam da thınkpad serısını yetkılı distribütörden alıyorsunuz armadayı arayın soyleyın ellerınde varsa satarlar zaten ne oldugu bellısız sıtelerle ugrasmayın yada sehrınızde bı bılgısayarcıya gıdın onlara sordurum vatan teknosa gıbı matketler degıl tabıkıde kucuk pc ısletmelerı.

son kullanıcı olarak sen nasıl distributorden alacaksın bilip bilmeden konuşma milletide boşu boşuna karalama..ha bu arada dediğiniz firmayı bende yeni duydum eğer ellerinde varsa ve elden satış yapıyorlarsa iyice araştırıp alabilirsiniz...armadadan falan satın alma yapamazsınız...

arkadasım su anda kullandıgım g550 yı dıstribütörden aldım aradım ıstettım gonderdıler bılıp bılmeden konusma dıyorsunda bunu nasıl gonderdıler o zaman gecen gunde amcam dell latıtude aldı armadadan arayıp ıstıyor gonderıyorlar...

• Ürünü alacaksanız her zaman Resmi distribütör firmasından almaya gayret gösterin öyle ulu orta yerden almaya kalkışmayın çünkü hangi ürün,neyin ürünü bilip bilmeden harekete geçmeyelim sonuçta bunlar elektronik alet çünkü.

Lenovonun Resmi distribütör firmasıdır tabikide güvenilir bir firmadır hatta yeri yakınsa gidip birebir görüşerek ürünü talep edebilir yada satın alabilirsiniz.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şikayet var.com nasıl biryer
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Ürünü alacaksanız her zaman Resmi distribütör firmasından almaya gayret gösterin öyle ulu orta yerden almaya kalkışmayın çünkü hangi ürün,neyin ürünü bilip bilmeden harekete geçmeyelim sonuçta bunlar elektronik alet çünkü.

Lenovonun Resmi distribütör firmasıdır tabikide güvenilir bir firmadır hatta yeri yakınsa gidip birebir görüşerek ürünü talep edebilir yada satın alabilirsiniz.

Aslında firma model aramalarında sürekli çıkıyor, belki yeni bir firmadır o nedenle bilgi yoktur. Lenovo telefonlarıma yanıt verirse bilgi alacağım onlardan da.

Aradıysanız ona birşey diyemem zaten çünkü tek o var elde kalan firma olarak.
    Bu yazdığım firma Türkiye genelini ilgilendiren dağıtıcı firmalardan birisidir.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Lenovo türkiyeyi aramayı denediniz mi hocam acaba yani tek bu firmayı sabit tutmayınız.

Aradıysanız ona birşey diyemem zaten çünkü tek o var elde kalan firma olarak.
    Bu yazdığım firma Türkiye genelini ilgilendiren dağıtıcı firmalardan birisidir.

Lenovo bir bayisine yönlendirdi, şimdi bayiden istediğim ürünü getirip getiremeyeceğine dair yanıt bekliyorum. Bugün belli olacak. Lenovomarket.com'a da ofise gelerek elden alma opsiyonunu sordum, olur dediler. Ancak büyük ihtimalle bayiyle devam edeceğim. Bu sitenin hiç bilinmiyor olması fazla ilginç şu an için :)

quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

arkadasım su anda kullandıgım g550 yı dıstribütörden aldım aradım ıstettım gonderdıler bılıp bılmeden konusma dıyorsunda bunu nasıl gonderdıler o zaman gecen gunde amcam dell latıtude aldı armadadan arayıp ıstıyor gonderıyorlar...

distributor son kullanıcı faturası kesemez firmaya kestirmişsindir..amcanın bağlantısı vardır..tanıdığı vardır dolaylı yollardan araya bir bayi sokmuştur falan filan..sen çat kapı git bakalım distribıtorden iğne alabiliyormusun...senin dediğin mantıkla herkes gider distribotorden alır ucuza mağazalar bayiler ne halt edecek...

• Lenovomarket ile ilgili internet üzerinde bir şikayet göremezssiniz. demek ki siparişler teslim edilmiş.

online alışverişlere güvenmiyorsanız; bir bayiye gidip elden alabilirsiniz.

Yeterki Lenovo türkiye garanti kartı taşıyan bir ürün alın. Gray marketten getirenlerde var dikkatli olun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.