Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
124.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyanogen mod 13 pil performansi. Wifi yok, lte yok. Sadece zar zor ceken 3g var.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana KonuLenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Evet ingilizcem biraz sıkıntı , ama çok yardımcı oldunuz bu linki vererek , vallahi dün çıldırıyodum , çok çok teşekkürler hocam.
    Uğraşmayın demiştiniz , şimdi telefon elimde patladı , açılmıyor , kendi kendine sürekli kapanıp durdu. Şimdi şarja dahi taksam , pc ye bağlasam bile ekran görüntüsü gelmiyor , güç açma kapama düğmesine de basıyorum telefonda tık yok , ekran görüntüsü titreşim dahi gelmiyor .
  • Bende yurtdışına çıkacağım bu telefona gaz kesiyordum ama yazılım işi sakat mi5 mi alim

• ramudi R kullanıcısına yanıt
    mi 5 alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dracofire kullanıcısına yanıt
    Hangi asamada sorun yasadiniz?

Hocam unlock yapmaya çalışırken , yanlışlıkla recovery mode bastım sonra power off dedim , daha sonra telefonu açtım normaldı , sonra birden kapanmaya başladı , yine açtım, yine kapandı , bir daha açtım yine kapandı ve bir daha açılmadı , muhtemelen kendi kendine ben onay vermeden format atmış komple. Unbrick yöntemlerine baktım , telefonu açıp ancak batarya soketi ile anlamadığım bir soketi çıkartıp bekleniyor daha sonra bir sürü işlem var , hiç oralara girmek istemedim, unbrick işlemleri yapan bir şahıs var internette ona mesaj attım , artık o şekilde brick sorunundan kurtulmaya çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracofire -- 28 Ağustos 2016; 18:46:50 >
    Bu konuya yazip bilgilendirirsen sevinirim. Bilgisayara taktiginizda da hic bir tepki vermiyoe degil mi?

Bilgisayara taktığımda bağlanıyor tepki veriyor,port açılıyor. Bağlantı sesi geliyor.Kesin olarak görmek için de aygıt yöneticisini açtım , aygıt yöneticisinde gözüküyor "qualcomm vs" bir şeyler yazıyor ,ayrıca QFIL programı ile de port gözüküyor ama cmd açıp "adb devices" yazdığımda bazen gözükmüyor" not found " diyor , bazen de bir boşluk atlıyor not found demiyor. Yaptığım hata sanırım yanlışlıkla "recovery modu" na basmam oldu , ama onaylamadım herhangi bir şey. Sadece seçeneklere götürdü , oradan "power off" a tıkladım daha sonra kapandı , tekrar açtım daha sonra yukarda bahsettiğim durumlar oluştu , farkında olmadan kendi ellerimle telefona kurşun sıktım , hard brick yaptım.

Yarın gideceğim , gelişmeleri buraya yazacağım sonra .
    Bir kac yontem dene derdim de ama bence zaten 50 liraya falan yapiyorlar. Gitmisken imei de attirirsin.

Denemek isterdim , ama korkum anakartı yakmak, o yüzden bulaşmıyorum, imei attırmama gerek kalmadı hocam , pasaport kaydı yaptıracağım. Snapdragonlu işlemcilere imei atıldığında telefonu sıfırladığımız zaman ( telefon ayarlarından normal sıfırlama fabrika ayarlarına geri dönmek ) , imei gidiyor mu ? Bilgin var mı hocam?
    Gitmiyor. Benim de eylul 15 e kadar kayit hakkim var ama hala kayit ettirmedim cunku elimde 2 tane de vinn var onlarin imeisini kullanirim. Telefon band 20 ye uyumlu olsa kayit ettirebilirdim de tam uyumlu olmayinca da icimden gelmedi 140 lira vermek.

• 1 haftalik zuk z2 pro 4gb beyaz telefonu satiyorum.
    1400TL.
    igilenenler mesaj atsin ama pazarlik etmesin

Hangi modelden bahsediyorsun?
    Zuk z2 pro destekliyor ki tum bantlari

4G bands
    LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

• hayırlı çalışmalar, bendezuk z2 pro var 6gb ram olanından, ben bunun bootloader kilidini kaldırdım, twrp recovery kurdum, super su kurdum ancak diag port açamadım imei değiştirmek için, adb komutlarıyla olmadı bilen biri var mı acaba nasıl açabilirim telefon rootlandı ve gayet güzel ama diag port sorunum var açabilsem imei değiştireceğim ama başaramadım lütfen bir yardım
  • *#9090# – Diagnostic configuration bunu bir dene olursa haber veri.

• *#*#197328640#*#* buda servise mode belki icinde ayarlda vardır

• XWING X kullanıcısına yanıt
    Arkadasta pro olmayani var. Cok az kiside pro modeli var.

• yok arkadaşlar açılmıyor diag port açamdım bir türlü herşeyini yaptım rootladım ama olmuyor adb komutları ile de olmuyor kafayı yiycem
  • Mİ 5 deki port acma islemini buna denedinmi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.