Şimdi Ara

LENOVO z580 NASIL? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
98.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar neden kımse cevap vermıyor lutfen yardımcı olun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wfatih87

arkadaslar neden kımse cevap vermıyor lutfen yardımcı olun ya

Dostum ısınması normal.Sıkma canını.Nede olsa laptop soğutucusu.Isındıktan sonra performansta bişey hissetmessin.
  • i5 8gb almayı düşünüyorum. ısı problemi olmadığına çok sevindim :)
  • Bende toptan fiyatına 1310 TL'ye i5 3210m , 6gb ram , 500gb hdd , 2gb gt630m olan modelini sipariş ettim.
    Elimde Team S3 120 gb ssd mevcut.Artık salı gününe elime geçecek inş. ve ssd'li performansını merak etmeye başladım.Daha önceki acer 5552g bilgisayarım sata2 olmasına rağmen 20sn de açılıyordu sanırım bu bilgisayar 10 sn de açılacak.
    i7 alacak arkadaşlar i7 almayın aradaki farka 250-300 tl ye 120gb ssd alın.Yukarıda kullandığım ssd en iyilerden

Uzunca bir zaman monster marka bilgisayar almak için düşündüm.2500 TL'ye i7 3610m , 4*4 16gb kingston hyperx 1600mhz ram , 120gb kingston hyperx ssd ve 750gb 7200rpm hdd , 1,5gb 192bit gtx670m ekran kartı ve full hd mat ekran gibi çok iyi özellikleri olan bilgisayar.Zaten call of duty , medal of honor , battelfield , nfs serileri , pes ve fifa oynayan biri olarak elimdeki ssd ile z580'in yeteceği kanaatine vardım.Ama 2500 lirası olan herkesi monster almaya davet ediyorum.Özellikle oyuncular...

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostefe

Bende toptan fiyatına 1310 TL'ye i5 3210m , 6gb ram , 500gb hdd , 2gb gt630m olan modelini sipariş ettim.
    Elimde Team S3 120 gb ssd mevcut.Artık salı gününe elime geçecek inş. ve ssd'li performansını merak etmeye başladım.Daha önceki acer 5552g bilgisayarım sata2 olmasına rağmen 20sn de açılıyordu sanırım bu bilgisayar 10 sn de açılacak.
    i7 alacak arkadaşlar i7 almayın aradaki farka 250-300 tl ye 120gb ssd alın.Yukarıda kullandığım ssd en iyilerden

Uzunca bir zaman monster marka bilgisayar almak için düşündüm.2500 TL'ye i7 3610m , 4*4 16gb kingston hyperx 1600mhz ram , 120gb kingston hyperx ssd ve 750gb 7200rpm hdd , 1,5gb 192bit gtx670m ekran kartı ve full hd mat ekran gibi çok iyi özellikleri olan bilgisayar.Zaten call of duty , medal of honor , battelfield , nfs serileri , pes ve fifa oynayan biri olarak elimdeki ssd ile z580'in yeteceği kanaatine vardım.Ama 2500 lirası olan herkesi monster almaya davet ediyorum.Özellikle oyuncular...

hocam nerden sıparıs ettın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermi

quote:

Bende toptan fiyatına 1310 TL'ye i5 3210m , 6gb ram , 500gb hdd , 2gb gt630m olan modelini sipariş ettim.

Ben pencere.com(arena)'dan aldım.Bilgisayarcıyım ben bayilik var.Hatta aldığımda 5 tane vardı türkiye stoğunda 3 tanesini ben çektim.Bir de Team Xtreme S3 120 gb ssd taktım.Pc lenovo yazılımları ve F-Secure antivirüs dahil herşeyin çalışması 15 saniye sürüyor çok iyi oldu.
    Cd-Rom'u söküp Akasa N.Stor ile hdd'yi oraya taktım hem ssd hem hdd kullanıyorum.Cd-Rom'uda usb cd-rom yapacağım...
    Şu an aynı bilgisayarın i7 3612qm 8gb 750gb olan modeli 1600 ü az biraz geçen bir fiyata geliyor.Bundan kalmadı stoklarda...
    Ama işler yolunda giderse yukarıdaki monster marka bilgisayarlardan bir tane alacağım seneye.En az bir sene kullanırım bu bilgisayarı.
    Belki merak edenler vardır.Bilgisayar problemsiz bir şekilde çalışmakta ve daha önceki acer bilgisayarıma göre çok az ısınmakta.Muhtemelen metal kasa olduğu için.Bilgisayarın altında garanti etiketi bulunmamakta ve tüm bileşenlere fan dahil ulaşabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hermi

quote:

Ben pencere.com(arena)'dan aldım.Bilgisayarcıyım ben bayilik var.Hatta aldığımda 5 tane vardı türkiye stoğunda 3 tanesini ben çektim.Bir de Team Xtreme S3 120 gb ssd taktım.Pc lenovo yazılımları ve F-Secure antivirüs dahil herşeyin çalışması 15 saniye sürüyor çok iyi oldu.
    Cd-Rom'u söküp Akasa N.Stor ile hdd'yi oraya taktım hem ssd hem hdd kullanıyorum.Cd-Rom'uda usb cd-rom yapacağım...
    Şu an aynı bilgisayarın i7 3612qm 8gb 750gb olan modeli 1600 ü az biraz geçen bir fiyata geliyor.Bundan kalmadı stoklarda...
    Ama işler yolunda giderse yukarıdaki monster marka bilgisayarlardan bir tane alacağım seneye.En az bir sene kullanırım bu bilgisayarı.
    Belki merak edenler vardır.Bilgisayar problemsiz bir şekilde çalışmakta ve daha önceki acer bilgisayarıma göre çok az ısınmakta.Muhtemelen metal kasa olduğu için.Bilgisayarın altında garanti etiketi bulunmamakta ve tüm bileşenlere fan dahil ulaşabiliyorsunuz.

anladım hocam.. tesekkurler. kolay gelsin

• bende 2 hafta önce aldım z580
    i5 3210 işlemci
    6 gb ram
    2 gb ekran
    nVidia Geforce GT 630M ekran kartı

kampanyadan 1400 tl ye aldım

oldukça memnunum pc günlk 12-14 saat açık oyunlarda falan ısınma problemi yok fan seçenekleri var gayet memnunum :)
  • Fan seçenekelri nerede avr?
    Hiç araştırmadım ama bir deneyeyim
    Aynı cihazdan bende de var.
    1370TL ye aldım.
  • dokunmatik turslarla oluyodu sanırım magazada görmüştüm
  • standart mod var adındanda anlayacagın gibi standart düzeyde çalışıyo
    super sessiz var sessiz çalışıyo ama ısınmasına neden olabilir
    etkili ısı sarfiyatı var fan biraz sesli çalışıyor fakat ısınmasına engel oluyor
    bir de toz giderme modu var 1 dakika falan bu modda çalışıp kendiliğinden standart moda geçiyor
    arkadaşında dediği gibi doknmatik tuşlardan ayarlayabiliyosun :)
  • Z580 alanlar neden y580 i dusunmuyorsunuz? Hem daha iyi performans acisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8560

bu fiyat ve özelliklere göre uygun bi pc diyorum yorumlarnız ne arkadaşlar hemn alcam ?
  • arkadaşlar yukarıda belirtmiştim lenovo z580 bilgisayardan gayet memnunum ama bir sorum olacak bilgisayarı şarj a taktığım zaman metal bölümlere parmağımın ucunu sürttüğümde sanki elektrik akımı var gibi oluyor sizdede var mı böyle bir şey genel olarak metal kasalar böyle mi yoksa bende mi böyle merak ediyorum
  • up
  • LENOVO Z580(59-348001)
    İNTEL CORE İ5-3210/8GB RAM/1TB/GEFORCE GT630 EKRAN KARTI
    FİYAT==1700 TL

laptopu oyun oynamak için alacağım bu özellikler ve fiyatı karşılaştırır mısınız acaba ? oyun için yeterli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalyosa

LENOVO Z580(59-348001)
    FİYAT==1700 TL

laptopu oyun oynamak için alacağım bu özellikler ve fiyatı karşılaştırır mısınız acaba ? oyun için yeterli midir ?

bende yeni aldım hızlı alda fiyatı uygun oyun konusunda şu an piyasada ki tüm oyunları açar o kadar diyim. içiniz rahat olsun.
  • http://www.netsiparis.com/detay/11201666423/LENOVO-Z580-59332445-NOTEBOOK-I5-3210-4GB-500GB-15-6-FREEDOS bu çok daha uygun 200 lira nerden baksan ilerde ram alırsın birde eğer biraz beklersen y580 ler var ondan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOoBER

quote:

Orijinalden alıntı: stalyosa

LENOVO Z580(59-348001)
    FİYAT==1700 TL

bende yeni aldım hızlı alda fiyatı uygun oyun konusunda şu an piyasada ki tüm oyunları açar o kadar diyim. içiniz rahat olsun.

şuan yurt dışında olmama rağmen türkiyeden daha pahalı bir fiyat olduğunu gördüm goldda indirimli 1500 tl olan laptopu şuan burdan 1700 e almak biraz saçma geldi:)) okadar kdv ye rağmen türkiyede daha ucuza bulmak enteresan :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.