Şimdi Ara

Lenovo Z580 Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Pcyi alalı 3,5 sene felen oldu galiba şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Fakat şu son günlerde çok ısınıyor gibi geldi. Isısını kontrol edebileceğim bir program önerebilir misiniz ? Bu ısıyı nasıl düşürürüm ? Biraz baktım bu dertten muzdarip arkadaşlar varmış ama pek çözüm bulanı göremedim.

Bu touchpadin sol tarafı çok ısınıyor. Fan çıkışının oradan bildiğiniz alev üflüyor. SpeedFan uygulamasını indirdim. Fan kısmında hiçbirşey göstermiyordu. Ve ısı kısmındaki çalışanların hepsinin yanında ateş resmi vardı. 71 derece sıcaklıkta felen çalışıyor gösteriyordu.

Bu konularda pek bilgim yok. Sizin tavsiye edeceğiniz bir sıcaklık, fan programı varsa ben çalıştırıp ss alayım siz sunayım. Bir çözüm bulalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neleda

Selam. Pcyi alalı 3,5 sene felen oldu galiba şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Fakat şu son günlerde çok ısınıyor gibi geldi. Isısını kontrol edebileceğim bir program önerebilir misiniz ? Bu ısıyı nasıl düşürürüm ? Biraz baktım bu dertten muzdarip arkadaşlar varmış ama pek çözüm bulanı göremedim.

Bu touchpadin sol tarafı çok ısınıyor. Fan çıkışının oradan bildiğiniz alev üflüyor. SpeedFan uygulamasını indirdim. Fan kısmında hiçbirşey göstermiyordu. Ve ısı kısmındaki çalışanların hepsinin yanında ateş resmi vardı. 71 derece sıcaklıkta felen çalışıyor gösteriyordu.

Bu konularda pek bilgim yok. Sizin tavsiye edeceğiniz bir sıcaklık, fan programı varsa ben çalıştırıp ss alayım siz sunayım. Bir çözüm bulalım.

Fanında sıkıntı vardır bendede aynısı oldu fanını değiştirdim şuan bi aıkıntı tok gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada aynısı oldu fanını temizle sorun kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.