Şimdi Ara

LENOVO Z580 (i5-3210M, 8GB RAM, GT635M 2GB, FreeDos ) 1230 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
5
Favori
41.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: snakessss

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

quote:

quote:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8480 arkadaşlar bu fiyat nasıl? bu cihazın wireless sinyal gücü nasıl kiracımdan internet alıcam da sinyal gücü çok önemli

Aynı cihazın 3230m işlemci, 8 gb ram ve 1 tb hdd olan modelini kullanıyorum wireless bu seride sorunlu az çekiyor, kopmalar ve ağa bağlanamama sorunları yaşıyorum, driver güncellemesi de yaptım ama pek fayda etmedi. Cihazın forumdaki konusu aşağıda bu sorunlarla karşılaşan başka kişiler de bolca mevcut bir inceleyin konuyu sonradan pişman olmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_62778683/mpage_103/tm.htm

bu cihazın dell marka performans muadili nedir hocam

Dell 5520 serisi ürünler bu cihaza muadil olabilir hocam.

teşekkür ederim sağolun

pardon dellin hangi modelleri tam olarak denktir?

• bu cihazın wirelessi nasıl bağlantı problemi var mı? alt katta kiracıdan bağlantı alıcam bilgisayarlar aynı odada
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8480 arkadaşlar bu fiyat nasıl? bu cihazın wireless sinyal gücü nasıl kiracımdan internet alıcam da sinyal gücü çok önemli

Aynı cihazın 3230m işlemci, 8 gb ram ve 1 tb hdd olan modelini kullanıyorum wireless bu seride sorunlu az çekiyor, kopmalar ve ağa bağlanamama sorunları yaşıyorum, driver güncellemesi de yaptım ama pek fayda etmedi. Cihazın forumdaki konusu aşağıda bu sorunlarla karşılaşan başka kişiler de bolca mevcut bir inceleyin konuyu sonradan pişman olmayın.

teşekkür ederim sağolun

http://www.n11.com/dell-ins-5520-s21f45c-i5-3210-4-gb-500-gb-1-gb-vga-156-freedos-P13772264

Şu model aşağı yukarı aynı performanstadır hocam. Ekran kartı olarak 7670 mevcut dellde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim sağolun

http://www.n11.com/dell-ins-5520-s21f45c-i5-3210-4-gb-500-gb-1-gb-vga-156-freedos-P13772264

Şu model aşağı yukarı aynı performanstadır hocam. Ekran kartı olarak 7670 mevcut dellde.

teşekkür ederim elinize sağlık

• quote:

bu cihazın wirelessi nasıl bağlantı problemi var mı? alt katta kiracıdan bağlantı alıcam bilgisayarlar aynı odada

bu sadece cihazın alıcısı ile ilgili bir olay değil, modemin anteni de kaliteli olmalı.
  • vallahi ttnetin verdiği 4 portlu bir wireless modem alacaz ama markasını bilmiyorum
  • Arkadaşlar ben bu ürünü almayı düşünüyorum gerek kasa kalitesi gerek donanım özelliği olsun mükemmel bir cihaz. Dolar yüzünden aldı başını gidiyor. Şöyle kampanyada olan z580 yokmudur bildiğiniz filan
  • Arkadaslar kolay gelsin. Z580 buldum bi tane onu alacagim. I5 3. Seri islemci, 8gb ram, 2 gb 128 bit e. Karti var uzerinde ikinci el 2 aylik garantisi kalmis. Wifi kopmasi falan yok diyor ne dersiniz alayim mi almayim mi bu cihazi ? Alinca 2 sene falan kullanacagim beni idare edebilir mi ? Autocad, gta4 calistircak onun haricinde film internet icin kullanicam hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Arkadaslar kolay gelsin. Z580 buldum bi tane onu alacagim. I5 3. Seri islemci, 8gb ram, 2 gb 128 bit e. Karti var uzerinde ikinci el 2 aylik garantisi kalmis. Wifi kopmasi falan yok diyor ne dersiniz alayim mi almayim mi bu cihazi ? Alinca 2 sene falan kullanacagim beni idare edebilir mi ? Autocad, gta4 calistircak onun haricinde film internet icin kullanicam hepsi bu.

wifi kopması hiç yaşamadım, tavsiye ederim ben kaça alacaksın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 sene olmuş mesaj atalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Arkadaslar kolay gelsin. Z580 buldum bi tane onu alacagim. I5 3. Seri islemci, 8gb ram, 2 gb 128 bit e. Karti var uzerinde ikinci el 2 aylik garantisi kalmis. Wifi kopmasi falan yok diyor ne dersiniz alayim mi almayim mi bu cihazi ? Alinca 2 sene falan kullanacagim beni idare edebilir mi ? Autocad, gta4 calistircak onun haricinde film internet icin kullanicam hepsi bu.

Hocam cihazi begendim gayet temiz duruyor 1100 liraya anlastik. Ancak iste korkularim var wifi kopma ilerde olur mu yada farkli sorunlar olusabilir mi bilemiyorum. 2 sene idare edicek alirsam eger beni. Gt635m ekran karti var bu nasildir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsen

1,5 sene olmuş mesaj atalı

Hocam sizde bir fikir verin nasil memnun musunuz :) artisi eksisi nedir ne degildir sizinde yorumunuzu almak isterim.

• şaka mısın sen iki sene önceki fiyatı hortlatıyorsun yüreğime iniyordu az daha kaçırdım diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamsen

1,5 sene olmuş mesaj atalı

Hocam sizde bir fikir verin nasil memnun musunuz :) artisi eksisi nedir ne degildir sizinde yorumunuzu almak isterim.

Eğer bulursanız sıfırını kaçırmayın derim.
    Ses çok güzel. Özellikle kasa yapısı mükemmel ve her yeri alüminyum.
    Tek sorun bana göre biraz ağır olması.
    Günümüz oyunları orta ve düşük ayarda oynatır kanımca.
    Ben de acaba yine aynı fiyatmı acaba deyince sevinmiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Hocam cihazi begendim gayet temiz duruyor 1100 liraya anlastik. Ancak iste korkularim var wifi kopma ilerde olur mu yada farkli sorunlar olusabilir mi bilemiyorum. 2 sene idare edicek alirsam eger beni. Gt635m ekran karti var bu nasildir ?

Valla yazık ya ben sıfırını 1180 tlye almıştım. Piyasa acayip yükseldi. Wifi kopma sorunu hiç olmadı ekran kartı 128bit gt635m üst düzey sayılabilecek bir kart. Alüminyum kasa ısınma sorunu sıfır. Üst düzey bir pc ama ikinci eline o para verilir mi bence verilmez ama sen bilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazda ssd 120gb hdd varmis onun haricinde ayri bir hdd yokmus bundan dolayi vazgectim cihazdan kaldı oylece

• Şuan 3000 tlye dayanmış olan bilgisayardır ne mutlu ki ozaman 1400 e aldım :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.