Şimdi Ara

LENOVO Z580 CORE İ7-3632QM GT635M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu modelin ekran kartını gt635m diye satan tek yer vatan. genelde gt630m var hep. bi yanlışlık yapmış olmasınlar? emin misiniz 635 olduğuna?
  • Bende laptop alma arifesindeyim. Dün bu modeli gördüm çok hoşuma gitti. Tek sıkıntı 2 saat solidworks te çizim yapabilirmiyim yoksa akşama alıyorum
  • notebookcheck adresinden ekran kartları için bir sıralama bulabilirsin öneri bölümünde. ekran kartı gt635m ise gayet yeterli solid için ama gt630m ise kasar biraz. ben de autocad, solid, 3dmax, matlabde similasyon yazmak ve oyun oynamak için arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozitto

bu modelin ekran kartını gt635m diye satan tek yer vatan. genelde gt630m var hep. bi yanlışlık yapmış olmasınlar? emin misiniz 635 olduğuna?

gt635m hocam aygıt yöneticisinden baktım şimdi.
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam. Bende arkadaşa bugün yarın aldırmak üzereyim. ekran kartından memnunmusun. oyun falan kurdun mu :) gerçi daha çok yeni laptop ama. oyuna girdiğinde fln ısınma nedir. 3632qm 4 çekirdek çok kuvvetli. kısa bi yorum yaparsan çok sevinirim, bende mahçup olmamış olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core™ i5 2430M VS i7-740QM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam şuan cod4 ü kuruyorum.multiplayerdan anlaşılır ısınma sorunu.
  • evet sonuçları paylaşırsan sevinirim y580 i5 lisi gelmeyecekse bunu alacağım i7 lisi 2151 tl biraz tuzlu laptop için haberi olan varmı bu arada i5 lisi için çıkacakmı satışa
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

evet sonuçları paylaşırsan sevinirim y580 i5 lisi gelmeyecekse bunu alacağım i7 lisi 2151 tl biraz tuzlu laptop için haberi olan varmı bu arada i5 lisi için çıkacakmı satışa

aynen bende merak ediyorum
  • Bu indirimli fiyatimi acaba ? Birde %25 indirim sadece kartlara mi gecerli yoksa nakittede gecerli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: croweN

Bu indirimli fiyatimi acaba ? Birde %25 indirim sadece kartlara mi gecerli yoksa nakittede gecerli mi ?

Çeşitli kredi kartlarına taksitte ve nakit parada geçerli
  • Hocam ben de alacağım. Az önce bakıyordum bu modeli gördüm. Sonra dedim bir dh'ye bakayım sorayım, bir baktım bu başlık. Hayırlı olsun. Ben de kısmetse yarın gidip alıcam. Yalnız kısa bir sonuç bildirgesi yaparsan sevinirim nasıl memnun musun ? :)
  • Beyler yarını bekleyemedim gittim siparişi verdim. (Malum Silivri'de oturuyorum ve de Bayram tatili filan) Çarşamba ya da perşembe elimde olacak. Haydi hayırlısı :)
  • bende uzun uğraşlar sonucunda 40dk önce sipariş verdim.aklıma takılan gt635 olup olmadığı ? inşallah 3dmaxde hiçbir kasıntı yapmaz. bide program uyumsuzluğundan dolayı win7 kurmalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

bende uzun uğraşlar sonucunda 40dk önce sipariş verdim.aklıma takılan gt635 olup olmadığı ? inşallah 3dmaxde hiçbir kasıntı yapmaz. bide program uyumsuzluğundan dolayı win7 kurmalımıyım?

yok kardeşım kurma derım 1 aya kadar en dandık programlar bıle win8 destekler

win7 kursan 2 3 ay sonra win8 kurmak ıstersın meraktan:D
  • Umarım vistadaki hezimeti yaşamayız. Şimdilik benim için tek acil olan 3ds max.onun win8 desteği yoksa mecbur kuracaz

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

bende uzun uğraşlar sonucunda 40dk önce sipariş verdim.aklıma takılan gt635 olup olmadığı ? inşallah 3dmaxde hiçbir kasıntı yapmaz. bide program uyumsuzluğundan dolayı win7 kurmalımıyım?

gt635m
  • vatanda %25 indirimi bekliyorum bu laptop u almak icin

• hala kargoya teslim edilmedi.umarım muadili falan deyip bozmazlar işi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.