Şimdi Ara

Lenovo Z500 vs. Asus K56-CM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalar sonucu notebook-ultrabook kırması alet almaya karar verdim. Aşağıda linkini verdiğim

http://www.pcdepo.com/asus-k56cm-xx064h-notebook-urun8731.html Asus K56 mı yoksa Lenovo Z500 mü?

Konsolum var. Dolayısıyla oyun oynamam. İkisinin de ekran kartları yeterli yani benim için. Asus'un şarjı daha çok gider işlemciden dolayı ama saat farkından dolayıda Lenovo bir tık daha performanslı olur. Siz şahsen alacak olsanız uzun ömür, marka, servis, garanti eksenlerini de baz alacak olursak hangisini tercih ederdiniz?

Sistemi internetten HD video izlemek, sunum projelerde kullanmak ve günlük işler için alıyorum. Beni minimum 3 yıl idare etmesi lazım. Dediğim gibi kasa kalitesi, servis, garanti, donanım gibi özellikleri de göz önüne alarak hangisi benim için doğru seçim?

• K56 nın kasası traşlanmış alüminyum. Z500 ün kasasına plastik deniliyor. Kasa olarak k56 ya biraz daha önde denilebilir. Soğutma performansları da aşağı yukarı aynıdır. Yalnız ekran kartı ve işlemci olarak z500 biraz daha öne çıkıyor. Günlük kullanım ve oyunlarda işlemci açısından pek fark olmaz ama z500 ün fps oranı biraz daha fazla olur. Eğer oyun oynamayacaksan k56 alınabilir. Oyun oynarım dersen, z500 daha yerinde tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

K56 nın kasası traşlanmış alüminyum. Z500 ün kasasına plastik deniliyor. Kasa olarak k56 ya biraz daha önde denilebilir. Soğutma performansları da aşağı yukarı aynıdır. Yalnız ekran kartı ve işlemci olarak z500 biraz daha öne çıkıyor. Günlük kullanım ve oyunlarda işlemci açısından pek fark olmaz ama z500 ün fps oranı biraz daha fazla olur. Eğer oyun oynamayacaksan k56 alınabilir. Oyun oynarım dersen, z500 daha yerinde tercih olur.

Hocam cihazların artılarını eksilerini teknik anlamda biliyorum zaten piyasaya uzak biri değilim. Sadece daha önce Asus veya Lenovo marka laptopum olmadı. Kronik sorunlarını, müşteri hizmetlerini, servislerini vs. bilmiyorum. Oyun oynamıyacağımı da ekleyeyim. Siz benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaradag11

quote:

Orijinalden alıntı: E'

K56 nın kasası traşlanmış alüminyum. Z500 ün kasasına plastik deniliyor. Kasa olarak k56 ya biraz daha önde denilebilir. Soğutma performansları da aşağı yukarı aynıdır. Yalnız ekran kartı ve işlemci olarak z500 biraz daha öne çıkıyor. Günlük kullanım ve oyunlarda işlemci açısından pek fark olmaz ama z500 ün fps oranı biraz daha fazla olur. Eğer oyun oynamayacaksan k56 alınabilir. Oyun oynarım dersen, z500 daha yerinde tercih olur.

Hocam cihazların artılarını eksilerini teknik anlamda biliyorum zaten piyasaya uzak biri değilim. Sadece daha önce Asus veya Lenovo marka laptopum olmadı. Kronik sorunlarını, müşteri hizmetlerini, servislerini vs. bilmiyorum. Oyun oynamıyacağımı da ekleyeyim. Siz benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz?

O zaman tercihin Asus olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: gkaradag11

Ben yukarıda belirtmiştim zaten. Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan, k56 tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 5 Şubat 2013; 19:27:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.