Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KLLAXON

quote:

Orijinalden alıntı: econe

yok kardes hersey duzgun bnde..
    bu aralar bıraz zorluyom makınayı bakalım... far cry 3 ile basından kalkamıyom kı :)
    Dostum oyun sırasındaki ısı değerlerini paylaşabilir misin rica etsem?

kardes metro 2033 sırasındakı ısı degerlerı kı metronun nasıl bı oyun oldugunu bılıyondur
    http://imgim.com/1931incil361262.jpg
  • Arkadaşlar bimekste webe ozel 1580 dio 12 taksit. ama magazada 1660tl 12 taksit artı %10 hediye ceki. bende fan vs falan alacaktım zaten. 1500 e gelio yani. ama sanırım elemanmı yanlış soyledi telefonda ben mi anlamadım 500gb lık dedi (gerçi şimdiye kadar z500 un 500gb lıgını da gormedim ama ) ne dersiniz alınır mı ? yoksa bi de sevgililer gunu indirimini mi beklemeli ?
  • Bu hafta sonu vatana gelmeyecek sanırım
  • Vatana biraz gec gelir gibi. şu an benim bulabildiğim en uygun bimekste.pcdepoda da 1570 kusurdu 12 taksitle. Ben bu haftayı bekliyordum karne kampanyasına guzel indirimler olur die ama tırt cıktı acıkcası.teknosanın insertüne baktım.z500 e denk bişe bulamadım.1660 - %10 luk hediye ceki 12 taksit iyi geldi gibi bana.ama işte kararsızım 1 hafta daha beklesemmi diye
  • ARKADAŞLAR - FAN AYARI İÇİN program var mı ? acaba , yada fanı sürekli en kısıkta tutmanın yolu var mı , lenovo z580'de tuşlar vardı 4 fan modu vardı ama ne yazık ki z500'de fan ayarı yapılamıyor , lenovo'nın kendine ait bir fan programı varsa paylaşırsanız sevinirim .
  • bende geçen hafta sonu vatandan aldım.şuan için çok memnunum.pc de en ufak bir ses yok,ısı desen mükemmel düzeyde.hele birde benim gibi eski hp kullanıcısıysanız,lenovaya klima takmışlar soğukta çalışıyormuş gibi gelir .diğer laptoplara nazaran çok ince ve kibar geldi kısacası albenisi çok fazla .iş amaçlı kullandığımdan daha hiç oyun yükleme fırsatı bulamadım yoğunluk
  • arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum fakat win8 i bende bir çok kişi gibi beğenmiyorum. Biraz araştırdım fakat doslu olanı bulamadım. Sizce ne kadar sürede daha beklemeliyiz free doslusu için. Hem biraz daha uygun olacaktır fiyatı
  • Arkadaşlar merhaba,bende ürünü dün almış bulunmaktayım.Win8 i ilk kez kullanmama rağmen şuan arayüzüne alışmış durumdayım.Makinede şuan için ısınma problemim yok.Şuan gözüme çarpan tek eksiklik klavyenin ışıksız olması.1 aydır laptop almak için araştırma yapıyorum,1500tl kadar bütçesi olanlar için alınabilecek en iyi laptoplardan biridir.
  • z500'ü mü önerirsiniz yoksa z580 i mi? nova bilg.da biri 1475 diğeri 1270tl. yada sizinönerebileceğiniz bu fiyatlar arasında ekranı kaliteli bir laptop var mı?
    pilin değişmemesi sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

z500'ü mü önerirsiniz yoksa z580 i mi? nova bilg.da biri 1475 diğeri 1270tl. yada sizinönerebileceğiniz bu fiyatlar arasında ekranı kaliteli bir laptop var mı?
    pilin değişmemesi sorun olur mu?

z580 almamamın tek nedeni ekran kartının geleceği olmamasıydı yani 630M 1 sene ,645M ise en az 2 sene beni idare eder diye düşündüm.diğer markalarda bu fiyat için ekran kartı en yüksek model 635M ki bu ekran kartı modeli için iyi bahsedilmiyor.Kaldı ki oyun oynayan biriyseniz bence ekran kartı üst seviye tercih edilmeli.

Pilin gömülü olması beni çok ilgilendirmiyor açıkçası,eski acer laptop umun pilini 3 sene üzerinden çıkarmadım ve sürekli prizde çalıştırdım ve hala pil sağlıklı şekilde çalışıyor.Eğer 2 sene içinde pil için sorun yaşarsanız zaten servise gönderip ücretsiz değişim alabilirsiniz.Elle değiştirmenizi gerektircek bir durum olcağanı düşünmüyorum.

• peki bu laptopta win8 kullanan arkadaşlar win8 hakkında ne düşünüyor. Sizce biraz daha bekleyip cıkarsa dos unu alıp win7 yüklesek daha stabilmi olur makina. Ayrıca boşuna lisans parasıda vermemiş oluruz. Yoksa sorun yok win8 lede gayet başarılı alınabilirmi dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galantus07

peki bu laptopta win8 kullanan arkadaşlar win8 hakkında ne düşünüyor. Sizce biraz daha bekleyip cıkarsa dos unu alıp win7 yüklesek daha stabilmi olur makina. Ayrıca boşuna lisans parasıda vermemiş oluruz. Yoksa sorun yok win8 lede gayet başarılı alınabilirmi dersiniz.

herkese kesinlikle win8 öneriyorum herkes kullanmalı bunu özellikle z500 intelligent touchpad'le birlikte mükemmel
  • intelligent touchpad'le birlikte derken biraz acarmısınız. Kusura bakmayın bu konuda biraz cahilimde
  • İntelligent touchpad sanki ultrabooklar için yapılmış ekranı kilitleme,büyütme küçültme gibi işlevleri var
  • vatan bilgisayarın sitesinde gözükmüyor ama forum ankara daki vatan bilgisayardan sipariş verdik, salı günü elinizde olur dediler

bu bilgisayarı daha çok solidworks, catia için kullanıcam. vertex 4 gibi bir ssd ile birlikte i5 işlemcili bu bilgisayar bu tür çizim programlarında yeterli olur mu sizce? oyun performansı çok önemli değil, 1-2 sene içinde çıkan oyunları medium da kasmadan oynatsa yeter benim için
  • peki şarjda takılı oldugu için performansda bi dusukluk olmaz mı oyunlarda kasma falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

vatan bilgisayarın sitesinde gözükmüyor ama forum ankara daki vatan bilgisayardan sipariş verdik, salı günü elinizde olur dediler

bu bilgisayarı daha çok solidworks, catia için kullanıcam. vertex 4 gibi bir ssd ile birlikte i5 işlemcili bu bilgisayar bu tür çizim programlarında yeterli olur mu sizce? oyun performansı çok önemli değil, 1-2 sene içinde çıkan oyunları medium da kasmadan oynatsa yeter benim için

vay anasını.. teşhir ürünüymüş, iptal ettik siparişi teşhir ürünü mü diye sormasak gönderiyorlardı valla, sabah sabah sinir oldum

gerçi sorum hala geçerli, bilgisayar hoşuma gitti ve cad programlarında rendering için illa i7 li bir bilgisayar şart mı sizce? acer in 1700 liraya i7 li ve gt640 lı bir modeli var gerçi ama kasanın kalitesi bunların yanına bile yaklaşamaz heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanturaner

peki şarjda takılı oldugu için performansda bi dusukluk olmaz mı oyunlarda kasma falan

Sürekli şarjda kullanıyorum performans düşüklüğü gözlemlemedim.Fakat ısınmayı etkilediği için havaların sıcak olduğu zamanlarda ekstra soğutucu kullanmak gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: champtr

quote:

peki şarjda takılı oldugu için performansda bi dusukluk olmaz mı oyunlarda kasma falan

Sürekli şarjda kullanıyorum performans düşüklüğü gözlemlemedim.Fakat ısınmayı etkilediği için havaların sıcak olduğu zamanlarda ekstra soğutucu kullanmak gerekebilir.

oyun yukledin mi hiç deneme fırsatın oldu mu kasılma falan var mı dı? bnde almayı dusunuyorum da o pilin cıkmaması cok kafa mı kurcalıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: champtr

quote:

oyun yukledin mi hiç deneme fırsatın oldu mu kasılma falan var mı dı? bnde almayı dusunuyorum da o pilin cıkmaması cok kafa mı kurcalıyor

Yaklaşık 3 saat kadar ultra ayarlarda lol oynadım herhangi bir yavaşlama olmadı,ısınmayı kalvyeden çok hissetmedim,oyunu kapadığım andada laptop çok çabuk soğudu.Onun dışında herhangi bir oyun yüklemedim henüz ,Bf cod gibi oyunlarda deneyenler vardır onların paylaşımlarını bende bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.