aynısını bir senedir nerdeyse kullanıyorum, gayet memnunum. |
[Lenovo Yoga 500] - Ana Konu | Kullanıcılar Klübü (38. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: deepzelanaynısını bir senedir nerdeyse kullanıyorum, gayet memnunum.
peki hocam icerısındekı orjınal windowsu ve bılgılerı ssd kopyalarken ugrastrdı mı...
ssd korsan wın 10 kullanmak ıstemem
-
valla epey oldu ama hatırladığım kadarıyla hiç öyle bir sorun yaşamadım. yani uğraştırsa da değer ama sanırım hddyle ilgili değil sanırım biosa kodlanmış ben kolay yaptığımı hatırlıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deepzelanvalla epey oldu ama hatırladığım kadarıyla hiç öyle bir sorun yaşamadım. yani uğraştırsa da değer ama sanırım hddyle ilgili değil sanırım biosa kodlanmış ben kolay yaptığımı hatırlıyorum.
bende alım o halde hocam harıcı ssd aldım 500 gb cok ıyı
yoga takılcak bısı almam gerek artık halen bılgısayar oldukca hızlı ssd gecersem kesın 2 kat daha hızlanır
500 gb 360 tl ınmıstı amazonda almadım alaymısım ıyımıs :)
240 gn sandıskı 200 tl getırırsem mutlaka sıparıs vercem artık
-
Kısmet artık bazı şeyler isteyince olmuyor ama ssdsiz bilgisayar hayatta kullanmam artık, açılış kapanış hızı için bile alınır.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir arkadaşlarla eski oyunlardan oynuyoruz ve evde iş bilgisayarı da olunca pek bakmadığım bir yoga500-14isk 4gb olan versiyon vardı,yılını pek hatırlamıyorum.Buradan gaza gelip 8gb ram aldım (aşağıdaki) fakat taktığımda 3 beep sesi duyuyorum,üzerindekini geri takınca sorun olmuyor sanırım uyumsuz bir model veya bozuk bir ram aldım.Uyumlu olan versiyonla değiştirmek istiyorum,aldığım uygunsuz mudur biliyor musunuz?Değilse bozuktur diye tahmin edeceğim.Her halükarda değiştirmem lazım,ne almalı?
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0089JIDUI/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
beyler benim cihaz acayip yavasladi oyle boyle degil yeni guncelleme ile
suan ssd 240 gb 480 tl civar… ilk etapda ssd alim diyorum suan kullananlar memnun mu hizindan
macbook pro var bende de hanim kullanmak isitiyor yoga 500 dokunamtik ekran kolayina geliyor
240 ssd dusunuyorum. ve ram de 8gb lazim mi… ikisi 1200 1400 civarini bulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba bu laptobun şarj olmama sorunun nasıl çözüldüğünü bilen varmıdır. aynı sorunu yaşayanlar olmuş galiba yardımlarınızı bekliyorum.
-
yeni mi oldu… pil kisminda lenova bataryay tikliyorum sarz olmuyor… hizli sarz tikliyorum sarz oluyor bende
belki bu kadar basit bir sorundur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni değil akrabamın bilgisayar ben aldım tamiri için araştırdım kronik bir arıza ama dediğinizi deneyip yazarım belki işe yarar. birazda araştırdım bu arızanın çözümü ana kartta bir direnç değişimiyle çözülüyormuş galiba duruma göre yazarım tekrar teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X