Asus N53SN kullanıcısıyım, kimsenin fikrine muhalefet değilim, kendi fikirlerim ve DENEYİMLERİM açısından konuşacağım: -Lenovo y560'ı büyük hevesle alan arkadaşlarım var ve şimdi hem sıcaklık değerleri, hem de menteşe sorunu yaşıyorlar. PİŞMANLAR. (Az kalsın Lenovo alacaktım iyi ki almamışım) -Şimdi Y570'in ekranına bakıyorum ve yine aynı menteşe sistemi var. Büyük ihtimalle bunlar da zamanla patlak verebilir. -Lenovo'ların HP kadar olmasa da hafif bir ısınma meselesi var. Hafif ama yine de benim için rahatsız edici bir mesele. Y570 bunu bir nebze yenmiş iyi ve güzel -Asus açısından bakarsak altında soğutucu olmadan, Lenovo'daki gibi Fan Çalışma Seçenekleri( Cool Mode vs...) olmadan soğutma yeteneği muhteşem. Sıcak havayı ön taraftan aldığı hava ile yandan adeta püskürtüyor, touchpad'in sağında ve solunda, makinanın üstünde kesinlikle ısınma yok. HP kullandıktan sonra Asus almak, ısınma konusundaki paranoyama tamamen çare oldu. -Asus'da ekrandaki boşlukta sallanma,menteşelerde kırılma vs... olacağını hiç sanmıyorum çok sıkı ve sağlam. -Lenovo ve Asus'u yan yana koyup aynı şarkıyı ekolayzer ayarları olmadan iki bilgisayardan açtım, Asus'un Bang&Olufsen ICEpower hoparlörleri daha yüksek ve net bir ses sağlıyor. JBL'in bass'ı fena olmamasına rağmen tiz'leri fazla, kulakları yoruyor. -Asus'daki FULL HD ekran mükemmel film kalitesi sunuyor, gözleri yormuyor LCD panel kaliteli. Oyunlarda grafikleri HD formatında(1366x768) olarak ayarlayınca fps(akıcılık) gayet yüksek, gt550 ile gt555 arasında bariz kocaman bir fark olduğunu sanmıyorum. -Asus'un klavye tasarımı kötü görünse de rahat kullanıma sahip, sorun teşkil etmiyor. -Lenovo'nun tasarımı çok güzel ama ah bir de menteşeler orada olmasa.
Asus'u da, Lenovo'yu da iyice araştırmanı isterim, Sırf gt555 var diye yakın zamanda sakatlanma ihtimali olan bir makineyi önermem,Lenovo IBM'in kardeşim git hemen al bilmem ne diye de muhalefet olan insanlara pek bakmaman iyi olur. Kısacası ben Asus diyorum
Arkdaşlar bende bu laptop modellerini inceliyorum iyi güzel asus kaliteli diyosunuzda bu iki laptop arasındaki fiyat farkı nedir
3 yıldır asus kullanıcısıyım bugün y570 aldım asusa nazaran kasa ve tuş takımı çok dandik geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme