Bildirim
Lenovo Y550 Dokunmatik Sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fn tuşu varsa o tuşa basılı tutarak ekran parlaklığını ayarlıyabilirsin. _____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
aşağıdaki linkte yazılım bölümündeki...
"one key theater " ve "lenovo slidenav" programlarını indirip kurunuz...
http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=207087&OS=Windows 7 32bit&cid=0_____________________________ -
@İnanç, hocam sağol ama söylemek istediğimi yanlış algıladın. Dokunmatik yerindeki 2 tuş çalışmıyor demek istedim.
@vtnsvr hocam çok teşekkürler indirdim ve oldu._____________________________ Lenovo Y500 GT750M SLI | HTC Butterfly | Blackberry Q5 -
vtnsvr, hocam dediklerini yükledim bu sefer sadece dolby tuşu çalışmıyor. yanındaki tuş çalışıyor. Dolby tuşuna basınca şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.
Onekey Theater
Detect the Audio driver is not ready, you will not obtain enhanced Audio performance. Ne önerirsiniz?_____________________________ Lenovo Y500 GT750M SLI | HTC Butterfly | Blackberry Q5 -
ses sürücüsünde problem var...
güncel hd ses sürücüsünü indirip kurunuz...
daha sonra dolby ile ilgili sürücüyü kurunuz..._____________________________ -
Ses çıkıyor ama, sadece yüksek kalite ses çıkmıyor yani dolby theater.
Bana sadece dolby theaterın lenovo y550 için olan setup'u gerekli. Onu nereden kuracağım? Yani o dolby sürücüsü yok malesef bende. Yapamazsam format atmak zorunda kalıcam uğraşmak da istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganmert94 -- 21 Eylül 2011; 18:05:13 >_____________________________ Lenovo Y500 GT750M SLI | HTC Butterfly | Blackberry Q5
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X