Şimdi Ara

Lenovo Y520 / Dell 7577 / Acer AN515-51... 1050 ti Ekran Kartlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akşam sipariş vermem gerekiyor. Araştırmaktan sıkıldım, yardımlarınızı rica ederim.

- Lenovo Y520 Intel Core i7 7700HQ 16GB 2TB + 256GB SSD GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 80WK0107TX - 4.820 TL

- Dell 7577 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar FB70D128F161C - 4.559 TL

- Acer AN515-51-7383 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q2QEY.003 - 4.599 TL

*Bu 3 bilgisayardan birini alacağım. Farklı marka ve model tavsiyesi vermemenizi rica ediyorum.

Dell ve Lenovo M.2 nvme pcie SSD, Acer normal ssd sanıyorum. 3 bilgisayarda IPS ekran.

Sizce hangisini almalıyım? 3-5 sene bilgisayar almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan74 -- 19 Ocak 2018; 22:08:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu üçü arasında kaldım sanırım ben acer ın bu modeli veya vx15 modelinden alıcam an515 in kafama takılan tek sorunu fanların yan yana olması vx15 in sanki soğutma sistemi daha iyi gibi içinr hangisi siniyor ise onu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo veya Acer alacağım heralde, son 1 saat...

• Lenovo modelini sipariş verdim.

• Hayırlı olsun hocam şimdiden. Ufak bir yazı yazayım bende :) bende takip ediyorum o civarda modelleri uzun süredir.

Lenovo Y520'de klavye sorunu var bir çok kişide. Klavye basmıyor bildiğiniz. Youtube'da videolar mevcut. Burada ki ana konuda sorunu yaşayanlar var.

Dell 7577'de 130W adaptör geliyor bu sebeple prize takılı 1 saat oyun oynayınca pil dolacağı yerde azalmaya başlıyor. ( Dell bunu çözmedi bütün adaptörleri toplayıp yerine 160W adaptör vermesi gerekiyor ama yapmıyor )

Acer yeni girdi piyasaya herhangi bir sorunda pek görmedim duymadım ( yabancı kaynaklarda )

Bende para işlerimi düzelteyim acer olan modeli alacağım sizin linkte verdiğinizi.
  • Lenovo seçmemin en büyük nedeni, P2 telefonumun camı kırılınca servise yollamıştım. 300 tl istediler yolladım, sonrasında ürün değişimi veya 1.700 TL para iadesi yazısı yolladılar ve para iadesi aldım. Bu olay benim için Lenovo yu seçmem de en büyük kıstas oldu. 2 kıstasım da yabancı sitelerde Lenovo, Acer ve Dell den üstün oluşuydu. Yoksa dediğin gibi benim de 2. Tercihim Acer olacaktı. Hayırlısı...

• Delli de ben alacağım olmadı 160w adaptörü ben alırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.