Oyun ağırlıklı ise ele z510u gt740m ile performans falan bekleme sene 2014 , 2013 başları olsaydı belki böyle bir kart önerirdim,
y510 f/p olarak rakipsiz gibi, msi vb. rakiplerinde i7 yerine i5li görürsün benzer ekran kartı gücüne sahip ürünleri.
4000 tl altı oyuna yönelik hiçbir pcde ısınmama sorunu yoktur, abanınca hepsi ısınır,
istersen bak konulara teker teker hep şu şekildedir
X marka aldım süper ısınmıyor, (biri atlar der ısınır arkadaş o) cevap: ısınmaz uleyn (2 ay sonra) Allah belamı vereydi almayaydım mesajları.
Yani şunu unutmamak lazım kaç kuruşluk pc aldıysanız o kadar performans beklemek zorundasınız.
Sizin için z510 kafidir onu alırsınız, benim için minimum y510 kafidir bunu alırım özenerek kullanırım, tek lanet ettiğim sürücü desteği berbat ve tuğla kadar sarj aletidir (bkz: 6 ay oldu neredeyse win8.1 çıkalı hala pek çok sürücüde win8 bile yok, üstelik bu pc win8 ile geliyor)
Sözün özeti 3000-3500 aralığına çıkarsanız, kendinden ssdli, 16gbram, yine i7 yine gtx765m ve zorlarsanız belki gtx770m bulabilirsiniz
Bu fiyatlar beni aşar derseniz geçen günlerde victor diye bir marka ürünü vardı kampanyası duruyorsa bir bakın 2400'e i7 +8gbram +gtx760m +3 oyun +1tablet +1 pc çantası .
Ya da neredeyse çıktığı günden beri f/p oranı en iyi lakin kullanımı özen isteyen y510 alacaksınızdır.