Şimdi Ara

Lenovo y510p ısınma sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovonun yabancı forumdan bir kişinin konusunu inceledim gpu monitor vlc player gibi şeyleri kaldırdığından bahsetmiş fakat bu konularda bilgili olmadığım için tam anlayamadım.İngilizcesi iyi olan birisi çevirebilirse minnettar olurum.Overheating sorunundan müzdarip olan bütün arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz. ;

I'm useing win 8.1. i found this program useing half of my disk work after restart it was ok again. And i found out that one gpu monitor that was installed was vlc media players? vlc player was almost the first thing i downloaded i guess it was some kind of adware then? i uninstalled that and i shall see if this heating problem shows up more or is gone now. :smileyhappy: i think that it is safe to close this topic for now.

• Özetle: Kullanıcı vlc player'ın bir çeşit adware barındırdırdığından şüphe ettiğini söylemiş, ki bu program (vlc medya oynatıcısı), diskin yarısını kullanıyormuş. Programı kaldırınca da aşırı ısınma sorununun kalktığını belirtmiş.
  • Eve gidince bir bakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreedDain

I'm useing win 8.1. i found this program useing half of my disk work after restart it was ok again. And i found out that one gpu monitor that was installed was vlc media players? vlc player was almost the first thing i downloaded i guess it was some kind of adware then? i uninstalled that and i shall see if this heating problem shows up more or is gone now. :smileyhappy: i think that it is safe to close this topic for now.

Windows 8.1 kullanıyorum ve bu programın disk'in yarısını kullandığını tespit ettim. Restart ettikten sonra tekrar düzeldi. Ve yüklenmiş olan bir GPU Monitor'ün VLC Media Player olduğunu farkettim? (Çevirmenin notu : Adamın ne demek istediğini anlayamadım ben.) Download ettiğim ilk şey genelde VLC Player olur. Sanırım bir tür virüs / istenmeyen program yüklemişim. Onu kaldırdıktan sonra ısı probleminin çözülüp çözülmediğine baktım.

Baya düşük cümleler kullandığı için çevirmek zor oldu. Anladığım kadarıyla VLC Player indirmeye çalışırken, ekranın sağında solunda "download , download , download" yazan başka bir reklam linkinden alakasız bir adware indirdi.

O da yorsa yorsa işlemciyi yorar, disk ne alaka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.