Şimdi Ara

lenovo y500 (59-352499) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 aylık araştırma sonucu elimdeki bütçeye göre en iyi bilgisayarın y500 olduğuna karar kıldım. Forumda arkadaşlar y500' ün sorunsuz serisinin (59-360470) alınması gerektiğini söylüyorlar. Ancak bu seri sadece Vatan' da vardı ve tükendi. Hiçbiryerde bulamadım başka. (Bulabilen varsa söylese ne güzel olur)
    Vatan' da şuanda 59-352499 serisi mevcut ve bugün konuştuğum yetkili lenovo ile görüştüklerini ve kendilerine bu serinin herhangi bir sorunu olmadığını söylediklerini iletti. Ciddi bir sorun olsa vatan da iade ederdi gibime geliyor bilgisayarları lenovo' ya.

Benim sormak istediğim, 59-352499 serisinin ne gibi kronik sorunları var tam olarak? Bu sorunları gözardı edip bu seriyi almama değer mi? Bu sorunlar garanti kapsamında mı? Bu seriye sahip tüm arkadaşların bilgisayarları aynı sorunlara sahip mi? Şimdiden sağolun.

• arkadaşlar sikayetvar.com' a bakmak aklıma geldi, bu serinin sorunları gözardı edilecek gibi değil. Servis rezalet gibi. Parayla rezil olmaya gerek yok sanırım :/
  • Alma kardeş. yeni seriyi bekle seri 70 sonu olanı alabilirsin. yada Türkiye' ye yakında y510p sli gelecek fakat nezaman gelir oda mechul.
  • vatan bilgisayar 2bine kadar düşürmüş fiyatı, bu seri bitmeden getirmeyecekler başka..
  • 2 aydır Y510 bekliyordum ancak ayrıntılı tek test yapan notebookcheck incelemesini gördükten sonra tamamen hayal kırıklığına uğradım bu cihazla ilgili bir kere en ciddi problem cihaz işlemciyi yük altında kaldıramıyor sadece tek çekirdeğe yük bindiğinde boost yapabliyor işlemciye, 4 çekirdeğe yük bindiğinde yada gpu strese girdiğinde direk tüm çekirdekler 2.4ghz'e düşüyor ki bu kabul edilemez (ne anladım haswellden bu durumda) bir problem ikincisi de cihaz aşırı ısınıyor y500'e göre kasanın üzerinde oluşan sıcaklık çok rahatsız edici gözüküyor test değerlerine göre bu yüzden parlak ekran hiç sevmesem de y500 almayı düşünüyorum ama sorunsuz seri hiç bir yerde kalmadı sanırım golddaki fiyatta çok yüksek geliyor şu an sıkışmış kalmış vaziyetteyim ha bu arada yabancı forumlara da göz gezdirdim biraz pili çok daha az gidiyor diyorlar y510p için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 14 Ağustos 2013; 2:27:28 >

• hocam aynen senin durumundaydım ve bahsettiin testlerden de haberim yoktu. 2 gün önce ebrarbilgisayardan ge 60 660xtr aldım. çok çok memnunum boşuna beklemişim o kadarr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.