Şimdi Ara

Lenovo Vibe X2 Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar telefondan gayet memnunum taki bu sabaha kadar, sabah uyandım telefonda gezinmeye başladım birden ekran renkleri solmaya başladı ardından çizgiler çıktı ve ekran yeşil tonlarında çalışmaya başladı, kapatıp açtım falan 1 2 dk düzeldi ancak ara ara tekrarlıyor, belki yazılımsaldır deyip format attım çare olmadı telefon 2 aylık tek bir çiziği bile yok sıvıyla temas etmedi ve düşürülmedi. Yarın vatan bilgisayara götürüp garantiye vericem cihaz değiştirilirmi yada bi kaç arkadaş garantiye gönderip z3 gibi telefonlarla değişim imkanına sahip olmuş sizce ne yapmalıyım böyle bir sorun yaşayan arkadaş varsa konuya bekliyorum.
     Lenovo Vibe X2  Ekran Problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap verebilecek birisi varmı, merak ettiğim şey şu para iadesi alabilirmiyim yada başka bir cihaz ile değişim talep edebilirmiyim açıkca söylemek gerekirse güvenim kalmadı bi şekilde başka markayla değişim almak istiyorum yada para iadesi nasıl bir yol izlemeliyim?

• Garantiye gönder kardeş

• hocam cihazin köşelerine çok dikkatli bakın bu ekranın içten kırıldığının göstergesi dikkatlice inceleyin format atınca düzelmediye yüzde 100 ekran ufakta olsa içten kırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever58

hocam cihazin köşelerine çok dikkatli bakın bu ekranın içten kırıldığının göstergesi dikkatlice inceleyin format atınca düzelmediye yüzde 100 ekran ufakta olsa içten kırılmış

Hocam sürekli böle değildi bi düzelip bi gidiyordu kırılmış olma ihtimali ne kadardır bilmiyorum cihaz 2 aylık yere düşürmedim darbe vs almadı yani eğer öyle bir durum varsada ürünün ayıplı olma ihtimali daha fazla aldığım yere götürdüğümde forma renk kayması olarak yazdılar verdik bakalım sonumuz nolucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.