Şimdi Ara

★★★ LENOVO VİBE X2 ANA KONU(Android 5.0 Lollipop) GELDİ ★★★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
54
Favori
213.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • salvo kullanıcısına yanıt
    Arka kamerası gayet iyi fotoğraflar çekebiliyor, bazı sitelerden resimlerinede ulaşabilirsin gayet iyi renk tonlarını felan canlı veriyor kamerası sadece video çekerken biraz kötüleşiyor oda yazılımla düzeltilebilicek bir şey diye düşünüyorum . Tabi ben kamerada doygunluk vb ayarları kendim ayarladım.
  • Arkadaşlar lenovo vibe X2 needrom baralajbi yazılımı V5: base is X2-CU_USR_ST1514_5.26.1_1504021142_MP11V1.9_CN (V5) zip dosyası şifresini verebilirmisiniz
  • arka kamera bana o kadar da kötü gelmedi.yaklaşık 300 foto çektim.beğenmediklerim oldu ama %90 memnunum.video çekimini ise beğenmedim.. 27 mayısta gelecek güncelleme ile de kamerayı iyileştireceklerini düşünüyorum.
    öndeki kamera ise çok iyi..
  • Arkadaslar vibe x2 de maui ile imei atildi ama sebeke gormuyor? Eu rom kurulu.Cozum yazilimsal mi yoksa donanimsal ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kudak. kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bakayım örnek fotoğraflara o zaman, gürültü/kumlanma çok gibi geldi bana normal ışıkta dahi. Bakayım ama yine, teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyoyu aktif etmek için root yapmamız sartmi.rootsuz radyo uygulaması bulamadım.bilen varsa yardımcı olabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone çekmeme olayına çözüm bulabilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 2 Trade'den aldım çift hatlı olanından fakat Eu rom yüklü halde geldi 3 gün kullandıktan sonra imei ile ilgili sms geldi 60 gün içerisinde kullanıma kapatılacaktır vs şeklinde..Elimde eski bir galaxy var bunun imei numarasını vibe x2 'ye nasıl adapte edebilirim yani kolay yoldan ilerisi için sıkıntı çıkarmayacak imei yükleme metodu hangisidir..Cihaz sorunsuz 3g bağlanıyor,google play giriyor ve güncellemeleri alıyor şu anki haliyle..Tek sıkıntı imei ile ilgili..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Murphy -- 25 Mayıs 2015; 14:29:34 >
  • Hocam maui meta yöntemiyle sorunsuz atabilirsiniz.google vibe x2 maui meta imei tamiri yazarsanız aradığınız bilgiye çok rahat ulaşırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulursan alıntıla kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu telefonun siyahini kullanan varmı?? Kullanan cevaplarsa sevinirimm..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvo

    Biraz daha bakayım örnek fotoğraflara o zaman, gürültü/kumlanma çok gibi geldi bana normal ışıkta dahi. Bakayım ama yine, teşekkürler.
    Zenfone 5 kullanmış biri olarak kameranın çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama tüm ayarları auto yaparsanız biraz bulanık çekiyor. Lens çok hassas. En ufak ışık oynamasında sürekli odaklama yapmaya çalışıyor ve fotoğraf bulanık çıkıyor. Ama HDR modu bambaşka. Deneyin, farkı görün.
  • Maalesef Eu rom'da maui meta v7 işe yaramadı telefonu pc ye takıyor tüm yönergeleri eksiksiz yapmama rağmen ikinci aşamaya imei değişme sayfasına geçmiyor yani böyle bir pencere açılmıyor üstelik pek çok konu var nette hepsi biribirinden alıntı yapmış doyurucu bir bilgi bulamadım..Vibe X2 sorunsuz imei değiştiren arkadaşlar varsa pm atarak yada konu üzerinden yardımcı olurlarsa sevinirim..Cihazı root ettim vroot ve kingroot her ikisinide kullandım vroot zaman kaybı kingroot stabil apk ile yada pc üzerinden sorunsuz root ediyor..Engineer mode yöntemini google play'den indirip denedim yine sonuç alamadım..Cihaz çift simli ama eu rom yüklü olarak geldi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teodor34

    Maalesef Eu rom'da maui meta v7 işe yaramadı telefonu pc ye takıyor tüm yönergeleri eksiksiz yapmama rağmen ikinci aşamaya imei değişme sayfasına geçmiyor yani böyle bir pencere açılmıyor üstelik pek çok konu var nette hepsi biribirinden alıntı yapmış doyurucu bir bilgi bulamadım..Vibe X2 sorunsuz imei değiştiren arkadaşlar varsa pm atarak yada konu üzerinden yardımcı olurlarsa sevinirim..Cihazı root ettim vroot ve kingroot her ikisinide kullandım vroot zaman kaybı kingroot stabil apk ile yada pc üzerinden sorunsuz root ediyor..Engineer mode yöntemini google play'den indirip denedim yine sonuç alamadım..Cihaz çift simli ama eu rom yüklü olarak geldi..

    maiu meta programını açınca action kısmından göster nvram dosyasını birde öyle dene




  • Değerli arkadaşlar, daha önce de yazmıştım. Cihazın alt köşelerine bastırınca oturma yapıyor ve tık diye ses geliyor diye. LÜTFEN, rica ediyorum. Sizde durum nasıl? Cihazı servise gönderdim. Batarya kapağından dediler ve DOA kapsamında değişim çıktı. Yeni cihaz geldi. Bir hafta üstüne onda da aynı problemi yapmaya başladı.
  • surveyor72 S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, bu fiyat aralığında kamera çok da kötü durmuyor. Sanırım bir Samsung A5/S5 kamera performansı bariz daha iyi olup da sorunsuz olan telefonlar. Maalesef S6'nın muazzam kamerasını gördükten sonra biraz ona yönelmeye başladım, o nedenle şimdilik düşünme aşamasındayım. Olmazsa bu hafta bir gidip tek tek bakacağım.
  • surveyor72 S kullanıcısına yanıt
    aynen bnm 2 haftalık cihazdada alt köşeyi bastırıncada ses geliyor.bende göndersemmi diye düşünmeye başladım.zaten arka akmeradanda memnun değilim.acaba ücret iadesi istesem kabul ederlermi. size yeni cihaz gönderimi sırf bu yüzdenmi oldu birde yeni cihazın eline geçmesi uzun sürüyormu.
  • irf1603 kullanıcısına yanıt
    Sol alt köşeye bastırınca tıkır tıkır ses yapıyordu. Değişim o nedenle oldu. Değişim süreci 20 gün civarında oldu. Ama tavsiyem değişme. Zira hepsinde aynı problem var sanırım. Yeni gelen cihaz da da aynı problem var.Arka kamera her iki telefonda da vasat. 1-2 gün içinde Android 5.0 güncellemesi alacak. Bakalım bir gelişme olur mu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surveyor72 -- 26 Mayıs 2015; 14:41:27 >
  • surveyor72 S kullanıcısına yanıt
    yani doa kapsamında ücret iade hakkım varmı.varsa servise verirkenmi belirtmem gerekiyor.sen tekrar geri vermeyi düşünüyormusun.
  • irf1603 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yanlış bilgi vermek istemem. Servise sor. Ama iade hakkın var diye biliyorum. Ben geri vermeyi düşünmüyorum. Zira çalışmasında sıkıntı yok. Hepsinde aynı sorun var. Uğraşmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.