Şimdi Ara

Lenovo Vibe X2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde ben Sony Xperia Z2 alıcaktım fakat Tr garantililerin bütçemi zorladığı paralel ithalatada bulaşmamak istemedim ve diğer alternatif modellere baktım Lg g2 nin gerek kronik sorunları gereksede kalitesiz oluşundan dolayı onu eledim,Sony m4 aqua modelinide hafızasından dolayı eledim ve bu ürüne bakmaya karar verdim şimdi sizlere bir kaç sorum var lütfen alan arkadaşlarımızdan ricam sorularımı içtenlikle cevaplarlarsa sevinirim.

1-Arkadaşlar telefonu nerden almalıyım hepsiburadadan alıcaktım fakat Turkcell romlu vs olduğu söyleniyor 100 tl 200tl neyse daha fazla veririm yeterki sıkıntı olmasın garanti vs konusunda hiçbir sıkıntı yaşamak istemiyorum.

2-Cihazın sağlamlığı nasıldır ve bir kronik sorunu varmıdır.

3-Aldığımda nelere bakmalıyım diğer modellerde olduğu gibi bir kronik sorunu varmı Turkcell rom vs olduğunu nasıl anlarım.

4-Cihazın oyun performansı nasıldır fazla oyun oynamam ama yeri geldiğinde ağır oyunlarıda yüklediğimde kasmadan rahatça oynatmasını isterim asphalt8 real racing3 mortal combat vs..

5-Ses Kalitesi nasıldır netliği yüksekliği vs.

6-Ekran nasıldır

7-32 gb hafızanın ne kadarı boş ve ilerde sorun yaşatırmı ?

8-Kamera benim için önemli kullananlar gece ve gündüz çekimleri nasıl ?

9-Her akşam şarj a takarım ama normal kullanımda şarj ne kadar gider sıkıntı oluştururmu

10-Garantisi hangi servis ve servis hakkında düşünceleriniz nelerdir

11-Mtk işlemci sorun oluştururmu

Sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo tab p12
    4 hafta önce açıldı
    [SATILDI] Samsung Galaxy A20
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.