Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
115
Favori
475.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

Bu sanal tusun ekranda gorunmesini istemiyorum.o sekilde yapma yolu yokmu

Yok ne yazikki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

1-Fazla lazım değil ama hoparlör kalitesi nasıl
    2-Küçük oyunlar hariç pek oynayan biri değilim ama oynayan varsa performansı nasıl

Hoporlor fevkalade bende oyun oynamam oynayanlar bi oyun varmış çok yüksek ramli o hariç çok II diyorlar

• Chrome ve CM browserda sayfa kaydirirken kasma sorunu yaşıyorum. Ayrıca sanal tuşla masaüstüne dönerken 2 sn sonra tepki veriyor. Zenfone 5 de yağ gibiydi menüler. Pil mükemmel ama yazılım geliştirilmeli.

• ATTN kullanıcısına yanıt
    Telefondaki uc browseri kaldirip play storedan uc browser yukleyip onu kullanin. Bende arayuzde en ufak kasma yok. Telefonu fabrika ayarlarina dondurun.

• nazar değmesin telefon canaaavar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

Bu sanal tusun ekranda gorunmesini istemiyorum.o sekilde yapma yolu yokmu

Nova launceher yüklerseniz çift tıklama ile açılıp kapanabiliyor ve daha fazla özelleştirme seçeneği var normal lenovo nun arayüzüne göre.
  • Yüzde 50 sarjda 3.30 ekran süresi aldım az değil mi full Wi-Fi özellikle hayal kırıklığı yaşıyorum şuan en az 10 saat olmalı ekran süresi ve ilkbsarj ben hemen dolunca çıkardım ondan mı acaba

• Mrb. Bu cihazda ekran yansıtma varmı? Miracast veya screen mirroring gibi?..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okannnnnn

Yüzde 50 sarjda 3.30 ekran süresi aldım az değil mi full Wi-Fi özellikle hayal kırıklığı yaşıyorum şuan en az 10 saat olmalı ekran süresi ve ilkbsarj ben hemen dolunca çıkardım ondan mı acaba

Korkma ilk şarjda %50 ile 3.30 saat iyi o sana en az 6.30-7 saat verir şarj ettikçe kendini duzelecektir benimde aynıydı şimdi full 3 g oyun 8-8.30 veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: harunyayd

Mrb. Bu cihazda ekran yansıtma varmı? Miracast veya screen mirroring gibi?..

Ondedigin özelliği hiç duymadım bu telefonda da varmı bilmiyorum 10 gundur kullanıyorum denk gelmedim ama olsa fena olmaz :)

• swatlord11 kullanıcısına yanıt
    ALLAH razı olsun kardeşim ne güzel uygulama bu böyle telefondan sıkılan bi adam bu uygulamayı indirdiği zaman bile sanki yeni telefon almış gibi olur yeni özellikler yeni arayışlar gerçekten para karşılığı alınabilecek bi uygulama çok saol

• quote:

Ekran yansıtma var üst ayarlardan direk çıkıyor. Aynı Wi-Fi a bağlı LG TV de direk yansıtıyor.

• vega_vega V kullanıcısına yanıt
    Biraz açıklar misiniz ne ise yariyo nasıl calosiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istek6

Telefon ekranini direk TV de görüyorsunuz. Resimler video vs tam ekran olabiliyor. Hatta ben film izledim netten TV ye aktarıp çok az belki 1 saniye TV de geriden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

quote:

Telefon ekranini direk TV de görüyorsunuz. Resimler video vs tam ekran olabiliyor. Hatta ben film izledim netten TV ye aktarıp çok az belki 1 saniye TV de geriden geliyor.

Blutoht ilemi yoksa kablo ilemi

• N11 e googleden giriyomu acaba sizin benimkinde hata veriyo girmiyo bide facede de hata veriyo???

• quote:

quote:

Ekran yansıtma var üst ayarlardan direk çıkıyor. Aynı Wi-Fi a bağlı LG TV de direk yansıtıyor.

Baya araştırdım da böyle bir bilgiye kendi sitesindede rastlamadım. Olması sevindirici. Eşim için düşünüyorum bu telefonu. Biraz daha yorum gelmesini bekliyorum.. Umarım bataryada bi değişim olmaz...
    Aslında lenovo bilgisayar olarak biliyorum eskiden beri fakat telefonu nasıldır büyük bir soru işareti. Kullanan arkadaşlar ara ara bilgi verirlerse çok faydalı olur. Tşk ler

• quote:

quote:

quote:

Blutoht ilemi yoksa kablo ilemi

Miracast ile oluyor. TV nin Wi-Fi ile telefonun Wi-Fi aynı modemden bağlaniyorsa.

• Yukarıdaki hızlı ayarlardan yayın ekranı orada bulunamadı yazarsa diğer ayarlar ve süper cevrim yapınca benim TV çıkıyor. LG UB 830 model.

• Bildiğim kadarıyla aynı wifi ye bağlı olması gerekmiyor telefon için.örneğin samsung telefon ve tv arasında direk ekranı yansıtıyor.. Screen mirroring adı altında.
    Bide Miracast var bazı tv ler destekliyor. Az öncede dediğim gibi bazı TV lerde aynı ağda olmak zorunluluğu var..

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.