Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istek6

Bide şunu soyliyim bi sayfa aciyorum mesala bahçıvanlar diyarı sitesini aciyorum sayfa okadar uzaktaki yazmak ve görmek için baya bi yakinlastirmam gerekiyor mesala forumda uzakta deil ama bazı sitelerde çok uzakta görünüyor sizde dikkat ettinizmi

bahçıvanlar diyarı sitesinde bir sorun var bence, dediğin gibi bende de tüm sayfa bit kadar çıktı. Telde sorun yok bence
  • Bu telefonun bataryasını eleştiren çarpılır
    LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

Bu arada şunu söyleyeyim telefon uc browserin arkaplanda çok sarj tükettiğini söyledi ve ben de arkaplanda açılmasını engelledim. Geceden sabaha Wi-Fi açık sadece %2 şarj gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 20 Aralık 2015; 10:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Bu telefonun bataryasını eleştiren çarpılır
    LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

Bu arada şunu söyleyeyim telefon uc browserin arkaplanda çok sarj tükettiğini söyledi ve ben de arkaplanda açılmasını engelledim. Geceden sabaha Wi-Fi açık sadece %2 şarj gitti.

Hep wlan ilemi kullandin kardeş eleştirmek en doğal hakkımız ben ilk şarjda 7.32 saat 2. Şarjda 9.30 saat 3. Sarjimda %10 kaldı şuan 7.40 saat bende bisey var demekki

• istek6 İ kullanıcısına yanıt
    2. Sarj ile 3. Sarj arasindaki fark kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklaniyor olmasın? Buyrun zenfone 2 konusuna ve wifi ile 3.5 saat alan adama nasil basardigini soranlara bakın. Bence pil tasarrufu ayarlarindan uc browser gibi arkaplanda cok guc tüketen uygulamaları kapatin. Dediğim gibi geceden sabaha %2 harcama inanilmaz bir değer. Turkiye pazarındaki en iyi batarya performansı bu telefonda.
    Bu arada benim paylastigim ekran suresi 3 saat oyun oynanmış ve kendi kestigim sim kartla kullanılmış hali ve ilk sarji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 20 Aralık 2015; 11:07:23 >
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    ilk şarjda bu değer inanılmaz sizi kutluyorum antutu tsti yaptinizmi ekran parlaklığını z kacta 3 saat oyun oynayıp öyle bi ekran suresi almak çok güzel up browser çok yavaş google de çok şarj yiyo acaba başka tarayicimi indirsem sonunda olmadı bi teknik servise yolliyacam herhalde sarj sorunu yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: LooK

quote:

Teknosada bizimde basimiza geldi kutu açılıp kullanılmadı muhatap olarak teknik servise yonlediriyolar bence hakem heyetine basvur yada google yaz ben denemedim aynı hatayı veriyomu bilmiyorum

Rica etsem deneyebilirmisiniz sim kart hafizasina numara kayıt etmeyi. Çok önemli bir sorun degil belki ama insan sıfır aldığı cihazda böyle bir sorunla karşılaşınca canı sıkılıyor ister istemez

Benim numaralarım her zaman Google kişilere kayıtlıdır.Sim karta kaydetmem sırf sen rica ettiğin için denedim.Ve kayıt ettim.Arkadaşlar telefonda falan sıkıntı yok.Ya sizin kartta sorun.Yada o ürünün yazılımında tahminim.Ayıplı ürün olduğunu sanmıyorum.Çünkü çok basit bir sorun ve ben bugüne kadar hiç bir telefonda böyle bir sorun ile karşılaşmadım.İlginç.

• quote:

Ekran Işığı en düşükte kardeşim oyunda da sadece okey plus 101 oynuyom internette dolasiyom o bostaki uygulamarin hepsinde kapattim ama baştan beri böyle benim sarja bitmeden takiyosunuz ben bitirip öyle takiyorum yanı ne bilim s3 te bile full kullanımda 6 saat ekran suresi alıyorlar arkadaşlar 5000 mah adı varya ne olursa olsun 9 saati gözü kapalı devirmesi lazım ben onu bunu bilmem p70 de kullandım ama ben lenovo p 780 deki şarji hiçbir telefonda yakalayamadim telefonundan çok memnunum çok ince güzel özellikler koymuşlar ama 5000 batarya olunca beklentilerde çok oluyo :)

Ben 20 gündür kullanıyorum ve 2 günden önce şarja takmadım.Ekran kullanımda 7 saattten aşağı olmadı hiç.Yani 1 gün 16 saat de bekleme süresi alıyorum.
    Yani bu telefonun hakkında daha fazla şarj sorunu,Pil kalibrasyonu sorunu,Ekran süresi yetersiz gibi konuların tartışılması bana artık abes geliyor.
    Bana bir kişi gelsin.Şu telefonun bile bataryası şu kadar yakın desin.Telefonu kırıcam.Arkadaşlar yapmayın el insaf.
    Yani sizin kullanımızı nasıl bilmiyorum ama bir terslik var.Memnun olmamanız ya art niyetten yada dediğim gibi bir terslik var.
    SS lerini koyar mısınız. Şarjın % 100'den bitirmek için kullanın bakalım kaç saatte biterebileceksiniz.Sonra şarja takmadan bir ss ini buraya koyun görelim.

• istek6 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yazilim kisminda sarj yiyen uygulamalari bir kontrol edin. Guncellemeleri de yapin. Bence arkaplanda guc tüketen bir yazılım var. Ben bazi uygulamaları kapattim pil tasarrufundan.

• Bahsettiğiniz hata guncelleme ile cozuldu sanirim. Guncellemeleri yaptiniz mi?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ascend G7 den sonra bende p1 e geçtim. 4 gundur kullanıyorum. Dün gece 2.kez şarj ettim. Burada tam şarkının 2 saat 15 dakika surdugunu yazmışlar ancak ben gece 01.00 da %15 ile takım 02.15 te tam dolmuştu. Bu normalmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkyanar

Ascend G7 den sonra bende p1 e geçtim. 4 gundur kullanıyorum. Dün gece 2.kez şarj ettim. Burada tam şarkının 2 saat 15 dakika surdugunu yazmışlar ancak ben gece 01.00 da %15 ile takım 02.15 te tam dolmuştu. Bu normalmidir.

g7 nin bataryası da efsane, 8 saat rahat ekran süresi alıyordum. sence, kıyaslarsan fark nedir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli bu telefonla karşılaştırılan G8'in GSMArena incelemesi geldi. Son derece vasat bir telefon olduğu söyleniyor. P1 bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek

GSMArena.com
    Huawei G8 review: Elegantly relegated
    http://www.gsmarena.com/huawei_g8-review-1353.php

• D_I_C kullanıcısına yanıt
    G7 de ben ortalama 5:30 ekran suresi alıyordum. Sadece Wi-Fi ile. 18 saat bekleme ve ortalama 5 saat ekran ile günü rahat deviriyordu. Tasarımı çok şıktı. Ama tek hat olunca yanımda birde sadece data hattı bulunduran lumia ile hotspot açmak zorunda kaliyordum. Bunda ise çift hat 3g ve Wi-Fi kesintisiz aktif, GPS kesintisiz açık 40 saat bekleme ve 5:40 ekran aldım ilk şarjda. Tasarım estetik olarak vasat geldi bana ancak ergonomi olarak iyi. Ele güzel oturuyor. G7 düz olduğu için cover case olmadan elde tutmak kolay değil. Bir kaç kez düştü. G7 de tema ve ikonlar çok hostu. Bunda fena değil ama yetersiz. G7 kamera özellikle on kamera çok iyi idi. Bunun kameralardan henüz bir şey anlamadım. Ama benim onceligim çift sim ve batarya olunca bu cihaz çok çok hoşuma gitti. Boyut ve ağırlık bence hissedilecek bir fark yaratmamış. Özellikle ağırlık farki hissetmiyorum. G7 hala elimde ve bence fark yok.

• hocam siz telefonu nerden aldınız?
  • arkadaşlar mesaj yazarken her harfe dokunuşta telefon anlık titriyor. Bu durumu kapatma yeri neresi bir yol gösterebilirmisiniz?
  • G8 le p1 in farkları g8 daha ince kamerası p1 in iki katı kadar iyi iddia ediyorum şu anki en iyi kameralardan biri , parmak izi okuyucu arkada ekran kapalı iken 1 snden az süre içinde açılıyor,daha hafif , eksisi sanal tuslar var g8 de ,batarya günü rahat çıkarıyor fazlasını vermiyor, yazilimsal optimizasyon lazım zaman zaman takılıyor, tek hatlı, ekran iyi fakat huawei ekranları genel olarak sorunlu ya beyazlasma oluyor yada ölü piksel çıkıyor ilerde

• eXXeLanCCe kullanıcısına yanıt
    Olayı şimdi cozdum herkesin ekran suresi farklı olabilir efet çünkü kimi ekranı çok açar kimi çok oyun oynar kimi 3 g açar kimi Wi-Fi ama cikazlarimizin tek ortak noktası var oda bugün cozdum telefonu sol taraftaki süper şarj modunda şarj ettim ve çıkardığında %100 iken kalan kullanım miktarı 83.07 saatti yanı sizden ricam sarjdanmidir çıkarır çıkarmaz soldaki süper tasarruf moduna alınca sizinki kaç saat kalıyor acaba bu arada yeni olduğum için fotoğraf kaç kere attım ama nereye gitti bilmiyorum ekran surelerin i atmistim ama hata veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mkyanar

Ascend G7 den sonra bende p1 e geçtim. 4 gundur kullanıyorum. Dün gece 2.kez şarj ettim. Burada tam şarkının 2 saat 15 dakika surdugunu yazmışlar ancak ben gece 01.00 da %15 ile takım 02.15 te tam dolmuştu. Bu normalmidir.

Bende tam bittiğinde şarj ediyorum 2 saat 15 dakikada doluyo bu roket hızli sen %15 de taktiğin için 1saat 15 dakikada etmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat99

arkadaşlar mesaj yazarken her harfe dokunuşta telefon anlık titriyor. Bu durumu kapatma yeri neresi bir yol gösterebilirmisiniz?

Ayarlar:zil sesleri:diğer sesler:dokunuldunda titret kısmından deistirebilirsin

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.