Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P1 proda donma kasma vs. YOK. CİHAZIM Yağ gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim şu P1 Pro da gelse de bizde yağ gibi kullansak..
  • ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    tekno marketlerde yok baktım ona da siz nerden aldınız?
  • Pro ile normali arasında fark herkesin bildiği üzere 2gb a 3 gb ram olması.
    Arkadaşlar bakın size şöyle diyeyim.Arkada 20 uygulama açık iken (Youtube,mx player,Chrome,Sounhound,Facebook vs vs) Need for Speed:Most Wanted'ı oynuyorum.0 kasma,0 takılma .Ve üstüne 500mb ram boşta arkadaşlar.
    Yani 3 gb ram şuan gereksiz 2 gb herkesin işini görür.3 gb ram satece gösteriş amaçlıdır pro ile alakası yoktur.Ve amaç teknolojiden zerre anlamayanlar için 3gb ram 4 gb ram var ha bu iyidir düşünürler diye satış politikasıdır.
  • ezbiderli kullanıcısına yanıt
    P1 var sanırım sizde, memnun değilmisin P1den ? memnun değilseniz sebeplerini paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k36madman

P1 var sanırım sizde, memnun değilmisin P1den ? memnun değilseniz sebeplerini paylaşır mısınız?

Ben 3 GB ram li P1 Pro olan modelini alacağım.. yani P1 kullanıcısı değilim..
  • eXXeLanCCe kullanıcısına yanıt
    ram bu kadar önemsiz ise 1 gb ramli cihaz alsaydınız bari.daha az para öderdiniz.sizin sözünüzle zerre kadar teknolojiden anlayan üst donımlı cihaz tercih ederki güncellemelere açık olsun.şuan rahat kullanabilirsiniz cihazı ama güncellemeler gelince ya şişti kastı dersiniz.
    ağzı olan konuşuyor forumda kızdığım yazılara tarışma olmaması için yazmıyorum ama bu çok bilmiş tavra ve " uzanamadığın ciğere pis "deme tavrına cevap vermek istedim. amacım tarışmak değil.bu kadar.
  • Arkadaslar merhaba p1 cihazımi bugün aldım sarjim 21 eğer sarja taksam pil yönünde sıkıntı cikarmi pil ömrü azalması falan

• Fotoğraf örnekleri bekliyoruz arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

Scream hocam telefon geceden sabaha yüzde 2 filan şarj gidiyordu sanırım sende,bir kaç ayarlama yaptım demiştin nedir onlar acaba yada bir kaç defa şarj ettikten sonra mı normale dönüyor.

Evet bir kaç şarjdan sonra normale döndü bende. Bir de bildirim gönderen uygulamaların gereksiz olanlarının bildirimlerini kapattım. Bence siz de bunu yapın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylı inceleme fotoğraf,video yüklücek yokmu
  • mert23554 M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz kardeşim. İstediğin zaman şarja takabilirsin cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

detaylı inceleme fotoğraf,video yüklücek yokmu

Yapmış olduğum ön inceleme (Arayüz) videosunu bu linkten izleyebilirsiniz.. daha detaylı inceleme de yapcam inşallah.. Buyrun :

https://m.youtube.com/watch?v=sFfrVQlEMBA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Aralık 2015; 19:02:14 >
  • Kardeş telefonunda 2 adet ölü piksel var.
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    hocam başarılı bir video olmuş ekstra sorularım olacak
    1-gorilla glass 3 mü cidden
    2-kamera performansı nasıl
    3-telefona kılıf,cam ekran vs. aksesuar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

Pro ile normali arasında fark herkesin bildiği üzere 2gb a 3 gb ram olması.
    Arkadaşlar bakın size şöyle diyeyim.Arkada 20 uygulama açık iken (Youtube,mx player,Chrome,Sounhound,Facebook vs vs) Need for Speed:Most Wanted'ı oynuyorum.0 kasma,0 takılma .Ve üstüne 500mb ram boşta arkadaşlar.
    Yani 3 gb ram şuan gereksiz 2 gb herkesin işini görür.3 gb ram satece gösteriş amaçlıdır pro ile alakası yoktur.Ve amaç teknolojiden zerre anlamayanlar için 3gb ram 4 gb ram var ha bu iyidir düşünürler diye satış politikasıdır.

Katılıyorum sana hocam. Bazı arkadaşlar getirdiği telefonları satma derdinde. Android, 100 mb boş yer kalsa dahi sıkıntısız çalışır ;)

• arkadaşlar merhaba ,
    lg g3 32 gb ile p1 arasında kaldım ,
    oyun oynamayan biriyim ,
    mail,konuşma , wifi den filim , kitap okuma
    sizce hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentil

arkadaşlar merhaba ,
    lg g3 32 gb ile p1 arasında kaldım ,
    oyun oynamayan biriyim ,
    mail,konuşma , wifi den filim , kitap okuma
    sizce hangisi

1-LG 3 eski bir telefon Mayıs 2014'te çıktı.Lenovo Vibe P1 lansmanı daha Eylül'de yapıldı.Ekimde satışı çıktı.Türkiye'ye Kasım'da geldi yanlışım varsa düzeltin.
    2-G3 ekranı 2k bazılarına göre avantaj ama şarj açısından dezavantaj.5.5 inch ekranda fhd zaten yeterli bir çözünrlük.
    3-G3 İşlemcisi snapdragon 801 2.5ghz frekansı var çok yüksek frekans buda avantaj denilebilir ama şarj açısından yine kötü bir durum.P1 de snapdragon 615'in frekansı düşük
    1.5 ghz.Ancak forumdaki herkes 615 in performansının 801'e eşit olduğunu bilir.
    4-G3 te parmak izi okuyucu yok.Eksiklik sayılırmı size kalmış.
    5-G3'te 3000 maH batarya var.P1'de 5000 maH.Bununla beraber P1 40gr ağır.149gr a 189 gr.
    6-G3 plastik kasa ,P1 alminyum metal kasa.
    7-G3'ün 3gb rami var P1'in 2 gb ,P1 pronun 3gb.Ram ile alakalı yukarda bir kaç nüans belirttim.
    En ince ayrıntıları ile karşılaştırmayı kendiniz yapabilirsiniz.Karar sizin.
    www.gsmarena.com
    Compare Lenovo Vibe P1 vs. LG G3 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7539&idPhone2=6294

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXXeLanCCe -- 17 Aralık 2015; 21:18:13 >

• Buyrun upload ettim orjinal çözünürlükleri ile.Sanırım bunlar sizlere P1 in kamera performansı hakkında yardımcı olur.
    Imgur
    Lenovo Vibe P1
    http://imgur.com/a/xqRfh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXXeLanCCe -- 17 Aralık 2015; 21:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

hocam başarılı bir video olmuş ekstra sorularım olacak
    1-gorilla glass 3 mü cidden
    2-kamera performansı nasıl
    3-telefona kılıf,cam ekran vs. aksesuar varmı

1- Elbette gorilla glass 3
    2- Bana göre gayet iyi seviyede. Yukarda resim örnekleri paylaşan arkadaşlar var. Onları inceleyin isterseniz.
    3- telefonun kutusundan ekran jelatini ve kılıf çıkıyor. Şuan için Aliexpress ten sipariş verdim. Ama yakında mutlaka ülkemizde de kılıf ve jelatin çeşitli çıkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.