Şimdi Ara

lenovo vibe p1 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babama telefon bakıyorum , gm5 plus 850 lira onu düşündüm ama onun şarjı iyi gitmiyormuş galiba , ayrıca bir kaç sorunlu yorum okudum fikrim değişti telefona dair.

Babam whatsapp ve navigasyon gibi bir kaç uygulama dışında çok detaylı kullanmaz zaten. Sorunlu , dakika başı donan bir telefon olmasın , pili şöyle 1 günü çıkartsa yeter.

En önemli nokta şu ; rahat bir 4 sene idare etmeli telefon , tabi 4 sene sonra şuanki performansında olmaz ama ölmesinde , demek istediğimi anlamışsınızdır inşallah Mesela 8gb hafızalı telefon alırım 1 sene sonra bin türlü derdi olur , hafıza yetmez , rami yetmez falan.

bütçe 1000-1200 lira.

Son olarak vibe p1 de aklımı karıştıran şu ; 4-5 ay sonra pil performansı çok ciddi ölçüde düşüyor diyenler var , kullananlar varsa ne kadar doğru bu acaba?

• ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • bende vatandan almayı düşünüyorum kullananlar yorumlarsa sevinirim
  • 2gb ramin 6-12 ay gibi bir süreç sonra yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Yoksa bende almayı planlıyordum p1'i.
  • Bende almak istiyorum ama tek sorun ram biraz korkuyorum. Şu özelliklere 3GB Ram olsa gözüm kapalı alırım.
    Baban için alınacak en iyi telefon alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba için alnır şarj olarak 1 günden çok daha fazla gideceğini düşünüyorum
  • stackman kullanıcısına yanıt
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-vibe-p1-turbo.html :) ama tr de yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vibe p1 i vatanda inceledim orada çalışan bir abi RAM inin 2 GB olması çok büyük sıkıntı diyor geleceğinin olmadığını söylüyor sistem haricinde size 900 MB gibi RAM kalıyormuş facebook 300 e yakın whatsap yine 300 e yakın yiyor ve RAM çok çabuk doluyor dedi

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama garanti destegi filan sorunlu olduğu için bulasmak istemedim. Allahım telefonu buldum Reeder P10s

• quote:

Orijinalden alıntı: stackman

Biliyorum ama garanti destegi filan sorunlu olduğu için bulasmak istemedim. Allahım telefonu buldum Reeder P10s

elephone p9000 de olabilir ona da bakabilirsin. elephone kullanıcıları memnun wowney modelinden falan.
  • Şu ram konusu tam bir şişirme balon. Telefon kullanmayı bilen, kullanmadığı uygulamaları düzenli kapatan bir kişiye 1gb ram de yeter. Ne yapıyorsunuz cihazlarda anlamıyorum? 6 gb ramli telefon çıkarıyorlar el insaf böyle saçma şey olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Şu ram konusu tam bir şişirme balon. Telefon kullanmayı bilen, kullanmadığı uygulamaları düzenli kapatan bir kişiye 1gb ram de yeter. Ne yapıyorsunuz cihazlarda anlamıyorum? 6 gb ramli telefon çıkarıyorlar el insaf böyle saçma şey olur mu?

note 3 te root yapmadan, hiçbir uygulaması olmadığı halde 0.9gb ram kullanmış telefona 1 gb nasıl yeter ki ? bir de sosyal medya uygulamaları + 1-2 oyun ile 2gb a varan ram kullanımını uygulamalar silinmeden nasıl düşürüyorsunuz ? bildiğimden değil merakımdan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO

2gb ramin 6-12 ay gibi bir süreç sonra yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Yoksa bende almayı planlıyordum p1'i.

sönmez reisin selamı var
  • Aleyküm selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Şu ram konusu tam bir şişirme balon. Telefon kullanmayı bilen, kullanmadığı uygulamaları düzenli kapatan bir kişiye 1gb ram de yeter. Ne yapıyorsunuz cihazlarda anlamıyorum? 6 gb ramli telefon çıkarıyorlar el insaf böyle saçma şey olur mu?

Samsung s3 kullanıcısıydım. Stock rom, miui, cm, blekota gibi romları denedim ve greenify ile kullandım belki çok ince ayarlarını yapmadım ama gerçekten telefonu kullanmak bazen felç ediyor. Uygulamaların açılması 3-4 saniyeyi buluyor, tarayıcılarla internette dolaşmak ise tam bir zulüm.
  • Dediğim gibi 2gb Ramin geleceği yok o tip telefonlar marshmallow dan sonrasını muhtemelen alamaz

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Gm5 kullanıcısıyım. mayıs ayında ilk cıkan 1. seride bir takım sorunlar vardı ama düzeltilip 2. seri cıktı 2 tane gm 5 var evde 2side sorunsuz...

Şİmdi özellikle babanız dediğiniz için ben tavisye ediyorm. Bu telefon çünkü özellikle oyunlarda çok şarj harcıyor arlıksız oyun oynarsanız 3,5 sat lik birşarj süresi var. Ama babanız bunu yapmayacaktır muhtemelen.

4 sene idare etmeli demişssiniz. 3gb ram ve saf android oldugu için telefon yağ gibi akıyor. yani normal bir 3gb lık telefonla bunu karsılastırdıgınızda bunun daha az ramharcadıgını dagöreceksiniz...

Diğer yandan 3-4 sene kullanım diyorsanız yazılım güncellemesi önemli. GM5 tam 2 yıl boyunca yazılım güncellemelerini ilk olarak alacak telefon. diğer markaların eğer amiral gemisi telefonunu almıyorsanız en iyis 1 güncelleme alıyor onuda aylar sonra alıyor aldıgınada pişman ediyor millet eski sürüme nasıl dönerim diye çabalıyor...

Gm 32gb hafiza içindeçöp uygulamalar olmadan geliyor, 3 g ram saf android akıcılıgında ,gayet güzel bir tasarım bence babanız için uygun dün gm5 konusu için alıntıladıgım ekran süremide atayım sizce yetersiz ise başka telefon bakın. ha tabiki 5000mah bataryalı telefonlar kadar gitmiyor fakat yarın bir gün android 7 cıkacak iken yazılımg güncellemesi sıkıntılı bir telefon alıp 3-4 sene sıkıntısız kullanmayı beklemeyin

lenovo vibe p1 alınır mı?

• teşekkürler , yararlı oldu bu bilgiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.