Şimdi Ara

Lenovo Thinkpad E595 | Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD | İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
9
Favori
18.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de hepsiburadadan ryzen7 3700 8 512 modeli sipariş ettim. Birkaç sitede aynı ürün daha düşük fiyata satılıyordu ama satıcıdan daha önce alışveriş yatığım için bunu tercih ettim. Umarım sağ salim elime ulaşır. Fiyatı 5199 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantezya F kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende var, 1 hafta oldu bilgisayarı alalı birkaç farklı driver sürümü yükledim malesef çalışmıyor. Benim skype dahil hiç bir şekilde çalışmıyor. Sadece ve sadece harici mikrofon takılınca çalışıyor. Ne yaptıysam olmadı. Kafayı yiyeceğim
  • T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyerhan -- 1 Eylül 2020; 21:42:33 >
  • xyerhan X kullanıcısına yanıt
    eski drivera döndüm ,sorun kalmadı.arada girip online test yapıyorum şimdilik sorun yok gibi
  • merhaba arkadaşlar,

ben de dün bu laptoptan aldım. sinir bozucu bir problemim var. laptop şarjdayken parlaklık çok canlıyken şarjdan çıkarınca azalıyor. ayarlardan her iki durum için de maksimuma getirmiş olmama rağmen durum bu. başlıkta aradım ama bulamadım bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.

söylediğiniz program yoktu bende ama https://www.amd.com/en/support
    şuradan onu indirmeye çalışırken Amd radeon software diye bir şey indirdim. benzer ayar onda da vardı, oradan yapabildim.
  • hepsiburadadan aldığım ürün sağ salim elime ulaştı hocam. bi arkadaş işlemciyi de halletti. kamera çalışmıyor ve bilgisayarın sesi gerçekten az geliyor. kapakta parmak izi kalıyor. onun dışında bi sorun yok memnunum şimdilik.

laptopla mı ilgili bilmiyorum da dosya indirmeye çalışıyorum güvenli bir şekilde indirilemiyor yazıyor napabilirim acaba netten baktım doğru düzgün bir şey bulamadım
  • urun.n11.com
    Lenovo E595 AMD Ryzen 7 3700U 16G 512GB SSD W10P 20NFS0TD00N5 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e595-amd-ryzen-7-3700u-16g-512gb-ssd-w10p-20nfs0td00n5-P429941901

Bu ürün bu fiyata nasıl. 16 ram 512 ssd li versiyonu. W10 da yüklüymüş. Ne dersiniz?

• irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    Fiyatı yüksek, mantıklı bir seçim değil.

Benzer konfigurasyonlarda FreeDos 1000-1500₺ daha ucuza seçenekler var.
  • farselem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam araştırmaya devam edeyim
  • arkadaşlar ram'i yükseltmek istiyorum max 16 olduğu için 8gb takmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz ? Genelde photoshop , visual studio , fl studio tarzı uygulamaları kullanıyorum oynadığım oyun max cs go falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey_Nigga -- 29 Kasım 2020; 16:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey_Nigga

arkadaşlar ram'i yükseltmek istiyorum max 16 olduğu için 8gb takmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz ? Genelde photoshop , visual studio , fl studio tarzı uygulamaları kullanıyorum oynadığım oyun max cs go falan.

Max 32 GB destekliyor. Ama günümüz için çok ekstra işlemler yapmıyorsanız 16 GB yeterli.

Konu geçmişinde RAM önerileri oldu, onlardan birini alabilirsiniz.

• Selamlar

mayıs 16 2020de ryzen 7 3700u 8gb ram 512gb freedos modeli 5100tlye satın aldım ama başlığı bugün görüyorum:( ilk laptopum olduğu için ve pc dünyasıda çok bilmediğimden bazı sorularım olcak öncelikle 10 sayfalık tüm yorumları okudum kronik zannedilen cw sorununu okuduktan sonra dahi algılayamadım ancak wifi kalitesi gerçekten leş çok önceden farkettim ancak ethernet kablosuna geçtikten sonra sorun haliyle kalmadı. 7 ay olmasına rağmen içini hiç temizlemedim bu sebeple de içini açmadım birazda nasıl olur bilmediğim için korku var, bir arkadaşım garantiye bakım için versene dedi bende boşverdim içini açma işini onlar temizler sonra bakarım içine dedim. Şimdi planım şu(sorularım içinde);

1. servise gönder. (servise gönderme işlemi nasıl olucak bilmiyıorum garanti belgesindeki servis firmaya mail atmak ile başlıcam sanırım. )
    2. laptopa format atmayı öğren servisten gelince format at
    3. wifi kartı sipariş et (önerilen intel ac 9260 piyasada bulamadım başka tavsiye alternatif vs.)
    4. 8 gb ram satın al(cw sesini gerçekten algılayamadım şuan 15 sekme ve spotify açık fan sesi duyuyorum sadece ancak forumdakilere özendiğimden ram takviyesi ihtiyacı duyuyorum gibi ) (ram lerde önerilenler arasında bazı farklılıklar var ve çok fazla sayı vardı fark ve uyumluluk açısından yardıma ihtiyacım var)
    5. ssd ye ihtiyacım var mı varsa ne kadar? bilmiyorum. oyunda oynadığımdan şuan 107gb kalmış gtaV MKX GensImp. valorant falan var, dökümanlar ve resimler çok az şimdilik emin değilim almalımıyım.tavsiye olursa incelemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rientala

Selamlar

mayıs 16 2020de ryzen 7 3700u 8gb ram 512gb freedos modeli 5100tlye satın aldım ama başlığı bugün görüyorum:( ilk laptopum olduğu için ve pc dünyasıda çok bilmediğimden bazı sorularım olcak öncelikle 10 sayfalık tüm yorumları okudum kronik zannedilen cw sorununu okuduktan sonra dahi algılayamadım ancak wifi kalitesi gerçekten leş çok önceden farkettim ancak ethernet kablosuna geçtikten sonra sorun haliyle kalmadı. 7 ay olmasına rağmen içini hiç temizlemedim bu sebeple de içini açmadım birazda nasıl olur bilmediğim için korku var, bir arkadaşım garantiye bakım için versene dedi bende boşverdim içini açma işini onlar temizler sonra bakarım içine dedim. Şimdi planım şu(sorularım içinde);

1. servise gönder. (servise gönderme işlemi nasıl olucak bilmiyıorum garanti belgesindeki servis firmaya mail atmak ile başlıcam sanırım. )
    2. laptopa format atmayı öğren servisten gelince format at
    3. wifi kartı sipariş et (önerilen intel ac 9260 piyasada bulamadım başka tavsiye alternatif vs.)
    4. 8 gb ram satın al(cw sesini gerçekten algılayamadım şuan 15 sekme ve spotify açık fan sesi duyuyorum sadece ancak forumdakilere özendiğimden ram takviyesi ihtiyacı duyuyorum gibi ) (ram lerde önerilenler arasında bazı farklılıklar var ve çok fazla sayı vardı fark ve uyumluluk açısından yardıma ihtiyacım var)
    5. ssd ye ihtiyacım var mı varsa ne kadar? bilmiyorum. oyunda oynadığımdan şuan 107gb kalmış gtaV MKX GensImp. valorant falan var, dökümanlar ve resimler çok az şimdilik emin değilim almalımıyım.tavsiye olursa incelemek isterim.

Selamlar

Wi-Fi ile ilgili ben hiç sorun yaşamadım. Bilgisayarı 64 bit Windows 10, Ubuntu 18.04 ve 20.04 ile kullandım. Wi-Fi ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle modem/router üzerinden kanalı değiştirmenizi tavsiye ederim. Hatta telefonunuza bir tane Wi-Fi analiz programı yükleyip çevrenizde en çok kullanılan kanalları görerek en az kullanılan veya hiç kullanılmayan kanalları tespit edip modem/router ayarınızı ona göre yapıp deneyin.

Diğerleri sizin ihtiyacınıza göre yanıtlanması gereken sorular. Örneğin çift kanal bellek ile APU'nun video performansı neredeyse ikiye katlanıyor. Oynadığınız oyunlarda fark göreceksiniz. Depolamayı da kendi tercihinize göre değerlendirin. İster SSD, ister HDD... En azından sisteme ayırdığınız SSD dolmaz bu şekilde de ömrü kısalmaz.

107 gb boşluk %19'a denk geliyor, %10'un altında boş yer kalınca SSD ömrünü olumsuz etkilediğini okumuştum

• rientala R kullanıcısına yanıt

Wifi ile ilgili ben de şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Network üzerinden dosya aktarımlarında 40-50mb/s stabil görebiliyorum. Evde Keenetic Mesh sistem var. Bence Wifi alıcı iyi ama modem/router konusunda seçici olabilir.

Servise gönderecekseniz hazır açılacakken RAM ve SATA SSD takviye işlerini bitirmeniz mantıklı olur gelecek adına. 512GB' dan aşağı bence artık alınmamalı. 500 TL seviyesinde WD Blue alabilirsiniz. F/P iyidir. Bazen Samsung EVO serileri de indirime giriyor, takip etmek gerek. Özellikle Amazon üzerinden.

RAM olarak Crucial Ntb 8gb 2666mhz Ddr4 Ct8g4sfs8266 kullanıyorum ve öneririm.

• Ayni modelin 16 gb ram ve 512gb m2 ssdlisi mevcut. Bilgisayarin ssd si durduk yere bozuldu. Servise gonderdim sonucunu paylasirim.

Wifi konsuunda sorun yasayanlar icin not: 2020 icinde cikan driverlardan biri sorunlu sanirim. Eski driver a donmek sorunu cozuyor. 2020 icinde son bir driver daha cikarmis olabilirler. Onda da cozuluyor olabilir sorun. Ayrica evdeki modemin sinyal kalitesi de wifi baglanti gucunu onemli olcude etkiliyor. Bende sol huawei hg255s model var. wifi da surekli paketleri dropluyor. bir tane kinetic wifi genisletici aldim sorun cozuldu.

• Ayni sorun bende de var. Calis dur yapiyor ve gurultulu. Bios guncel win10 yuklu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

Hala kullanıyorum, bir problem yaşamadım daha.

Sanki biraz şarjı az gidiyor sadece.

• noctis in dies kullanıcısına yanıt

Selamlar

Ben bir ara Samsung EVO SSD ekledim. Ondan sonra herhangi bir USB aygıtı bağlı değilken bobin cızırtısı yapmaya başladı. Benim için sorun değil gerçi

Şarjı çok dayanmıyor, dört beş saati anca görür benimki. Bir buçuk yılda pilin kapasitesi %92'ye gelmiş (bkz. ekran görüntüsü, Capacity), gerçi birkaç aydır %92 civarında dolaşıyor, muhtemelen bir süre bu şekilde kalır.

Lenovo Thinkpad E595 | Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD | İnceleme

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.