Şimdi Ara

Lenovo Ryzen7/8GB Ram/512 Ssd 3899 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşımlı Radeon Vega 10 grafik kartı, TN panel ekran. Yanıyor dediğin hayallerimiz..
  • kargo ücreti olmasa alacaktım kargo işi bozuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD’den pek anlamıyorum da işlemci ve ekran kartı Intel ve NVIDIA türünden ne? GTX 1050 civarı mı?

• Fiyatı 3200ken bile akılda soru işaretleri bırakıyordu.Kasa kalitesi, havalandırma, ekran kalitesi vb. yüzünden başka cihazlara yönelenler olmuştu.Keşke e595 4200 falan olsa da bunun yerine o alınsa.Şu an kötü değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

lenovo markası olan bir pc yi bedava verseler alıp evime sokmam. 5 sene önce 1300 dolar verip yoga 13 almıştım, iki sene sonra ekran arızalandı, 1100 TL ücret istediler, hdmi bağlayıp harici monitör ile kullandım, 6 ay sonra mainbord arızalandı çöp oldu. 2,5 yıl da çöp oldu anlayacağınız. Gidin chasper alın, acer, olmadı vestel, arçelik alın bundan daha iyi.
    2007 yılında Acer aldım. Hala çalışıyor.
    2011 de Lenovo 570 aldım. Ayda bir kullanirdim.Menteseyi tutan kasa kirildi. Tuşlar cikti.Servis 1 tuş takmak yerine full klavye değişecek dedi. 1000 lira.
    2018 de yoga 520 aldım. Işık sızması, ölü piksel ile geldi.zor iade ettim.
    Arkasından Lenovo IdeaPad 720s aldım. 6 ay geçti ekran gelip gitmeye, kendi kendine kapanmaya başladı. Servis 3 defada yapamadı. Birde betona düşünrup köşesini yamultup gönderdi. Değişim istedim, fiyatı 2 ye katlandığı için değişim dahi yapmadılar. Para iadesi verdiler geçen sene.

Efsane cuma dan 2225 liraya Acer swift 3 İ3-8145 modelini alıp Lenovo defterini kapattım.

• 2012de macbook air aldık hala taş gibi maşallah, 2013 lenovo aldık ssd takviyesiyle taş gibi maşallah, 2014 dell aldık taş gibi maşallah yani arkadaşlar bu işler biraz şans işi biraz da kullanımla alakalı, cihazı endüstriyel cihaz gibi ağır şartlarda kullanıyorsanız ona göre tercih edeceksiniz.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Lenovo düzelir diye tekrar tekrar şans vermişsiniz ama olmamış (:

Lenovo kullanıcılarının yarısı çok memnun yarısı da hiç memnun değil, hep bir önyargım vardı bu markaya karşı, hala da devam ediyor.

Şans da ayrı bir unsur, o da bende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 24 Mayıs 2020; 0:47:38 >
  • Bu bilgisayarın i5 işlemci ve mx130 2 gb ekran kartlı olanı 4300 tl yine aynı sitede, sizce 400 tl daha vermeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 24 Mayıs 2020; 19:2:48 >

• 3 ay önce 3875 tlye aynı donanıma sahip bu makinayı almıştım.Bakayım dedim buda uçmuş az bir fark olsa klavye, kasa kalitesi ve IPS ekran için değerdi ama bu haliyle alınmaz acelem olmasa 4000 serisini beklerdim.

• proteo kullanıcısına yanıt
    Alakası yok lenovo laptop konusunda eli yüzü düzgün ürünler üreten bi marka senin kötü deneyim yaşaman (belki de senin hatandır) markayı kötü yapmıyor

• Herkese iyi bayramlar, bende bir öğrenci olarak pc araştırması yapıyordum ve dün mediamarkt üzerinden bu bilgisayarı farkettim

Bilgisayar hepsiburada da satılan pc ile sizce aynı mıdır? İşlemci hb de ryzen 7 3700u mm de ryzen 5 3200 u. Panel olarak full HD yerine hd yazılmış. Ve son olarakta lenovonun internet sayfasından ideapad laptoplarina baktığım zaman 15 inç ekrana sahip ve amd işlemcili 2 konfigürasyon var. Birisi ryzen 7 3700u diğeri ise amd a9 şeklinde. Eğer bu pc hepsiburada da bulunan pc ile aynıysa almayı düşünüyorum. Aydınlatıp yardımcı olursanız çok sevinirim, tekrardan iyi bayramlar herkese

• eski fiyatları boşuna beklemeyin, ihtiyacı olan alsın, servisi rezildir ve soyguncudur ama 512 ssdli ryzen 7 3. nesil cpulu amd vega10 dahili gpulu, full hd ekranlı güzel cihaz.

@emrecan21

baktığın cihazın kodu farklı zaten ryzen 3 olan 81UT00D8TX, ryzen 7 olan olan 81UT008DTX
    aradaki farka gelince gerek işlemci gerek dahili gpu gerekse ssd farkı için hb dekini almaya değer.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.