Şimdi Ara

Lenovo r720 ssd hdd windows 10 kurma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gearbestten lenovo r720 çince windows 10 single language 128gb ssd 1tb hdd 1050 ti model laptop aldım çince windowsa türkçe eklenti felan kurabildim fakat ana dili çince olduğu için birçok şeyi yapmak mümkün değil bende windows orjinal iso dosyası indirip temiz bir kurulum yapayım dedim rufus programı ile 32 gb usye eufi ve gbt li bir başlangıç usbsi hazırladım biostan usb ile açılışı uefiyi aktif ettim fakat usb den çalıştırıp boot ettiğimde biosta görülmesine rağmen windowsun kurulum sırasında ssd görülmüyor bu yüzden orjinal windowsu silip ssd ye yeni windowsu kuramıyorum birkaç yol deneme me hatta craklı windowsla usb disk hazırlamama rağmen bir türlü ssd ye windowsu kuramadım hdd ye kurduğumda ve açılışı türkçe windowsla yaptığımdada ssd hiçbir şekilde görülmüyor ne disk yöneticisinde nede aygıt yöneticisinde yok sanki ssd taklı değimiş gibi fakat biosta ssd ile bootu açtığımda direk aktif olup çince windowsu açıyor bu sorunun çözümünü bilen daha önce laptop getirtip türkçe kurdurabilen yada kuran arkadaşlar olduysa yardımcı olabilirlerse sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iso yazdırma olayını ultra iso ile yapmayı dene
  • Bakalım bide p programı kullanalım inşallah olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 22 Nisan 2018; 17:53:28 >
  • Yok dostum olmadı aynı rufustaki gibi görmedi ssd yi...

• Hallettim sorunu... Konu kapanabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.