Şimdi Ara

LENOVO P780 [ ANA KONU ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.014
Cevap
25
Favori
96.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı alan arkadaslar pil ömrü, resim kalitesi, ebatları vs. nasıldır. Tesekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar + ve - leri nelerdir pil ömrü, video resim vs.

• Ben de merimobilesdan 28 eylulde aldim. Gumruk sorunu olmazsa gelince yorum yazarim.

Indirim koduna MOE yazarsaniz % 3-5 arasi indirim veriyor.

• Bende siparişi bekliyorum sorunsuz geçerse ayrıntılı incelemelerimi yazarım. Şu ana kadar araştırdığıma ve yabancı kullanıcıların yorumlarına göre;

+'ları:
    Pil ömrü full kullanımda 3g, wifi en az iki gün gidiyormuş.
    Ekran başarıllı
    Başka bir cihazı şarj edebilme ve OTG özelliği
    Real racing kasmadan oynanabiliyormuş
    işlemci yeterli. Antutu 13bin küsür..

-'leri:
    Pil değiştirilemiyor. İnternette pili satılıyor ama telefoncular değiştirebilir herealde.
    Ön kamerası daha iyi olabilirmiş.
    Ekran Full HD değil. (bana sorarsan - değil artı)

Bulabildiklerim bunlar dediğim gibi elimde olmadan anca bu kadar. Ama Benim seçim nedenim pil oldu ve lenovo markası. Şuan 800Mhz lik telefonumda bile herşeyi yapabiliyoken 4 çekirdekli 1.2 ghz işlemcinin gayet yeterli olaağını düşünüyorum.
  • acaba düşük ışıkta nasıl resim ve video cekiyor acaba?

• Sonunda benimki Singapurdan gonderilmis. Bir gelsin de bol bol resim video falan koyariz buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Sonunda benimki Singapurdan gonderilmis. Bir gelsin de bol bol resim video falan koyariz buraya.

hayirli olsun ne kadara aldiniz?

• Araştırdığım ve öğrendiğim kadarı ile 2 çeşit P780 var. Avrupa ve Çin. Çin olanlar 900 Mhz bandında çalışmıyor. Yani Türkiye için Turkcell ve Vodafone 2G olarak çalışmıyor. Avea da sorun yok. Radio rom atılması gerekiyor. Bilginize. (Benimki çalışmıyor mesela. Çin' den geldi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

quote:

Sonunda benimki Singapurdan gonderilmis. Bir gelsin de bol bol resim video falan koyariz buraya.

hayirli olsun ne kadara aldiniz?

$249.58 e aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Araştırdığım ve öğrendiğim kadarı ile 2 çeşit P780 var. Avrupa ve Çin. Çin olanlar 900 Mhz bandında çalışmıyor. Yani Türkiye için Turkcell ve Vodafone 2G olarak çalışmıyor. Avea da sorun yok. Radio rom atılması gerekiyor. Bilginize. (Benimki çalışmıyor mesela. Çin' den geldi.)

Benimki de hesapta singapurdan geliyor ama cinden farkli olacagini sanmiyorum. Gumrukten gecsin de icabina bakariz alimallah.

• @crusht

hocam insallah sorunsuz gelir bende almayi dusunuyorum.

• quote:

quote:

Araştırdığım ve öğrendiğim kadarı ile 2 çeşit P780 var. Avrupa ve Çin. Çin olanlar 900 Mhz bandında çalışmıyor. Yani Türkiye için Turkcell ve Vodafone 2G olarak çalışmıyor. Avea da sorun yok. Radio rom atılması gerekiyor. Bilginize. (Benimki çalışmıyor mesela. Çin' den geldi.)

Benimki de hesapta singapurdan geliyor ama cinden farkli olacagini sanmiyorum. Gumrukten gecsin de icabina bakariz alimallah.

Singapurdan gelme söz konusu değil, sadece Singapur postasını kullanabiliyorlar daha hızlı ve güvenli olduğu için, yani hepsi Çin'den geliyor.. Avrupa uyumu konusu tamamen satıcı ile alakalı. Bende avrupa uyumlu priz söylemedim siparişte inşallah satıcı koymuştur adaptör.

• Link

Linkte Avrupa ve Çin versiyon cihazlar arasındaki fark var. Resim ile göstermişler. Ayrıca modem firmware'in nasıl yükleneceğini anlatıyor. Ama ben çözemedim. Yükleme de yardımcı olabilecek var mı?
  • O linkteki Rusçadan çeviri gibi o yüzden çok anlayamadım ama şurda modem.img patch içeren bir rom var. Yedek aldıktan sonra denemekte fayda var:

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?22790-Lenovo-P780-clean-ROM-(root-gapps-included)
  • Bu arada yurtdışından uğraşmaya gerek yok. Bence uygun fiyat. Hem beklemezsiniz hem gümrük riski olmaz. 120 lira civarı extra para veriliyor sadece.

http://www.sanalpazar.com/Lenovo-P780-Siyah-Mtk6589-Dort-Cekirdekli-1.2ghz-4000ma__isp10476701
  • quote:

Bu arada yurtdışından uğraşmaya gerek yok. Bence uygun fiyat. Hem beklemezsiniz hem gümrük riski olmaz. 120 lira civarı extra para veriliyor sadece.

http://www.sanalpazar.com/Lenovo-P780-Siyah-Mtk6589-Dort-Cekirdekli-1.2ghz-4000ma__isp10476701

BEnde görmüştüm bunu,Ahh ahh, sipariş vermeden önce görecektim ki . Ben sipariş verdikten sonra koydu adam satışa. 300 tl fazla verilmez ama bu fiyat çok iyi alacaklar bence kaçırmasın. Benim Sipariş Ülkeye giriş yaptı ama ne zaman gelir bilemem, birde stresi yeter zaten. Bayramdan önce gelse bari.

Birde PTT Cumartesi çalışıyormu bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Bu arada yurtdışından uğraşmaya gerek yok. Bence uygun fiyat. Hem beklemezsiniz hem gümrük riski olmaz. 120 lira civarı extra para veriliyor sadece.

BEnde görmüştüm bunu,Ahh ahh, sipariş vermeden önce görecektim ki . Ben sipariş verdikten sonra koydu adam satışa. 300 tl fazla verilmez ama bu fiyat çok iyi alacaklar bence kaçırmasın. Benim Sipariş Ülkeye giriş yaptı ama ne zaman gelir bilemem, birde stresi yeter zaten. Bayramdan önce gelse bari.

Birde PTT Cumartesi çalışıyormu bilen varmı?

Her şubesi değil ama her semtte belli başlı büyük merkezleri Cumartesi öğleye kadar çalışıyor. Umarım aksilik olmadan gelir.

• İyi fiyat. Geleni beğenirsem pedere de alcağım sanırım, belki o satıcıdan alırım bu sefer.
  • Arkadaşlar, cihazımı satıyorum. Ayrıntı dükkanımda.
  • Noldu hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.