Bildirim
Lenovo P70 Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 4G ve bu telefon arasında kararsızım keşke tecrübeli biri aydınlatsa.. -
P70'i eledim. Orta segmentte Vibe X2 ya da paraya kıyıp G3, Desire 820, Desire Eye, Z2 falan düşünüyorum. -
Ben 2 haftadır kullanıyorum. Gayette memnunum. Ben sırf pil için aldım. Artık haldır haldır şarj aleti aramıyorum. Tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thermofısa
Ben 2 haftadır kullanıyorum. Gayette memnunum. Ben sırf pil için aldım. Artık haldır haldır şarj aleti aramıyorum. Tavsiye ederim
Şikayetçi olduğunuz bir sorunu var mı?
2 haftadır herhangi bir sorun yaşamadım. Herhangi bir takılma kasma olmadı. Tek kötü yanı kamerası çok üst düzey değil gündüz çekimde sorun yok ama az ışıkta çok başarılı değil. Ana konusuna bakarsanız daha ayrıntılı bilgi bulursunuz. Benim için pil önemliydi.. Tercihteki en önemli etken benim için .
quote:
P70'i mi öneriyorsunuz? -
Ben telde yaptıklarımı düşününce bir tele 1000tl üstü vermemin bir anlamı olmadığına karar verip cihaz araştırdım genel kullanımım tel görüşmesi biraz whatsapp email takip internette forum okuma. Tek istediğim sabah 8 akşam 8 dışarıda çalıştığım için şarjı iyi giden telli. P70 i buldum. Aldım. Zaten günlük kullanım ihtiyaçlarımı karşılıyor ve genelde 2.gün sonunu görüyorum şarjla. Ben memnunum. Bu fiyata alınabilecek iyi bir cihaz bence.ana konumuzda var forumda inceleyebilirsiniz
quote:
Ben telde yaptıklarımı düşününce bir tele 1000tl üstü vermemin bir anlamı olmadığına karar verip cihaz araştırdım genel kullanımım tel görüşmesi biraz whatsapp email takip internette forum okuma. Tek istediğim sabah 8 akşam 8 dışarıda çalıştığım için şarjı iyi giden telli. P70 i buldum. Aldım. Zaten günlük kullanım ihtiyaçlarımı karşılıyor ve genelde 2.gün sonunu görüyorum şarjla. Ben memnunum. Bu fiyata alınabilecek iyi bir cihaz bence.ana konumuzda var forumda inceleyebilirsiniz
Çok haklisiniz. P70de bulkware var mi? Root vs atmayacagim için önemli. 50 tane saçmasapan şey çalışmasın istiyorum arkaplanda. Gerekli şeyler olsa bi nebze...
VallA ben rastlayıp yaptım nükleere bilmiyorum
Hocam Lenova p70
4000 mah pille 4 gün dayanyo hemde powerbank olarak bile kullanılabiliyor
1.7 Ghz 8 çekirdek işlemcisi olup hızlı ve stabil bir telefondur
Güzel kamerası ile net ve güzel fotolar çeker
Acikcasi fiyatının üstünde performansı var
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10
Hocam Lenova p70
4000 mah pille 4 gün dayanyo hemde powerbank olarak bile kullanılabiliyor
1.7 Ghz 8 çekirdek işlemcisi olup hızlı ve stabil bir telefondur
Güzel kamerası ile net ve güzel fotolar çeker
Acikcasi fiyatının üstünde performansı var
P70 kalın geldi. Elime alınca ısınamadım telefona. C4 veya Desire Eye düşünüyorum. Tabi fiyatları P70'e göre daha fazla ama kamera performansları daha iyi p70'ten. -
Hocam bir önceki konuda da cevap verdim ama gene söyleyim C4 çok mantıklı bir seçim olmuş
Selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10
Hocam bir önceki konuda da cevap verdim ama gene söyleyim C4 çok mantıklı bir seçim olmuş
Selamlar
Aynen c4 alıcı gibiyim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- device health services nedir
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X