Şimdi Ara

LENOVO P2 TWRP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben lenovo p2 p2a42 serisini kullanıyorum oem kilidini açmayı denedim ama sonrasında twrp recovery atamadım veya flashlayamadım ilk defa root atıcam bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var..
    şimdi oem ve usb ayıklama açık ama nedense cmd sayfasında bana devamlı waiting any device uyarısını verip duruyor tıkandığım nokta burası araştırdım videolar izledim ama device hatasından 1 adım öteye geçemedim dedim ya ilk defa yapıyorum başınızı biraz ağrıtacam şimdiden özür...
    windows 10 casper tablet kullanıyorum usb bağlıyorum lenovo recovery açıyorum ama gerisi tırt..
    farklı videolar farklı forumlar gezdim çare bulamadım
    lütfen yardım edin..
    LENOVO P2 TWRP SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOLİGAN_34 -- 10 Haziran 2018; 21:6:40 >

• Windows 10'da sürücü imzalamayı kapatmak gerekiyor. Onu da denemiş miydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 ile yapmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi ve Windows 10 ayarları ile hiç oynamadım. Siz nasıl olması gerektiği gibi yazarsanız denerim teşekkürler şimdiden hocam

• HOLİGAN_34 H kullanıcısına yanıt
    Daha önce aynı sorunu yaşayan birine önerdiğimde işe yaradığını söylemişti. Aşağıda anlatılıyor:

https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-hardware-winpc/windows-10-sürücü-imza/a110d590-d1f7-4c60-b40b-8160d8633c31

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.