Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada dan alin iptal edin mediamarketi hemen geliyor. Sabah gectim siparis oglen kargoya verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgencer202

Mediamarkt ilk satışa çıkardığında 2-3 güne kargolarız diye yazdı ona güvenerek satın aldım fakat hala göndermediler, hala sipariş hazırlanıyor. Aramalarıma maillerime de saçma sapan cevaplar veriyorlar 10 güne hazır olur vb gibi. Denetimsizlik böyle bir şey. İsteyen istediği gibi müşterisini mağdur edebiliyor bu ülkede.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

Benzer bir durumu Bimeks'te baska bir cihazda yasadim. 24'unde verdigim siparis 2 hafta sonra elime ulasacakmis.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    ama iptal edince kredi kartına geri ödemeleri de baya sürecek, elim kolum bağlandı o yüzden.
  • Ayni ay icinde yapiyor tecrubem ile sabit.
  • N11 den cuma akşamı sipariş verdim, dün kargoya vermişler. N11'den sipariş verebilirsiniz.
  • Gittigidiyor dan alan oldumu aranızda?
  • hepsiburada vasıtasıyla e-reyondan aldım, ertesi gün geldi.İki gündür kullanıyorum,hem hızı hem pil performansı olarak beklediğimin kat kat üstü çıktı.
  • desoto D kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi nasıl hocam 4-5 sene dayanırmı temiz kullanıma
  • sergio22 kullanıcısına yanıt
    valla hocam telefonu gormeden verilerini inceleyerek aldım.Kasa metal sağlam ve şık.Önceki modeli vibe p1 e göre oldukçada ince. Bende LG G3 kullanıyordum ondan sonra ilaç gibi geldi mesela bugun öğlen 12 de şarjdan cıkardım be şimdiye kadar rutin facebook instagram whatsapp ve youtube kullandım ve su anda şarjım %81 telefonda arıza mı var diye düşüncem utanmasam
  • Telefon güzel özellikle batarya isteyenler için, ancak fiyatı biraz pahalı 1300-1400 civarında olsaydı alınırdı alternatifi olan samsung c7, a5 16, a7 16 gibi telefonlarda var. Birde keşke o 1 liralık kulaklığı koymasalarmış daha iyi olabilirmiş.
  • Arkadaşlar kaç saat ekran suresi veriyor atabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3. Dakika civarında home button'ın geri, son uygulamalar ve ana ekran fonksiyonları açıkça görülüyor. Bu durumda ekran tuşlarını kullanmaya hiç gerek yok.

Bu arada bu cihazı alanlar sanırım bilgi sizdirmama konusunda ağız birliği etmiş, ozellikle de konu sahibi.
  • Beyler telefonu alan cekiliyor kosesine:D 5saat 8dk da %31 sarj harcamis ve ekrwn isigida otomatikte :)

Sadece sarj dil kullanim kamera herseyi mukemmel

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Full wifi ilemi aldınız bu değerleri

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Onun nedenini ben telefonun tutmamasina bağlıyorum ben dahil bir çok arkadaşımız P1 den P2 ye geçiş yapmadi bunun nedeni geç gelmesi fiyat ucuklugu ve sar değeri olarak gosterilebilir

• Hayir sabah 7 de sarjdan cikardim aksam 8e kadar wifi yok. 4g de ve ekran par. Fulle cekili otomatikde. Eve gelince wifi den baglanirim.

P1 de ekrandan memnun olan performansindan ve kamerasindan memnun olan tabiki de p2 ye daha iyisine gecmek adina telefonunu satip ustune baya bi para ekleyip gecmek istemez. Ki sanirim ikinci eli de pek hareketli degil.

Yani olay p2 den ziyade p1 alip memnun olanlarin beklentisini etkileyecek bir sey olmamasindan kaynakli.

P2 benim gibi mesela sony z2 sini iyi fiyata satip p2 yi z2ye gore verdiklerinin fazlaligini gorup almak isteyenler icin kacmaz firsat.

Yoksa z2 de p1 gibi bana yetiyor olsa p2 yi binliraya da satsalar , telefonlarin kralida olsa banane derdim z2 yetiyor bana ;)

Bence insanlari dogrudan etkileyen magza satislarinin baslamamis olmasi.
  • desoto D kullanıcısına yanıt
    bende de g3 var, ekran süresi nedir ortalama sizde?
  • Yeni aldım bende n11den eryondan batarya yüzde 0 olarak geldi sarja taktım açıldı test etmek için kodu varmı telin bilen varsa paylaşabilirmi güncellemede çıktı kurulumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximusix -- 3 Ocak 2017; 14:28:26 >
  • Ben de p2 aldım arkadaşlar, %47 şarj ile geldi 3 saattir telefonla oynuyorum. Sürekli bir şeyler indirdim, oyun oynamadım %37'ye indi şarj. Şekli şemali güzel, p1 pro gibi değil çok daha kibar duruyor. p1 pro-p2 seçimi kişisel duruma bağlı çok net bir tavsiye vermek mümkün değil ikisi arasında.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.