Şimdi Ara

Lenovo’nun 25. Yıl ThinkPad bilgisayarı göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo’nun 25. Yıl ThinkPad bilgisayarı göründü


    Hayatına IBM çatısı altında başlayan ve sonrasında Lenovo markası altında devam eden dizüstü segmentinin efsane ismi ThinkPad, bu yıl 25 yaşını kutluyor. Lenovo yıl dönümüne özel bir versiyon hazırlığında.


     


    Hiç eskimedi


     


    Dizüstü bilgisayar segmentinde kurumlar tarafından en çok tercih edilen model haline gelen ThinkPad, segmente de yol gösterdi. Zaman zaman yenilikleri segmente kazandıran ThinkPad halen çok satılan bir marka. Bu bakımdan bir yıl dönümü kutlamasını hak ediyor.


     


    Firma bunu daha önce açıklamıştı ancak bugüne kadar özel versiyonda neler olacağı bilinmiyordu. Firmanın satış ortaklarına yönelik olarak hazırladığı 25. Yıl kampanyasından sızdırılan afiş pek çok detayı açık etti.


     


    ThinkPad Retro olarak adlandırılması beklenen özel versiyon konseptin ana çizgilerini korumaya devam ediyor. TouchPad yanında trackpoint izleyicisi de yer alıyor. Klavyede 7 sıralı tuş dizilimi bulunurken Enter tuşu mavi renkli.


     


    Ayrıca Bkz.GoPro Hero6 sızdırıldı

    FOnksiyon tuşları da yine mavi renkli tanımlama dikkat çekerken, parmak izi okuyucu sağ kısımda ve ThinkPad logosu da renkli olarak bilek kısmında yer alıyor. Ekranın üst kısmında ise kamera lensleri ve mikrofon yuvaları görünüyor.


     


    Lenovo’nun özel versiyonda geçmişten bugüne seride yer alan önemli özellikler yanında modern özelliklere de yer vereceği ifade ediliyor. Şimdilik özel ThinkPad için bir çıkış tarihi açıklanmadı. 


     







  • Eğer ekran oranı 16:9 olursa kötü olur. Retro diye konumlandırılan model 4:3 olmasa bile 3:2 ekran oranı olmalıydı.

  • Lenovo notebook konusunda cidden başarılı. yaptığı hatayı sonraki serisinde devam ettirmiyor.
    Ama ne olursunuz şu x250 ye kadar vazgeçmediğiniz bataryayı geri getirin. kasayla bütünleşik batarya hiçbir halta yaramıyor.
  • Fiyatı da retro olmaz inşallah :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.