Şimdi Ara

Lenovo Mirage Solo: Daydream uyumlu ilk bağımsız VR gözlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ticari hayatına bir kaynağa bağımlı olarak başlayan sanal gerçeklik gözlüklerinin yavaş yavaş zincirlerinden kurtulduğunu görüyoruz. HTC Vive Focus, Oculus Go, Xiaomi VR gözlükleri artık bağımsız çalışabiliyor. Şimdi sıra Lenovo Mirage Solo’da.


     


    Lenovo Mirage Solo özellikleri


     


    Lenovo Mirage Solo özelliklerine bakacak olursak bir amiral gemisi donanım görüyoruz. Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 64GB arttırılabilir kapasite, 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 75Hz tazeleme hızı, 4000mAh kapasiteli batarya bunlar arasında. Yani gözlük bağımsız olarak çalışabiliyor. Bu da onu Daydream ekosisteminin ilk bağımsız gözlüğü haline getiriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Lenovo sanal gerçeklik kamerası Mirage’ı duyurdu

    Gözlük Android işletim sisteminin sanal gerçeklik gözlükleri için modifiye edilmiş Daydream OS arayüzünü barındırıyor. Ön kısımdaki iki kamera ile oda içerisinde rahat bir hareket imkanı sunuluyor. Google Daydream için geliştirilmiş bütün VR uygulamaları gözlük üzerinde çalışabilecek.


     


    Bu noktada gözlüğün ne kadar kullanım süresi sunduğu bilinmiyor ancak sanal gerçeklikte uzun saatler geçirmek zaten bir süre sonra gözleri ve beyni yormaya başlıyor. Bu bakımdan 2 veya 3 saat idare etmesi yeterli görülebilir.


     


    Lenovo Mirage Solo fiyatı ve çıkış tarihi


     


    Amiral gemi donanımı olduğu için haliyle fiyatı da fırlıyor. Lenovo Mirage Solo için istenen fiyat 500$ ve yaz aylarına doğru satışa sunulacak. Oculus Go ise 199$ civarında satışa sunulacak. 


     







  • Snapdragon 821 ile 835 farkı 300 dolar mı? İyiymiş!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.